Kişilik & Karakter Film repliği söylememi ister misin? çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Aklımdan geçenleri söylerim gelin bakalım Güncellemeler+1 yıl Yoruldum sjsjs Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/XPC7La-244E hepinize gelsin yoramam kendimi 😀 Film repliği söylememi ister misin? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Olur söyle. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anladım yorulmuşsun ama bana torpil geç lütfen. Çok merak ediyorum ne çıkacak bahtıma. Sanki bütün hayatım buna bağlıymış gibi hissediyorum şu an. 😂😂😂 1 5 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Dalga mı geçiyon bacım daha belirli pp yok sısıs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafla ne ilgisi var ki? Hem profil fotoğrafım bana ait olmayadabilir sonuçta. Salla işte bir şey ne olacak 😂 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Yok o anlamda değil gizli üyelere yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalbim kırıldı gidiyorum. 😂 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Tm kapıyı kapa Bi zahmet Yorumla
BallıTarcınınız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kostümüm neden kırmızı hiç merak ettiniz mi siz b0q herifler kanadığımı görmeyin diye 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Filmin ismini unuttum neydi Yorumla BallıTarcınınız +1 yıl Deadbool Yorumla
Prensesimi-Arıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl - Sen osun, Jack Sparrow.+ Başında biyerde kaptan olacaktı. 0 0 Yorumla
Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl yaşayan her seyi sevmem yasakti bende incir recelini sevdim incir receli sendin aşkım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun yoldan geldim buraya varmak 15 saat sürdü bana da biraz acı lütfen ve şu repliği tamamlaAdalet için, Don Corleone’ye gitmeliyiz! 1 0 Yorumla
serdo70 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 +1 yıl Matrix Aklını özgürleştirmek istiyorsan bildiklerini unutmalısın 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. tabi buyurun.. 0 6 Yorumla Sinirrr +1 yıl -1👎🏻 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Niye kız ahaha Yorumla Sinirrr +1 yıl Üşengec olduğun için.. 😅 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Oysa herkes öldürür sevdiğini Yorumla Sinirrr +1 yıl Kimi bıçakla, kimi silahla.. Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kimi dalkavukça sözlerle Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cayimi aldim geldim 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Eli çantalı bir hırsız, eli silahlı bir hırsızdan daha çok çalar." akaka Yorumla Life-as-Azalea +1 yıl Vay guzelmiis Yorumla
Hayal056 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle hadi ne çıkacak 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım aklından geçenleri 0 0 Yorumla
egomanya Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakalım ne cikacak 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Oysa herkes öldürür sevdiğini hocam aklında bulunsun 😀 Enperatriz_Eztia +1 yıl 👀
Kevseriniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Memati ölüm demek 1 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer." Yorumla
darknesmoon Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Olur 🥰 0 5 Yorumla Kirmizizevk +1 yıl Hayat aldığımız nefeslerle değil, nefesimizi kesen anlarla ölçülür. Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Yorum yapma oğlum Yorumla darknesmoon +1 yıl Sen yorum yaptnmı o yapmasn Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bura benim sorum Yorumla darknesmoon +1 yıl Sorunsa cevaplada soruluğna bil öyle sorim de Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Önemli olan ne kadar güçlü vurabildiğin değil, aldığın darbelere dayanıp devam edebilmektir. Ancak böyle kazanabilirsin Yorumla Edaaa97 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
AnneBitti Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Evet lütfen 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Birincisi: Yaptıklarını sanal dünyayla sınırlama.İkincisi: İmkânsızı hedefle.Ve üçüncüsü: Hiç bir sistem güvenli değildir." Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Hayatta pek çok insan sana yapmaman gereken şeyleri söyleyecek.Ama onları dinlememelisin.Resim yapmak istiyorsan resim yapmalısın.Onların seni bastırmalarına izin verme. Yorumla İsteklihatunnn +1 yıl 👏🏻 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Seni tanıdığım için tam sana göre replik yazdım ajaıa Yorumla İsteklihatunnn +1 yıl ☺️🤞🏻 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Söyle bakalım 😅 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Körler ülkesinde tek gözü olan adam kral olur." Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Mantıklı bir söz, teşekkürler Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Söyle bakim 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl İyilik içten gelir. İyilik bir seçimdir. Bir insan seçemezse, insanlıktan çıkar. Yorumla Junİchi +1 yıl Eğlenceli olur sanmıştım Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sıradan anları hatıralardan ayıran bir şey yoktur, ne zaman ki, o anların açtığı yaralar sızlar, hatıra değeri kazanır.'' Yorumla theastro +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sssoyle 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kibarlığı tatmamışken zalimliği yargılamak zordur. Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Olur soyle 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl madem güneş tepeden vurdu, gölge ayağımızın altıdır. Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yolla gelsin 😂 0 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Ey soyle 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Ver gelsin 😁 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. De hadi söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gönder gelsin knk 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Karar vermemiz gereken tek şey, bize verilen zamanla ne yapacağımızdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım kenara knk Thanks 😂 Yorumla
bilili Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Karakterli olmak karakter olmak için yeterli değildir" Yorumla bilili +1 yıl Wow kdjfjd Yorumla
gizem422 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Söyleeseneg 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Yorumla
thecolorviolet Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Olur 0 5 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl bilemem kardeş, meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem." Yorumla thecolorviolet +1 yıl Enteresan Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Enteresan olan ne 😀 Yorumla thecolorviolet +1 yıl Replik Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ezel izlemedin galiba skkss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olur söyle.
Anladım yorulmuşsun ama bana torpil geç lütfen. Çok merak ediyorum ne çıkacak bahtıma. Sanki bütün hayatım buna bağlıymış gibi hissediyorum şu an. 😂😂😂
Dalga mı geçiyon bacım daha belirli pp yok sısıs
Fotoğrafla ne ilgisi var ki? Hem profil fotoğrafım bana ait olmayadabilir sonuçta. Salla işte bir şey ne olacak 😂
Yok o anlamda değil gizli üyelere yok
Kalbim kırıldı gidiyorum. 😂
Tm kapıyı kapa Bi zahmet
Kostümüm neden kırmızı hiç merak ettiniz mi siz b0q herifler kanadığımı görmeyin diye
Filmin ismini unuttum neydi
Deadbool
- Sen osun, Jack Sparrow.
+ Başında biyerde kaptan olacaktı.
yaşayan her seyi sevmem yasakti bende incir recelini sevdim incir receli sendin aşkım
Uzun yoldan geldim buraya varmak 15 saat sürdü bana da biraz acı lütfen ve şu repliği tamamla
Adalet için, Don Corleone’ye gitmeliyiz!
Matrix Aklını özgürleştirmek istiyorsan bildiklerini unutmalısın
tabi buyurun..
-1👎🏻
Niye kız ahaha
Üşengec olduğun için.. 😅
Oysa herkes öldürür sevdiğini
Kimi bıçakla, kimi silahla..
Kimi dalkavukça sözlerle
Cayimi aldim geldim
Eli çantalı bir hırsız, eli silahlı bir hırsızdan daha çok çalar." akaka
Vay guzelmiis
Söyle hadi ne çıkacak
Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.”
Ahh çok geç kaldım.🤦
Ben de isterimm
Söyle bakalım aklından geçenleri
Bakalım ne cikacak
Söyle bakalım
Oysa herkes öldürür sevdiğini hocam aklında bulunsun 😀
👀
Memati ölüm demek
Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer."
Olur 🥰
Hayat aldığımız nefeslerle değil, nefesimizi kesen anlarla ölçülür.
Yorum yapma oğlum
Sen yorum yaptnmı o yapmasn
Bura benim sorum
Sorunsa cevaplada soruluğna bil öyle sorim de
Söyle bakalım
Önemli olan ne kadar güçlü vurabildiğin değil, aldığın darbelere dayanıp devam edebilmektir. Ancak böyle kazanabilirsin
Teşekkürler
Evet lütfen
Birincisi: Yaptıklarını sanal dünyayla sınırlama.
İkincisi: İmkânsızı hedefle.
Ve üçüncüsü: Hiç bir sistem güvenli değildir."
Söyle bakalım
Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın
Söyle
Hayatta pek çok insan sana yapmaman gereken şeyleri söyleyecek.
Ama onları dinlememelisin.
Resim yapmak istiyorsan resim yapmalısın.
Onların seni bastırmalarına izin verme.
👏🏻
Seni tanıdığım için tam sana göre replik yazdım ajaıa
☺️🤞🏻
Söyle bakalım 😅
Körler ülkesinde tek gözü olan adam kral olur."
Mantıklı bir söz, teşekkürler
Söyle bakim
İyilik içten gelir. İyilik bir seçimdir. Bir insan seçemezse, insanlıktan çıkar.
Eğlenceli olur sanmıştım
Olur
Sıradan anları hatıralardan ayıran bir şey yoktur, ne zaman ki, o anların açtığı yaralar sızlar, hatıra değeri kazanır.''
🥲🥲
Sssoyle
Kibarlığı tatmamışken zalimliği yargılamak zordur.
Olur soyle
madem güneş tepeden vurdu, gölge ayağımızın altıdır.
Söyle
Nein
Buyrun beyfendi
Yolla gelsin 😂
Ey soyle
Ver gelsin 😁
Titanikten söyle
De hadi söyle
Evet.
✋🏻 Ben burdayım 🤣
Gönder gelsin knk
Karar vermemiz gereken tek şey, bize verilen zamanla ne yapacağımızdır