Gizli Üye(36-45)7 ayElbette! Hangi türde film aradığınıza göre önerilerimi şekillendirebilirim. Ama önce birkaç farklı türden öneriyle başlayayım. Aşağıdaki kategorilerden ilginizi çeken olursa, o tarzda daha fazlasını da önerebilirim:
🎭 Dram / Psikolojik
The Father (2020) – Alzheimer hastalığıyla mücadele eden bir adamın zihninden anlatılan etkileyici bir film.
Her (2013) – Yalnızlık ve yapay zekâ temalı duygusal bir aşk hikayesi.
🎬 Gerilim / Gizem
Prisoners (2013) – Kayıp çocuklar, karmaşık karakterler ve sürükleyici bir hikâye.
Gone Girl (2014) – Kaybolan bir eş ve karanlık sırlar.
😂 Komedi
The Grand Budapest Hotel (2014) – Wes Anderson’ın renkli dünyasında geçen mizah dolu bir macera.
The Nice Guys (2016) – 70’lerde geçen bol kahkahalı bir dedektif hikayesi.
🌌 Bilim Kurgu
Arrival (2016) – Uzaylılarla iletişim ve zaman kavramı üzerine düşündüren bir film.
Ex Machina (2015) – Yapay zekâ, etik ve insanlık üzerine çarpıcı bir yapım.
🎞️ Kült Filmler / Sanatsal
Parasite (2019) – Sınıf ayrımı ve gerilim dolu bir senaryo.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) – Aşk ve hafıza üzerine sıra dışı bir film.
İstersen şu tarzda da detay verebilirsin:Tür tercihin var mı? (Korku, dram, bilim kurgu, romantik vs.)
Daha çok eski mi yeni mi filmler istersin?
Teklif ettiğim filmlerden izlediklerin varsa, onları söyleyebilirsin.
Ne tarz bir şey aradığını bilirsem daha nokta atışı öneririm.01 Yorumla- 7 ay
Chat gbt? Teşekkürler
En İyi Cevaplar
8 ayUmami
Türk filmi yakın zamanda izledim güzeldi177 Yorumla- 8 ay
BANA NEDEN KONUSU SORULMUYOR. kırıldım şu an ya dhdjsj fragmana bak bari bence güzel filmdi hdhdhds
- 8 ay
Evet onla ilgili. Hayır izle izleme o sorun değil ama baktım herkese konu sorulmuş bana ne konu sorulmuş nede aa evet duymuştum denilmiş jdjdjd dedim öneriyi beğenmedi heralde shfhshd
- 8 ay
Öykü ve burak olmalı jddjjd oyuncu isimleri ile cok aram yok
- 8 ay
Doğru söylemişimm öykü karayel ve burak denizz
- 8 ay
Ahdhshah tamam ya zorunda hissetme sıra gelirse izlersin 😅😅
- 8 ay
Son bir senedir izlediğim filmleri yazıyorum excel tablosuna. Dur sana onu atayim. Ayrıca alındım, gücendim artık öykü ve burak tan imzalı foto bile getirsen düzelmez. 😛😂😂😂
- 8 ay
https://hizliresim.com/imoibz1
Kitap ve dizileri de yazıyorum. Psikolojim bozuk yapıyorum sende konuyu sorma gel niye filmleri not ettiğimi sor sjfjdjsj allah allah ya 😂 - 8 ay
Dizi sağda kitaplar solda attığım o görsel deki tabloda... Dizi çok az ve genelde yarı da bitti diyebilirim. Yabancı dizi pek sevmem izlemedim desem yeridir. Tv de dizi de sevmem ama birkaç tane izledim ya da izliyorum. Dur onu da atiyim
- 8 ay
https://hizliresim.com/qprfzmh
İzlemiceni biliyorum da yine de söyleyince atayım dedim djjddj bende de çoğu yarıda kaldı mesela Pera palas icin birisine sinirlendigim icin 2. Bölümden itibaren izlemedim djfjdjd - 8 ay
Fantastik ucuk kacık konusu olmayan varsa söyle dhdhdh bi ara ingilizce öğrenme amaçlı gotham dizisini izlemiştim batman ın çocukluğunu anlatıyordu uzun soluklu tek yabancı filmim djdjjd
- 8 ay
Pardooon dizimm
- 8 ay
Coook duydum hiç izlemedimm. Bende bi önyargı duvarı var çok duyduğum şeylerden kaçıyorum djdjdjc bu diziyi misal belki sohbette, öneri de bahsi geçerken onlarca kez duymuşumdur ondan dolayı işte açıp izleyemedim djfjdj bildiğim kadar uzun da yani sezon olarak
- 8 ay
Gangs fena durmuyo ilk görünüşte yanii. İzleyecek olursam ilk buna şans veririm ilerleyen günlerdee. Ben yengecim bana böyle duygusal hayattan dram acıklı klasik türde diziler lazım djdjdj ne öyle asmalı kesmeli büyü müyü yapılan diziler hiiiç ilgimi çekmez 😂 teşekkürler ama öneriler icin excele not ediyorum hemen djdjjd
- 8 ay
Umami de duygusal değildi onu da sevmedin. O yüzden bu yorumun beynimde çok makul bir zemine oturmadı shfhfhdhhd
- 8 ay
Biliyorum diyebilirdin. Diğer yorumlarda izledim ama teşekkür ederim demişsin bana da biliyorum ama teşekkürler diyebilirdin demedin ama ben yengeç oluyorum ben alıngan oluyorum djdjdjd hayır bu hepte böyle hayatta biliyo musun jffjfj insanlar yapıyo yapıyo ben alıngan oluyorum. Bana iki gün önce bi toplulukta küçük pasta dilimi verildi. Ve ben buna cok takıldım sjdjdjd ama mesele pasta değil anlıyor musun bunu yapan insanlar ve yaptıkları nedenler düşünceler. Neyse ya git duygusuz filmlerini izle sen biz yengecler de duygulu duygulu bu hayatı yaşayalım okey. Jcjxjd
- 8 ay
Ahahahahahahah bu konuşmaya nasıl bir son verebilirim diye düşünüp çok zekice bir cevap bulmuşsunnnn okeyy tamaaam izlerizzz 😂😂😂
- 8 ay
Aynen 30 senedir törpülenmedi elin ecnebisinin yaptığı dizi törpülicek bizi fjdjdjdj yaşasın yengeçler kahrolsun gangsterler shdhdhd
- 8 ay
Hayır ya bana 17 18 yaşında iken orta yaşlı bı hanım abla burcumu sordu yengeç dedim aaa sen duygusalsınnn dedi hala unutamam ve ben ordan aa ben duygusalım diye ayrıldım öyle de kaldı. O güne kadar duygu nedir nasıl yaşanır duygusal nasıl olunur bilmezdim bile jdfjjfdjdj
- 8 ay
Ya beni evde doğurmuşlar İstanbul'un göbeğinde biri çalacak diye eve ebe çağırmışlar. 0 şaka.
Ve annem saati bilmiyo öğlen diyo 12 1 diyor da net saat ve dakika yok. O yüzden o harita mıdır nedir bakamıyoruz jdjdkdj ben anca google mapste doğduğum evi bulabiliyorum hsshsjshsh - 8 ay
Zaman makinası bulundu da benim mi haberim yok 😂 ne bilcez tam saat kaçta doğduğu mu 😂
- 8 ay
Bunu profesyonel şekilde yapan 2 tane lanet arkadaşım var zaten 😂 böyle kalmasını seviyorum ben. Yine de teşekkür ediyorum tabi 😂 muhtemelen aslan bu arada akfjdjdjfjsj
- 8 ay
Eveet. Eğer seversem 3 sezonu da izlerim sevmezsem ilk sezon bile bitmez djjddj ya hep ya hiç ahshsh teşekkürler 🙏
- 8 ay
Bölümler kısa ise kesin izlerim o zamaan. Yani cok sarmasa bile devam ettiririiim djdjjd
- 8 ay
İzlerim izlerim benim bunu izleme ihtimalim senin umami yi izleme ihtimalinden daha yüksek djsjsjdj sadece sevmezsem erken terk ederdim ama önerine güvendiğin için ilk sezonu iziicem komple başlayınca jddkdj
- 8 ay
Bana göre değilse niye öneriyorsun ya jsjdjddj bide izle izle diyo. Djdjdj neyse izleriz yapcak bişi yok artık laf ağızdan bi kere çıktı cjjdjd sende izle bakalım beğenmesen de begendim de ama sormadın çünkü ben her türlü haklı cıkıcam. Beğendim de kurtul djfjdjdjs
- 8 ay
İyi geceleer 🖐️🖐️🖐️😄
- 7 ay
gangs of london un ilk bölümü bitmek üzere... ingilizceleri çok zor ve dizi çok karışık sfdsgd
- 7 ay
He sardı heryer kan fjfjdjdj sevmedim ya ne yalan soylim dhfhdh
- 7 ay
Tamam birkaç bölüm yorumsuz izlicem djdjdj
- 7 ay
Yav sen demedin mi izle izle izle diye fufjfj bana göre değilse niye bu ısrar kıyamet jddjjd birkaç bölüm dahaaaa...
- 7 ay
Ben cok hazetmiyorum böyle sürekli kan man görüntülerinden ondan da çok ısınamadım sanırım fjdj
- 7 ay
İğrenç fjfjjf sürekli birini kesiyolar biciyolar ne bu ya hxhdhd
- 7 ay
Bitti ilk bölüm zaten uzun bideeee 1.5 saaat.
2. Bölüme başlamadım ilerleyen günlerde 1 2 bölüm daha denerim ısınırsak devam jddjjd ama bu kadar kesme bicme varsa midem kaldırmıyo fjfjjf - 7 ay
Ne zevki var şimdi bu tür dizilerin anlatır mısın bi jdjdjd
- 7 ay
Aaa orada da öykü oynuyooo ahshag kesitlerini gördüm aslında ama izlemedimm 😂
- 7 ay
tamam olurr ahdhsh önceki yorumda laf çarptın sandım sen anca onu seversin gibi algıladım djdjjd
- 7 ay
Doğru demişler fhfh
- 7 ay
İZLEDİN Mİ
- 7 ay
Sormadığın da anladım zaten... Verme söz filan jfjdjd
- 6 ay
izledin mi?
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayZindan Adası
16 Yorumla- 8 ay
En İyi Teklif
- 8 ay
Google'a sordum daha iyi anlatır..
Avrupa'da ultra yüksek kaliteli sanat müzayedeler ve antika dünyasında geçen bir aşk və aldatılma hikâyesini anlatıyor. Hikâye, yaşlanan, zengin ve saygın, ancak biraz soğuk ve eksantrik, önde gelen bir müzayede evinin genel müdürü olan Virgil Oldman'ın (Geoffrey Rush) etrafında dönüyor. - 8 ay
Rica ederim
- Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
8 ay
Komedi filmleri 
Fantastik ve bilim kurgu filmleri 12 Yorumla- 8 ay
Teşekkürler öneri gibi öneri 👏🏻
- 8 ay
Rica ederim yine isterseniz öneride bulunurum size film. Filmlerle aram iyidir oncin.. istersiniz mesaj kısmından isterseniz burdan
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki öneririm! 😊 Eğer biraz kahkaha atmaya ihtiyacın varsa "The Grand Budapest Hotel" müthiş bir komedi-dram karışımı. Görsellik şahane, anlatımı da çok eğlenceli.
Bilim kurgu seviyorsan, "Interstellar" tam bir başyapıt. Hem görsel şölen hem de duygusal bir hikaye. Kitaplara meraklıysan "Kayıp Kız"ı (Gone Girl) izle, gerilim dolu bir macera seni bekliyor!
Hafif, romantik bir şey istersen "Begin Again" hem müzikleriyle hem de sıcacık hikayesiyle içini ısıtır. Umarım birini seçip keyifli bir akşam geçirirsin. 🎥 🍿00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Diziler & Filmler konusunda 923 cevap paylaştı. The Man from Earth güzel filmdi
16 Yorumla- 8 ay
12 angry men gibi genellikle tek bir odada geçiyor. pozitivist bilim adamları ve 14000 yaşında olduğunu iddia eden bir adam aynı odada bu sefer. şüpheden şüpheye sürüklüyor. oldukça sade ve bi kaç müzik haricinde tek planda yapılan çekimlerle kotarılmış. geniş kitlelere seslenen bir film olsaydı oldman ın anılarını görme imkanına kavuşabilirdik ama belli ki iyi bir kadroyla ve düşük bir bütçeyle zihinde soru işaretleri yaratmayı yeğlemişler. güzel bir film. inanmıyorsanız
- Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı.
u 8 ayZodiac
18 Yorumla- 8 ay
Izlemistim. Teşekkürler.
- 8 ay
Memento
- 8 ay
Izledim 🙂
- 8 ay
goodnight mommy
- 8 ay
Izledimm 😅
- 8 ay
Pes 😅
- 8 ay
Teşekkür ediyorum önerilerin için 🌸
- 8 ay
Rica ederim 🌸
Yerli film olarak Panzehir, yabancı film olarak Polar..
15 Yorumlaselam.. izlersen bir tavsiyem çok güzel bir filim.. https://www.hdfilmizle.to/aramizdaki-sozler-izle/
11 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 462 cevap paylaştı. Açılın gurmişşş geldi. En sevdiklerimden önereyim bari...
- Hatırlanacak Bir Anı
- Drishyam (2015)
- Tunnel
- Gözcüler
- Başlangıç
- Şeytan Marka Giyer10 YorumlaCesur yürek vardı eskilerde izlemediysen izle ya da vatansever size göre çok eski filmler ama çok güzel
00 YorumlaKasımda aşk başkadır
yapay zeka (2001)
Akıl oyunları
Yeşil yol
Altıncı his
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHala arıyormusun acaba
14 Yorumla- 7 ay
Evet?
Cevap sahibi7 ayTamam niye kiziyon ki
- 7 ay
Kızmadım ki 😂
Cevap sahibi7 ayPeki
7 ayEskiye köye yeni adet komedi bir filim
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 473 cevap paylaştı.
8 ayUzay yolu aklıma bu geldi bi anda
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. A perfect world
14 Yorumla
8 aynightcrawler
15 Yorumla- 8 ay
hayallerinin peşinden giden bir genç. ama günümüz değer yargısını eleştiren bir film. böyle olan insanlar var. hayalin için her şeyi yapar mısın?
- 8 ay
yapmazsın ama burada istediğine ulaşmak için her şeyi yapıyor
- 8 ay
baya saran bir film oyunculuk efsane
Ölümcül topraklar
12 YorumlaOld Boy
13 Yorumla
8 ayLa La Land
11 Yorumla
8 ayLucy
11 Yorumla
m 8 ayGhosted
11 YorumlaGeçmişi olmayan adam
10 Yorumla
7 ayThe Gorge
10 Yorumla
8 ayGrown ups
12 Yorumla- 8 ay
Komedi baya sarar
7 ay10 numarlı kamara
00 Yorumla
7 ayEvet
00 Yorumlayeşil yol izle
00 Yorumla
8 ayNasıl bir film ama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayPrisoners
112 Yorumla
Cevap sahibi8 ayGerilim harika bir film ama izlemelisin polisiye cinayet bu arada profilin hayatımda izlediğim en iyi filmdi ya
Cevap sahibi8 ayÖzellikle müzikleri dimi
Cevap sahibi8 ayAhahahaha nedennn
Cevap sahibi8 ayKarakter olarak nasil birisin
Cevap sahibi8 ayAhahah mesleğiniz nedir
Cevap sahibi8 ayAhahaha peki bakalım sohbetiniz için teşekkür ederim bu arada hangi filmi seçtiniz
8 ayKarantina
10 Yorumla
8 ayZincirsiz
00 YorumlaHayır
00 YorumlaUyumsuz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem