Kemik kanseriyle romatizma arasındaki farklar nedir belirti olarak ve detaylar kısmını okuyabilir mısınız lütfen?

Benim yaklaşık 5 6 seneden beri yani benim bildiğim 5 6 belki de daha fazladır bilmiyorum crp sedimentasyon ve aso değerlerim hep yüksek çıkıyor kanserle ilgili olabilir diye korktum ama 5 6 senede belli olmaz mıydı? Ve kanserli kişilerin crp ve sedimentasyon değerleri bildiğim kadarıyla 100 veya üstü oluyor ama benim 20 30 arası değişiyor ama aso çok çok yüksek ve benim kronik bademcik şişliğim var buna bağlı olarakta çene hizamda bir sürü lenf bezi var aynı zamanda son zamanlarda sırt ve bel ağrısı ortaya çıktı bir kaç seneden beri sırt bel ağrısı cekiyorum ama şu son zamanlarda kol bacak ve bilek ve el parmağı ağrısı ortaya çıktı bide uyuşukluk var acaba benim bu kan değerlerimdeki enfeksiyon yüksekliği bademcikten veya lenf bezlerinden mi kaynaklı ya da bu ağrılarım olduğu için romatizmam var ki aklıma kemik kanseri de geliyor Allah korusun ama kemik kanserinde sadece bir yer ağrımaz mi benim hem sırtım belim iki kolum iki bacağım bileğim parmagim falan da ağrıyor bu romatolojik bir ağrı mıdır yoksa yinede kanser riski var mıdır?
Kemik kanseriyle romatizma arasındaki farklar nedir belirti olarak ve detaylar kısmını okuyabilir mısınız lütfen?