Kolon kanseri rektum kanseri ve ibs arasındaki fark ne belirti olarak nasıl anlaşılır aralarındaki fark?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba güncel soru var mı diye bakiyordum senin sorunu gördüm, bende aylardır ikisi arasında gidip geliyorum.
Kan desen var kabız ve ishal var, vs vs yarın doktora çıkacam 3. Kez. Bu kez kolonoskopi veya endoskopi yapılacak, şikayetlerim çok artmaya başladı. Senin şikayetlerin neler
Benim aslında 2 3 seneden beri bu şekilde fakat sürekli olmuyor 10 gün falan sürüyor sonra da haftalarca aylarca olmuyor , ama sonra tekrar oluyor. Bu şekilde döngü halinde oluyor 2 3 seneden beri. Ama bu sefer ki daha farklı gibi daha uzun sürdü gibi sanki. Bende karın ağrısı ve gaz oluyor. Ara ara kabız ishal oluyorum ama en çok yumuşak dışkılama oluyor , yumuşak dışkıda normal değil yani. Normal bir dışkılama olmuyor yumuşak oluyor ve mukuslu oluyor , kötü kokulu oluyor rengide bi değişik yeşilli gibi sanki tam çözemedim. Sanki afedersiniz gaz çıkarsam , tuvaletimi yapsam rahatlıcam gibi bi his var ama yapamıyorum , yapsam bile tam olarak rahatlama olmuyor , sürekli olarak tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Kabız değilim , yumuşak dışkılama yaptığım halde sanki kabizmisim gibi zorluk çekiyorum rahatlama asla olmuyor. Bide mesela bende böyleyken sırt omuz bel ağrısı hiç olmazdı ama bu sefer onlarda eklendi. İyice korkmaya başladım. İbs diye bir şey varmış o mu acaba diye düşündüm ama bu kadar yoğun geçiyor mu bilmiyorum. Kotu bir şeydir diye korkuyorum 🥺 Sizin sıkıntınız nedir? Bu şekilde detaylı olarak anlatır mısınız
Seninkiyle aynı nerdeyse, kan gelmeye başladı, artık ağrılar kramplar. Doktordayim şu an kanli fotoğrafları gösterdim mecburen, 2-3 doktor girdi araya, kan vermeyi bekliyorum, acilen endoskopi ve kolonoskopi ye alacaklar
Benim ki geçmiyor 2.5 aydır böyle,
Sonuç ne çıktı acaba
İnşallah tertemiz çıkmıştır. Merak ettim
1 gün öncesi için hazırlık varmış, ilaç verdi baya, yeme içme yok, yarın olacam
Sizdeki belirtiler sadece 2.5 aydan beri , her gün mü oluyor
Evet her gün oluyordu, çölyak ta olabilir bende ki. Ne yersem yiyim kabız ve ishal arasında gidip geliyordum, artık kan gelmeye ve sıvı gelmeye başladı.
Yarın kolonoskopi ve endoskopi var. Diyet yapıyorum şu an, yemek su vs hiçbir şey yok, doktorun verdiği ilacı kullandım. Tuvalet odam gibi oldu
Tertemiz sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻 Banada sonucu yazar mısınız merak ederim. Ve rica etsem benimde şikayetlerimi gittiğiniz zaman söyleseniz bi arkadaşım var diyerek 😄 Bi yorum yapsa olur mu
Çölyak glutenli yiyince dokunması gerekmiyor mu
Gittiniz mi sonuç ne çıktı
Hemoroid ve gasrit çıktı,
Diğer doktoruma da uğradım, test yapacaz dedi çölyak için
Sende ki de muhtemelen içten hemoroid
Oh çok şükür , sizin adınıza çok çok mutlu oldum. Kötü hastalıklar hiç uğramasın hepimize 🤲🏻 Belirtileriniz nelerdi detaylı olarak yazar mısınız? Sanırım sizde sadece kabız , ishal ve kan durumu oluyordu. Ama benim 2 3 seneden beri belli aralıklarla kabız ishal karın ağrısı gaz kan yumuşak dışkılama mukus kötü kokulu dışkılama , tuvaletimi yapsam bile rahatlayamama , sürekli tuvalete çıkma hissi oluyor. Sizde neler vardı
Senin ki ile aynıydi son zamanlar da mukus gelmeye başladı, tuvalet çok pis kokuyordu.
İnşallah hicbirimize uğramaz.
Ama sen gene her türlü, doktora güven , ilerlemesin benim gibi
Mesela sürekli tuvalete çıkmak istiyorum ve her seferinde az da olsa yapıyorum. Kimi zaman sert küçük küçük geliyor kimi zaman su gibi ishal kimi zamanda ishale yakın yumuşak dışkılama oluyor ama sürekli tuvalete çıkmak istiyorum. Mesela 10 dk önce çıktım ama şimdi yine karnım ağrıyor , gitsem yine yaparım yani o şekilde oluyor. Normal mi bu durum? Sizinde aynı böyle mıydı 2.5 aydan beri her gün
Her saat böyleydi benim, kolonoskopi şart bakmadan bilemiyorlar
Benim anlattığım şeylerin aynısı mıydı yani? Karın ağrısı , gaz , sürekli tuvalete çıkma isteği , tuvaleti yapsan bile rahatlayamama ama sürekli tuvalete çıkma isteği , dışkıda mukus , kötü koku , kan. Bunların hepsi var miydi yani
Evet aynen öyle yazdıklarının hepsi vardı
Bide bir şey sorcam çok afedersiniz son bir kaç günden beri hem rahat yapabilmek için hem de kan geliyor mu diye kontrol etmek için makat kısmıma parmak sokuyordum , bir kaç gün önce hiç kan gelmedi ama dün bir kaç kere de soktum ve o zaman kan geldi sonra da makat kısmımda ağrı acı oluştu. Basur veya çatlak kaynaklı olsaydı , bir kaç gün öncede kanaması gerekmez miydi
?
Lütfen cevap verin. Sürekli tuvaletiniz geliyor muydu? Benim sürekli geliyor ve her seferinde yapıyorum ama çok az geliyor.
Muayene olmadan anlaşılmaz
Ağrılar falan sadece belli dönemlerde olmaz mı? Mesela bende 1 hafta 10 gün karın ağrısı oluyor sonrada haftalarca aylarca rahatım
Bu şekilde döngü halinde oluyor ama kanser olsa sürekli belirti olmaz miydi
Yapay zeka cevabı