Çocukluğumdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve buna bağlı olarak çatlak oluştu çünkü tuvaletimi yaparken cam parçası çıkarıyor gibi yanıyor acıyor ve kan geliyor ama çok şükür ki uzun zamandan beri bunu yaşamıyorum fakat makat kısmında şişlik var ara ara peçetede kan görüyorum basurdur diye düşündüm. En büyük sorunum ise karın ağrısı ama sürekli olan bir şey değil bu mesela 1 hafta ağrıyor sonrada haftalarca aylarca ağrımıyor ama daha sonra tekrar ağrı başlıyor. Döngü halinde devam ediyor ve bu 2 3 seneden beri böyle. Dışkımda bazen mukus görüyorum ve dışkım hep kötü kokulu oluyor ayrıca rengi bazen normal bazen de sarılı yeşilli tuhaf bir şey. Ve ağrım olduğu zaman tuvalete girince , o anlık rahatlıyorum ama hemen ağrı geri başlıyor ve tuvalete çıksam bile sanki hala tuvaletim var gibi hissediyorum. Ama ağrım olmadığı zaman rahatlıkla tuvalete çıkıyorum ve tuvalet hissi falan kalmıyor rahatlıyorum , sorun olmuyor o zamanlar. Allah korusun kanser olsa sürekli olarak belirtileri yaşardım diye düşündüm ama ara ara ağrım geçiyor ve tuvalete rahatlıkla çıkabiliyorum mesela kanser olsa bu şekilde rahatlamam aksine giderek belirtim artardı 2 3 sene içinde diye düşündüm. Çölyak olsa yediğim şeyler sürekli olarak dokunurdu arada bir dokunmamazlik yapmazdı diye düşündüm ama aklım baya karıştı. Doktora gitcem ama yasayan bilen vardır diye sormak istedim size nedir bu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun bu durum için genel cerrahiye gidin kolonoskopi yaptın şühneiz varsa endoskpi yaptıtın buna gçre tedavi verilir
Sag olun. Kanser olabilir mi
Büyük ihtimalle düzensiz bağırsak sendromu. Çolyak veya kolonda herhangi bir sorun için endoskopi veya kolonoskopi yaptırabilirsin ama colyak olsa çoktan fark ederdin bence
Birisi çölyak olsa yediğin şeyler dokunurdu dedi gluten içeren şeyler yiyince dokunuyormuş. Ben 2 tabak salçalı makarna yiyorum , pilav ekmek her şey yiyorum bir şey olmadı çok şükür o yüzden çölyak değildir dedi birisi. Kanser olsaydı da belirtiler günden güne çoğalırdı bence ve 2 3 sene içinde daha farklı şeyler olurdu diye düşündüm. Çünkü benim 1 hafta 10 gün agrım oluyor sonra haftalarca aylarca agrım olmuyor ve sadece ağrım varken tuvalet ihtiyacı hissediyorum sürekli yani yapsam bile var gibi geliyor ama ağrımin geçtiği dönemlerde böyle bir şey hiç yasamıyorum , gayet rahat oluyor. Mesela kanser olsaydı sürekli kötü olmam gerekmez miydi
Kanser en geç birkaç yıla ilerler bence değilsin zaten bende de huzursuz bağırsak sendromu var belirtileri benziyor ağır geçtiği vakitlerde bazı çözümleri var huzursuz bağırsak sendromunun
Sizdeki belirtileri sayar mısınız? Ve sürekli mi oluyor yoksa aynı benimki gibi 1 hafta 10 gün sürüp bir kaç hafta geçiyor sonra tekrar mı başlıyor nasıl oluyor neler oluyor detaylı anlarsınız lütfen çok korkuyorum
Detaylı anlatır mısınız olacakti
Aynı şekilde benim de 4 gün falan sürüyor ve sürekli karnımın sağ tarafı veya sol tarafı ağrıyor bagirsaklar iyice sıkılmış gibi oluyor sizdeki de öyledir büyük ihtimalle
Sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum , yapsam bile rahatlayamiyorum. Hep yapmak istiyorum ve genelde yumuşak kıvamlı mukuslu oluyor 🥺 Rengide zaten bi tuhaf kahverengi değil yani. Mukusla birlikte kan var mı yok mu anlayamıyorum 🥺 Sizde bunlar oluyor mu? Asla rahatlayamiyorum mesela daha yeni tuvaletten çıktım ama karnım hala ağrıyor ve hala daha tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum. Kanser mi acaba ya 🥺 çok detay verdim özür dilerim hakkınızı helal edin ama merak ediyorum sizde de böyle mi diye yoksa benimkiler fazla mi
Hayır normal istersen yaz daha fazla anlatırım şüpheye düşmüşsun
Özellikle stresliysen ağrı daha fazla olur biraz rahatlamaya denersen anlayacaksin
İnsta ver ordan yazayım burdan yazmak istemiyorum
tamam
Söyle yazayım
Bi dk bekle
Tamam
Sen sadece mesaj yaz bir tane ondan atayim burdan silinmiyor sonra
Burdan yazmicam ben sana fake hesabımı vereyim sen yaz
Sanırım yazilan şeyler silinemiyor
yldaa44430
Yazdınız mi
Evet
Ya nasıl oldun acaba