2 gün önce birinci doz aşımı oldum bu akşam çarpıntı yaşamaya başladım rahat nefes alamıyorum bunu yaşayan var mı doktora gitmeme gerek var mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bizler aşııdan ölenler var akıllı olun vurullmayın dedikçe hala inatla bunları komplo teorisii olarak görmeye devam edenler var. satılık saglık bakanı şeffaf değil tüm ölümler gizleniyor.
Ya ne yapabiliriz herkes aşı oluyor bende olmak istemiyordum etrafımda aşı olmayan kimse kalmadı gayet iyiler nadir de olsa görülüyor demek ki konsere gitmek yasak sinemaya gitmek yasak sürekli kısıtlanacağız
Her gittiğin yerde beynine kadar çubuk sokturacaksın sürekli o testi yaptıramam
iyi o zaman öl ne diyim. piyango birilerine vuruyor herkes vurcak olsa zaten onun adı aşılar öldürüyora cıkardı kimse vurdurmazdı amac da bu zaten nüfusun %3-5 i etkilese adamlar amacına ulasıyor az akıllı olun
severim onların çubugunu ben onların uyduruk genelge ve yasalarını tanımıyorum ve takmıyorum zkimde değil gitsin kıçlarına soksunlar o çubuklarrı
sen eşşek olursan sırtına semer vuran çok olur. "her gittiğim yerde o testi yaptıramam" cılarla dolu ülke. amac da zaten bu zorunlu testlerle bıktırıp kendi rızasıyla aşıyı kabul ettirmek.
Niye bana patladın şimdi zamanı geri alamam sonuçta😁
diger aşılarını olma canını düşünüyosan. git c vitamini agırlıklı meyvelerle beslen bol bol. selenyum ve çinko takviye al bagışıklıgını yüksek tut.
Korkma edamda yapma. biontek çabuk antikor oluşturur. Bazılarında baş ağrısı çarpıntı. kolun ağrı yapar.2 gün su vurma. rahat ol.
eğer aşırıysa acile git bende de dün vardı
özellikle de ilk uyanınca oluyordu bende
derin derin nefes al otur bir yere dinlen bir süre
Doktora gitsen de bir şey değişmez. Psikolojik deyip yollarlar.
Dün bende oldum kolum çok acıyor ve dün gerçekten beynim uyuştu sanki halsizlik
Çarpıntı olayı aşırı kötüymüş inşallah yaşamazsın aslında ben olmayı düşünmüyordum ama kısıtlamalar gelecek diye oldum
Bende üniversite ler açılacak diye oldum
panik yapma hemen uzun geçer ise ağır geçer ise gidersin öyle her şey aşıdan olmaz yat kalk sabah ye bir şeyler bakalım önce
Herşey aşıdan olmaz da benim böyle şikayetlerim yoktu aşı olmadan önce
tesadüf olabilir anlık olabilir öyle panik yapma işte hemen
İnşallah
geçer sıkma canını balım :)
İkinci doz ağır geçiyor
Birinci doz oldum 2 gün oldu
2 gün sürmemesi gerekiyor aslında ilk dozun, bi doktora görün derim
Büyük ihtimalle korona oldun hayırlı olsun kuzum..
İki güne gömeriz seni 😂
zorunlumu oldun
Hayır ama sürekli pcr testi yaptırmak istemiyorum aşı olmayanlar çoğu yere pcr testi ile girecekler
valla milleti denek yaptılar iyice
Geçer heralde
Gitsen iyi olur 2. Dozda oluyor bunlar