spora başladım, beslenmeme yulaf ezmesi de eklemem lazım ama damak zevkime hitap etmiyor diye yememiştim, şimdi nasıl yerim, bir de spor yaparken yulaf ezmesinin daha doğrusu Lifalif alacağım onu önerdiler, Lifalifin faydaları neler bilen varsa yardımcı olabilir mi?yulaf ezmesi
Yulaf yüksek besin değeri taşıdığı, tok tuttuğu için kilo vermek isteyenlerin, ideal kilosunu korumak isteyenlerin kurtarıcısı konumunda :) Spora, diyete başlayanların vazgeçilmez besini halinde. Peki faydaları neler?
Lifalif Yulaf Ezmesi Faydaları Nelerdir?
Lifalif Yulaf Ezmesi Faydaları Nelerdir?
Yulaf ezmesi içerisinde magnezyum, demir, folat, çinko, fosfor gibi vücudumuzun ihtiyaç duyduğu birçok kaynağı içermektedir.
İçeriği bakımından zengin bir besin kaynağıdır. Düşük kalorili olduğu için kilonuzu korumanıza, kilo vermenize destek olur.
Tok tutma özelliği sayesinde farklı besinlere ihtiyaç duymazsınız.
İçeriğinde bulunan yararlı kaynaklar vücudunuza direnç ve enerji sağlar.
Yine içeriğinde bulunan bakır, vücut dokusunu yenileme kemikleri güçlendirme özelliğine sahiptir.
İçerdiği lif sayesinde kanser riskini büyük ölçüde azaltır.
Yulaf ezmesinde benim de tercihim Eti Lifalif'ten yana oluyor :) Kuru yemişli barına da bayılıyorum. Düşük kalorili olması sebebiyle tercih etmeye de devam edeceğim :)
En İyi Cevaplar