Magazin İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi. Düşünceleriniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dua Lipa'ya yapılan dövmenin photoshop olduğunu öğrenen İbrahim Tatlıses hayal kırıklığına uğradı. Ben biraz üzüldüm, siz ne düşünüyorsunuz? 🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl güncel İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi. Düşünceleriniz? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Djajdjws ilk kez İbrahim Tatlıses'e üzüldüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben de shhsahhshssj Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Açıklaması üzücü olmuş :D acıdım. 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Nasıl öz güven varsa gerçek sanmış :D
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendini ne saniyorsa artik genc kizlarin kocaman onun biyikli yuzunu sirtlarina kaziyacaklarini dusunuyor sevimsiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl adam mermiye kafa attı özgüveni ordan geliyor herhalde 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Djajdjws ilk kez İbrahim Tatlıses'e üzüldüm
ben de shhsahhshssj
Açıklaması üzücü olmuş :D acıdım.
Nasıl öz güven varsa gerçek sanmış :D
Kendini ne saniyorsa artik genc kizlarin kocaman onun biyikli yuzunu sirtlarina kaziyacaklarini dusunuyor sevimsiz
adam mermiye kafa attı özgüveni ordan geliyor herhalde 🤣