Arkadaslar bakın fanatik yorum istemiyorum ses ve yapilan muzikler üzerine yorumlar gelsin bide daha dünkü 20 yasindaki çocuklar ibo kimmis falan diye bos yorum yapmasın akli basında fanatiklik yapmadan tarafsiz yorumlar istiyorum.
Gelelim benim yorumuma abi iboyu karakter olarak hepimiz biliyoruz ama ben ibrahim tatlises diyorum müslüm gürsesi coook severim ama ses olarak baktığın zaman ibrahim tatlises oktav olarak 0.5 daha yuksekte ayrıca yani nasil diyim misal müslum abinin 10 tane sevdigim şarkısı varsa ibonun 30 40 tanedir yani benim şahsi fikrim ibo her devrin adamidir yapilan şarkılar gercekten efsane sarkilardir eyvah neye yarar mutlu ol yeter vur gitsin beni kursuna gerek yok falan abi adam karaktersiz falan ama yapmis yani gelelim canli performanslara canlı okumalarda şahsi fikrim tatlises açık ara öndedir abi bide sadece bana mi oyle geliyor hani muslum abinin canli performanslarina bakiyorum yaa kardeşim çok güzel ama aw adam mikrofonu bi doğru düzgün tutmuyor muslum abi neden öyle yapıyor anlamadim kafasının güzelligine mi yeniliyor yoksa baska bi sebebten dolayı mi bak boyle müslümün tam patladığı sesini kafaya oturtup cayır cayır namelerle okuduğu sarkilarda abiii soktumun mikrofonunu bi düzgün tutmuyor ses gelip gelip gidiyor iboda zaten canlı performanslari turkiyede belki üstüne yoktur abi o nasil bi sestir yaa mutlu ol yeter şarkısının bi canli kaydı var ibo showda söylüyor oyle bisey olamaaz yaa şarkının sonunda o kadar pislik bir şarkıda tek nefeste tiz atarak nakarata 2 kere dolanıyor solistler araya girmese daha da gidecek yani evet sizlerin yorumlarini bekliyorum ltfen tekrarliyorum burada karakterden durustan değil sesten ve yapilan sarkilar uzerine yorum yapin
Gelelim benim yorumuma abi iboyu karakter olarak hepimiz biliyoruz ama ben ibrahim tatlises diyorum müslüm gürsesi coook severim ama ses olarak baktığın zaman ibrahim tatlises oktav olarak 0.5 daha yuksekte ayrıca yani nasil diyim misal müslum abinin 10 tane sevdigim şarkısı varsa ibonun 30 40 tanedir yani benim şahsi fikrim ibo her devrin adamidir yapilan şarkılar gercekten efsane sarkilardir eyvah neye yarar mutlu ol yeter vur gitsin beni kursuna gerek yok falan abi adam karaktersiz falan ama yapmis yani gelelim canli performanslara canlı okumalarda şahsi fikrim tatlises açık ara öndedir abi bide sadece bana mi oyle geliyor hani muslum abinin canli performanslarina bakiyorum yaa kardeşim çok güzel ama aw adam mikrofonu bi doğru düzgün tutmuyor muslum abi neden öyle yapıyor anlamadim kafasının güzelligine mi yeniliyor yoksa baska bi sebebten dolayı mi bak boyle müslümün tam patladığı sesini kafaya oturtup cayır cayır namelerle okuduğu sarkilarda abiii soktumun mikrofonunu bi düzgün tutmuyor ses gelip gelip gidiyor iboda zaten canlı performanslari turkiyede belki üstüne yoktur abi o nasil bi sestir yaa mutlu ol yeter şarkısının bi canli kaydı var ibo showda söylüyor oyle bisey olamaaz yaa şarkının sonunda o kadar pislik bir şarkıda tek nefeste tiz atarak nakarata 2 kere dolanıyor solistler araya girmese daha da gidecek yani evet sizlerin yorumlarini bekliyorum ltfen tekrarliyorum burada karakterden durustan değil sesten ve yapilan sarkilar uzerine yorum yapin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Müslüm Gürses
Tabikii de Müslüm Gürses.
Saygi duyarimm peki aciklamayi okuduysan kisa bi aciklama yapar mısın yani şöyle soruyum neden müslüm gürses?
Sesi ve şarkıları daha anlamlı
Müslüm gürses tabi tatlises kim oluyor
Abii siz saka misiniz yaaa cidden. Aciklamayi okuyarak mi yaptin bu yorumu eger oyleyse kisa bi sekilde sebebini soyler misin neden müslüm gürses?
ikisinin de yerleri farklı
Müslüm baba
Aciklamayi okudun demi abi okuduysan neden oldugnu da soyler misin
Evet her konuda Müslüm baba fanatik Müslümcüyüm
Anladim abi yorumun icin cok teşekkür
Abi sunuda sormak istiyorum muslum gürsesin canli performanslari hakkinda aciklamada deyindim o konu hakkinda ne dusunuyorsun
Yine Müslüm baba derim konserlerine gittim konserlerinde verdiği anbiansı hiç bir sanatçı veremiyor bence dinlerken kendinden geçiyor insanı
Anladim abi tskk saol guzel yorumun için :))
İkisini de sevmem.
Eyvallah reis yorumun için teşekkür
Müslüm Gürses