Müslüm Gürses mi? İbrahim Tatlıses mi? Açıklamayı okuyun?

Arkadaslar bakın fanatik yorum istemiyorum ses ve yapilan muzikler üzerine yorumlar gelsin bide daha dünkü 20 yasindaki çocuklar ibo kimmis falan diye bos yorum yapmasın akli basında fanatiklik yapmadan tarafsiz yorumlar istiyorum.
Gelelim benim yorumuma abi iboyu karakter olarak hepimiz biliyoruz ama ben ibrahim tatlises diyorum müslüm gürsesi coook severim ama ses olarak baktığın zaman ibrahim tatlises oktav olarak 0.5 daha yuksekte ayrıca yani nasil diyim misal müslum abinin 10 tane sevdigim şarkısı varsa ibonun 30 40 tanedir yani benim şahsi fikrim ibo her devrin adamidir yapilan şarkılar gercekten efsane sarkilardir eyvah neye yarar mutlu ol yeter vur gitsin beni kursuna gerek yok falan abi adam karaktersiz falan ama yapmis yani gelelim canli performanslara canlı okumalarda şahsi fikrim tatlises açık ara öndedir abi bide sadece bana mi oyle geliyor hani muslum abinin canli performanslarina bakiyorum yaa kardeşim çok güzel ama aw adam mikrofonu bi doğru düzgün tutmuyor muslum abi neden öyle yapıyor anlamadim kafasının güzelligine mi yeniliyor yoksa baska bi sebebten dolayı mi bak boyle müslümün tam patladığı sesini kafaya oturtup cayır cayır namelerle okuduğu sarkilarda abiii soktumun mikrofonunu bi düzgün tutmuyor ses gelip gelip gidiyor iboda zaten canlı performanslari turkiyede belki üstüne yoktur abi o nasil bi sestir yaa mutlu ol yeter şarkısının bi canli kaydı var ibo showda söylüyor oyle bisey olamaaz yaa şarkının sonunda o kadar pislik bir şarkıda tek nefeste tiz atarak nakarata 2 kere dolanıyor solistler araya girmese daha da gidecek yani evet sizlerin yorumlarini bekliyorum ltfen tekrarliyorum burada karakterden durustan değil sesten ve yapilan sarkilar uzerine yorum yapin
Müslüm Gürses mi? İbrahim Tatlıses mi? Açıklamayı okuyun?