sinirlendim ve mesajına görüldü attım 3 gündür yazmıyor bende yazmıyorum numaramız duruyor ve instagramdan takipleşiyoruz.
normalde 20 dakika cevap vermezsem tekrar yazan insan şu an yazmıyor nasıl davranmam gerekli onun yazması için
sinirlendim ve mesajına görüldü attım 3 gündür yazmıyor bende yazmıyorum numaramız duruyor ve instagramdan takipleşiyoruz.
normalde 20 dakika cevap vermezsem tekrar yazan insan şu an yazmıyor nasıl davranmam gerekli onun yazması için
Neden hala onun yazmasını istiyorsun ki yani sen yazarsan ne gibi bir eksilme olabilir anlamıyorum olaylar değişkendir belki hayatının insanı olacak kişiye bu denli kibir ve üstten bakış zihniyetiyle kaçırmanı istemem sen yaz ve mutlu olsun insanları mutlu etmekten bu kadar kaçınmayın
iki günde tavırları ilgisi falan değişti böyle olacaksa konuşmayalım diyorum hayır konuşalım diyor ama mesajlarıma 3 saatte bir dönüyor bende sinirlendim ve cevap vermedim oda yazmadı zaten
Cevap
4Cevap
Hasta durumda gibi göründüğün bir durum veya profil resmi at
Sana önemli bir şey soylemem gerek de
Soyundum uzanıyorum yaz cevap verir 😂😂😂
Neden sinirlendirdi?
iki günde tavırları ilgisi falan değişti böyle olacaksa konuşmayalım diyorum hayır konuşalım diyor ama mesajlarıma 3 saatte bir dönüyor bende sinirlendim ve cevap vermedim oda yazmadı zaten
Bekle biraz daha
kisiye göre degişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?