• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

SİZDEN AYRILAN BİRİ SİZİ NE ZAMAN ARAR YA DA MESAJ ATAR?

Sezenn25
Sezenn25 Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Böyle bir durumda ne yaptınız?
SİZDEN AYRILAN BİRİ SİZİ NE ZAMAN ARAR YA DA MESAJ ATAR?
Mesaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bı dengesiz vardı. Kendi ayrıldı ilk 12gun sonra geri geldi , sonra 1 ay sonra ayrıldı 19 gün sonra geldi gene 1 ay sonra ayrıldı onda da tam 19 gün sonra geldi. her seferinde sabırla bekledim, sustum. Bı daha ayrilirsan gelme artık dedim cividi iyice iliskimiz dedim. Bı daha gelmedi.

2
    39 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Şunu anladım bu söylediğinden bir kere bırakan demek ki bidaha bırakıyor. Demek ki Bi daha, şans vermemek lazım ama, sen çok şans vermişsin kim bilir o ayrıldığı evrede kimlerle konuştu seni cepte görüyor demek ki cepten çıkmak lazım sen elinden geleni yapmışsın bence o nası olsa giderim beni kabul eder demiş de iyi niyetli vefakar insanları saf zannediyor bazıları vefadan yoksun insanlar hayatımızda, olmadın zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen dediğin gibi oldu son ayrilmamizda eski sevgilim ile barıştım dedi ya 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yarabandi olarak kullanmış beni geç anladım.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Kusura bakma ama biraz salaklık etmişsin anlaman lazımdı bu ne özgüven ya Bi de utanmadan eski sevgilim ile barıştım demiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yuz kere sordum isim olmaz dedi. Aramızda yaş farkı da fazla ve ben dulum 15 yaşında kızım var. Ona tam 21 gün olmaz aramızda bı şey dedim. Abartı ısrar ediyordu olur deyip deyip çok uğraştı benle. Ne kadar rest çeksem pes etmedi. Sonra terk etti eski sevgilime dönüyorum dedi. Sinirden çıldırdım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kansızlıkta nirvana ya ulaşmış. Sonra 5 ay sonra aradı da.. şu dünyada o kadar kız gördüm ama sen kadar karektersizini görmedim dedim. Ona da dedim zaten senin adın karektersiz..

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

O tip insanlar arayış içinde oluyor bugün senle yarın başkasıyla. Çok da, fark etmiyor. Zaten çok kişiyle görülen birinin psikolojisinden de şüphe ederim. arayış içinde olan herkesten kprkucaksın. Seni seviyorum der gider başkasıyla görüşür

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Ona şu şarkıyı armağan et Bi kadın vardı canı sıkılan bunu armağan et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnan küfür edicem o kufuru bile haketmiyor. Hastasın sen dedim tedavi ol. Yoksa gel ben tedavi ettiricem seni dedim.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

O folloş olmuş bence ondan Bi cacık olmaz, artık boşver ya,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Takmıyorum dediğin gibi zaten öyleydi. Gerçek anlamda sapığın tekiydi. Ama zoruma da gitmedi degil Allahindan bulsun dedim geçtim.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Yarın bi gün bu akılla giderse sevgilisi onu terk eder yine seni arar Bi tekme de sen vur kadın erkek acımanak lazım böyleler ine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zaten çocuk bunu kaç kere terk etmiş, artık bana gelme şansı yok dediğim gibi ayrıldıktan 5 ay sonra geldi zaten. Çok ağır konuştum hala yüzü nasıl tutsun. Utansın artık o laflarimdan sonra.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Utanmaz oluyor böyleleri eminim yine seni arar o at gibi giden it gibi döner ya bi insanı kendi kurduğu oyunun içine, sokup Bi de utanmadan bırakıyorlar senin kendşne hiç mi saygın yok da senin üstüne başkasıyla, çıkan biriydi midem nasıl kabul edecek olmaz, artık şu saatten sonra iğrenç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Artık bulamaz sosyal medya kullanmiyorum, telimi de değiştirdim.. Allah a yakın benden uzak olsun.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Hattını kapattın mı yeni hat mı aldın 11880 den bulur bence öyleyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bulamaz oradan da gizli. İmkansız bulması..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yeni hat aldım eskisini kapattim

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Ya benim görüştüğüm kişi hattını kapatmamış ama telefonu kapalı aradığınız, kişiye ulaşılamıyor diyor faceyi instageakı da kullanmıyor hediye aldım pandemi de çok sıkılıyorum demişti oyun aldım mesaj geldi alındı diye ne yapmaya, çalışıyor anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Salakça trip yapıyor ergen sen ona gelesin diye uzaklaş arama bile onu gör bak nasıl gelecek.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Hediyeni de, almış ayrıldıktan sonra konuştu da Bi de sen aşı vurulursun bana mesaj atarsın ben vurulmuycam güvenemiyorum fikwn dedi hediyeyi de almış Bi teşekkür bile etmedi Bi de telefon kullanması gereken biri işi sebebiyle sosyal medya, da, kullanması gerekiyor ama, son görülme tarihi 2 hafta, önce başka, hat kullansa niye, Eski hattını kapatmıyor anlamadım doğrusu

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Kaldı ki aramızda, mesafe var gidemem pat diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Engellemiş seni demek. Ondan ulaşamıyorsun dediğimi yap arama sorma uzaklaş ondan kaçan gerçekten kovalaniyor.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Engel değil aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra, mesaj bırakın diyor

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Engellese dıt dıııt sesinden sonra meşgule düşer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman teli devamlı kapalı. Dediğimi yap arama kaç ondan şimdi. Eninde sonunda düşecek sana ağırdan kendini satıyor

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Evet ama, başta 20 defa cevapsız, arama yaptım teli çekmiyordur belki diye düşündüm Bi de, sesli mesaj bıraktım iyi misin Merakettim sağlığın yerin de mi diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hata yapıyorsun yapma, öyle yaptıkça Türk cesi daha fazla g₺otu kalkıyor seni önemsemiyor basit görüyor, yapma uzaklaş.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Ya, ilk gün kapalı olduğunda, aradım sobra aramadım artık başka, yerden de mesaj atmadım hiç dönerse napıtm sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiç arama sorma normal hayatını yaşa.. o şimdi düşünecek aramıyor beni hayatı yerinde gibi seni düşünmeye basliycak 21 gün olayına inanırım 21 gün içinde o gelecek. Bı kızlada burada konuşuyorduk abi dönmedi dedi aramadı dedi ilk o kişide yanıldım galiba dedim. Tam.60 gün sonra aramıştı çocuk.. biraz ilgisi varsa inan 21 gün içinde arıyor. Aramazsa zaten sana hiç değer vermemiş demek onunla da ilişki yaşama zaten ben bu benim sevgili olduğum kıza hep. niye affettim birinde 12 gün, ikisindede tesadüf 19 gün sonra aradı.. ondan dedim. bu değer veriyor diye onu sabırla sevmeye , affetmeye devam ettim. ama değmezmiş.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Peki diyelim aradı napıyon nasılsın filan diye ya, da, mesaj attı nasıl tepki vereyim sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok doğal ol. Seviyorsan normal konuş. Takılma aşk gurura gelmez. Ah bı kinin varsa rest cek acı çeksin senin hayatın

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Tamam da, kaç kere dedim seni seviyorum engelleme beni dedim rahat bırak seni istemiyorım beni bunalttın ne sırnaşık sın diyor ki sadece o aradıpında konuşuyorduk sededi her seferinde seni seviyorum demek de işe yaramıyor ki hatta görüşelim böyle bazı şeyleri yüzyüze Konuşmamı lazım dedi ben senle he konuşucam dedi engelledi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte o var üstüne abartı düşünce de sorun. Bunaliyor insan. Kendi ağzınla söylüyorsun. Adamı bunaltmissin. Uzaklaş artık bırak o seni merak etsin artık sen onu değil. Ben bile olsam dünyanın en güzel kızı olsa gene beni darlayan kızdan kaçarım.

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Darlamadım ki ya başta hep o benim peşimden koştu işte görüşelim görüşelim diyşoduruyıdu pandemi var diyodum sonra günde hep aramıyordum bile o arayınca, konuşuyorduk sadece o kadar ama her seferinde beni engelliyordu konuştuğumuz zmn da darlamıyordum neredesin napıtosun demiyorum facesinden bile karışmıyorum kimi eklemiş eklenmemiş şuraya gidemezsin deniyordum hiç ama her tartışma mamızda bana engel atıyordu sonrasında hep beni suçlu hissettirir ben peşinden koşmak durumunda, kalıyordum neyine darlamışım ki eski kız, arkadaşına fscesini vermiş kız erkek arkadaşlarıyla, arasını açmış bunun ben öyle bişey de yapmadım garip

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Bugün aradı hediyen için teşekkür ederim dedi

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Telefonu bozulmuş ondan dönememiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gözün aydın senin adına çok sevindim aslında o çocuğu kıskandım bı kızın bu kadar erkeğine değer vermesi ben hiç yaşamadım kıskandım o çocuğu inşallah kıymet iini anlar

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

teşekkür ederim ya sevdiğim biriyle küs olmak hoşuma, gitmiyor ona, dart oyunu almıştım iyi bir atıcı yım demişti ben de pandemi de evde canı sıkılmasın diye aldım hediyen için teşekkür ederim telefonum bozuktu yeni yapıldı dedi ve, aradı ama, hemen meraklı gibi açmadım 2 SaaT sonra, döndüm önemli değil iyi atışlar dedim şu an toplantıdayız sonrq, seni ararım dedi Bi şey yazmadım öyle.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

7

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Flortseniz atmayabilir sevgiliyseniz uzun bi mesaj bekleme

1
    5 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

6 aylık Bi ilişki 2 kez, yüzyüze görüştük başta, aşık oldum sana filan demişti sonradan benç bubaltıyosun sıkıyorsun çok sırnaşık sın diyip bitirdi. Ki öyle günde her seferinde arayan biri değilim o ararsa konuşuyorduk garip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mesaj atmaz o zaman zatrn o siralar belli baskalariyla konusuyomus o taraftan yesil isik gorunce birakmis seni keske onceden yazsaydin

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Yazdım ama beni rahat bırak psikolojim bozuk bunalttın filan dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesin baska biri varmis tatlim uzulme kurtulmussun dusunme onu önüne bak

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Sanmıyorum ya telegrama watsaba da uzun zöndur girmemiş hadi hattını değişir rdi diyelim facebokka, instagramda, da girmemiş ki facebbokk aktif kullanan biri

Yorumla
  • afacan37
    afacan37 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

Böylelerine sadece Allah uzun ömür versin diyeceksin. Bunlar sadece kalp kırar. Kalp onarmaz.

1
    0 Yorumla
  • Hazalınızm18
    Hazalınızm18 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

En son 2 gün sonra pişman olup aramaya başlamıştı:)

0
    1 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

2 hafta oldu aramadı en son konuşmamızda ben mesaj atmıştım nasılsın diye öylr 2 saatlik n iş r sohbetimiz z oldu gülüyordu filan sobra teli kapalı 2 haftadır sosyal medyasına, da girmemiş hiç daha, önce pandemide evde sıkılıyorum demişti dart oyunu almıştım o da, eline ulaşmış ama geri dönmedi

Yorumla
  • Zevahir06
    Zevahir06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Benden ayrılmışsa o iş bitmiştir ne zaman yazar ne zaman yazmaz beni ilgilendirmez artık..

0
    4 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Valla bir hızla girdi bir hızla çıktı hiç bişey anlamadım 6 ayda, 2 kez y ü zyüze görüştük merhaba ay önce bitiricekti ben engel oldum 2 ay daha, zar zor dvm etti ama hep ben emek verdim en sonunda, da beni suçlayarak gitti garip

Yorumla
    • Zevahir06
      Zevahir06
      +1 yıl

Bahaneside seni suçlamak olmuş.. böyle insanlar bahanelerin arkasına saklanmayı sever.. zaten belliki kaçmak için bahane arıyormuş.. sen onu ok sevdin ama o seni ne kadar sevdi o önemli olan..

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Bir insan vefasızsa eğer her şey beklenir oturup iki kahve içmişliğimiz var ben vefalıyım ama onda onu göremedim çocuk gibi engel basıyor iki de bir zaten Bi ara psikolojim bozuk depresyondayım demişti

Yorumla
    • Zevahir06
      Zevahir06
      +1 yıl

Önce tedavi olması gerek yoksa bununla zor... Sana en ufak birşeyden engeli basan birisi yarın bir gün evlenip yuva kurarsanız şayet en ufak bir şeyde kapının önüne koyabilir...

Yorumla
  • Fikim
    Fikim Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

iki hafta sonra mutlaka dönüyor. defalardır hep böyle oluyor

0
    1 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

2 haftayı geçti en son ayrıldıktan sobra yazmıştım nasılsın diye cvp yazdı muhabbet ettik filan sobra aradım teli kapalı 2 haftadır face instaya, da girmiyor garip

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Belli olmaz belki bir hafta , belki 1 yıl, belki de hiç atmaz..

0
    5 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Nezaketen dart oyunu gönderdim çok iyi atıcı yım dediği için eline ulaşmış fakat teşekkür için aramadı telefonu da 2 haftadır kapalı nete de girmemiş garip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Konuşası yoksa zorlama bence sen de yıpranırsın

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Teli kapalı 2 haftadır sosyal medya da girmemiş hiç girse instada son görülme tarihi gözükür ki ayrıldıktan sobra da en son muhabbet ettik garip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Unutmak için numarasını değiştirmiş olabilir

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Hattı kapalı diyor gario instaya da girmiyor 2 haftadır

Yorumla
  • Tripkolic18
    Tripkolic18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Dönüşler iptal nasil doncek

0
    2 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Hep ben toparlamaya, çalıştım şimdşte kadar o Bi kere olsun hatasını kabul etmedi hiç Bi zmn Bi keresinde bana ben sevilecek biri değilim benim neyimi seviyorsun demişti sanırım ilgim fazla geldi kaldıramadı

Yorumla
    • Tripkolic18
      Tripkolic18
      +1 yıl

Evet kaldiramamis

Yorumla
  • ogayeo
    ogayeo Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Benden ayrılan biriyse bir daha bana ulaşamaz

0
    1 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Çok mantıklı ama peki ya, seviyorsan

Yorumla
  • BulgariaBoy
    BulgariaBoy Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

Bir yıl oldu hala bekliyorum

0
    16 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Bence bekleme 1 yıl çok fazla bulmuştur birini o

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Yaa deme öyle

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

1 yıl olduysa kesin buldu birini 1 yıl ne ya çok uzun

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Story bakıyor ama wp de

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Senden Bi adım mı bekliyor acaba

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Bilemedim ama hep Story bakıyor hepsine

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Bazen 10 koyuyorum, hepsine bakıyor

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Şahsen ben ayrıldıktan sonra sevdiğim Bi insanın storysine bakıp üzülmek istemem denek ki o çok rahat Bi şekilde bakabiliyorsa sevmiyor sadece bakalım ne yapmış benden sobra kendini bozmuş my acaba dşte bakıyor bence mesaj atma iyice sinir olsun

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Haklısın bende kendimi zor tutuyorum çok egolu bir kız yazarsam küçük düşerim

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Ama özlemedim değil 😔

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Egoluysa hi. Yazma egolu insanlardan uzak dur yoksa, senç cepte görürler aynı durum benim başında da var, kendini vazgeçilmez, sanıp karşısındakine, saygısı olmayan değer vermeyen birine sen de değer vermiyceksin yoksa hep cepte tutulursub

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Evet haklısın, işte bir yıl oldu hala aklımdan çıkarmadım, benim aptalığım🤦🏼‍♂️

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Sen ona bağımlı değilsin ki onsuz da hayatına bakabilirsin önceden o mu vardı sanki bırak ya egolu tiplerden hiç hoşlanmam ben de ayrıldık bana hep sen bana, sırnaştın ben 3 aydır bu ilişkiyi bitirmwk ist yodum dedi dedim y ü zyüze görüşelim konuşalım dedim asla öyle B iş ey olmıycak uzak ur benden tartışma, sebebi de onun bana net olmamasıydı ama başta, aşık oldum filan dşyodu neyse dart oyunu aldım elime ulaşmış nezaketen bir teşekkür bile etmedi telefonu da, kapalı 2 haftadır ulaşamıyorum telegram da eiearsapta instada hiç çevrim içi olmadı 2 haftadır napıyo bilmiyorum

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Anlıyorum, kötü olmuş üzülmeye değmez

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Giderse gitsin yahu sanki önceden o mu vardı daha konuşmayı beceremeyen aciz korkak Bi insanla, işim olmaz

Yorumla
    • BulgariaBoy
      BulgariaBoy
      +1 yıl

Değmez

Yorumla
  • serkanbora
    serkanbora Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.

Maksimum 5-6 gün

1
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

boşa düşünce

0
    6 Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Boşa düşünce, arayacaksa hiç aramasın daha, iyi bida geri dönerse tekmeyi vurycam bana sırnaşık sın rahat bırak beni diyen Bi insanla, işim olmaz bundan sonra bulsun benim gibisini bakalım

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

baya sinirlisin evet kapı bırak gelince de artık acısını çıkar

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

Canı sıkılınca ararsa kiminle görüşüyorum dştcem

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

yanlış numara tanımıyorum aramayın beni 🤣

Yorumla
    • Sezenn25
      Sezenn25
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

en güzeli 👍😊😂

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > SİZDEN AYRILAN BİRİ SİZİ NE ZAMAN ARAR YA DA MESAJ ATAR?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

ERKEK NASIL MESAJ ATTIRIRIZ? 7 cevap verildi
BU MESAJA NASIL YANIT VERİLMELİİİİ? 3 cevap verildi
HUKUK ŞİRKETLERİ KİŞİSEL NUMARADAN ARAYIP MESAJ ATABİLİR Mİ? 3 cevap verildi
MESAJLARINIZA GÖRÜLDÜ ATILDIĞINDA NE TEPKI VERIYORSUNUZ? 12 cevap verildi
İLK MESAJ NASIL OLMALI? ILK MESAJ'DAN SONRA KONU NASIL DEVAM ETTIRILIR? 7 cevap verildi
BİR ERKEK NEDEN SARHOŞKEN BİR KIZA MESAJ ATAR? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨