Merhaba aranızda nöroloji doktoru ya da mr sonucundan anlayan biri var mı doktora gittim pek belirgin bişey yok eğitim araştırma hastanesine görünün dedi ilk maddedeki koyu yazıyı internette araştırdım ama anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen https://resmim.net/i/03V2y
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nöroloğumuz az önce beyin cerrahı ve kalp damar cerrahımızla birlikte 70 yaşında bir kadın hastanın prostat ameliyatına girdiler. 🤔🤔🤔 lütfen daha sonra tekrar deneyin
Ne demek istediğinizi anlamadım ama dalga geçmeyin lütfen ben hastalığıma çare arıyorum şu an
Özür dilerim amacım dalga geçmek değildi şifa dilerim size. Demek istediğim burda boşa vakit kaybediyorsunuz aradığınız özellikte kimseyi bulamazsınız burda. Az sonra biri çıkar kafanızın fotosunu ister yetmez boydan fotonuzu ister. O yüzden çareyi bilgiyi burda aramayın
Teşekkür ederim önemli değil sizde haklısınız. Ama işte insan çaresiz kalınca her yolu deniyor benim ki de o hesap bi umut bekliyorum belki bilen çıkar diye yinede en doğrusu hastaneye görünmek tabi randevu alabilirsem
Valla özür dilerim empati yapınca daha iyi anladım sizi. Allah dermansız dert vermesin. Vardır sizin de bi şifanız. Sadece vakit kaybetmeden en yakın ne zamansa artık randevu alın 😔
Yok önemli değil amin gerçekten teşekkür ederim işte randevu almaya çalışıyorum ama sistemde bi problem var en az 2 hafta sonrasına veriyor
Özele gitme şansınız yoksa 2 hafta da olsa alıp bekleyin artık. Pandemiden dolayı genelde hasta sayısında da kısıtlama yaptılar yoğunluk olmasın diye. Ya da sabah çok erken saatte gidip giriş yaptırmayı deneyin
Özele gitmeye imkanım yok sıkışığım tek çare devlet o da dediğiniz gibi yoğunluktan erken randevu alamıyoruz artık bakalım olmadı randevusuz bakınmaya çalışacağım sonuç göstericem diyip
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah önemli bişey yoktur durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim. Tekrar geçmiş olsun 😔
Amin teşekkür ederim olur yazarım tabiki 😅
🤗🤗 unutmak yok.
İyi geceler. Merak ettim sizi. Nasılsınız?
Teşekkür ederim doktorumla konuştum önemli bişey yokmuş mr sonucundaki ilk maddeden korkmuştum beyin küçülmesinden bahsediyordu diye doktorum mr sağlıklı bir insanda bile anormallik saptayabilir ikinci test olmadan mr bulguları tek başına bişey ifade etmez dedi içim azda olsa rahatladı bu konuda bende şimdi tomografi çekilmeyi düşünüyorum bakalım nolcak hayırlısı
Sevindim buna. Hayırlısı inşallah 🙏🙏
Teşekkür ederim 🙂
Darbe mi aldın? Farklı bir doktora gidin mutlaka.
Yani çocukluğumda şiddet gördüm ama öyle hastahanelik olacak kadar ciddi darbe almadım ve ilk madde korkuttu beni ne demek istiyor anlamadım
Ne için gittiniz doktora?
Baş ağrısı şikayetimle gitmiştim denge ve konuşma bozukluğu çekiyordum yani bazen dengemi kaybeder gibi oluyordum. Şimdi unutkanlık da çekiyorum yani dün akşam ne yediğimi unutuyorum sonra düşününce hatırlıyorum
Bazı bulgulara rastlanilmis ama endişe etmeyin mutlaka doktora gidin tıp fakültesi varsa oraya gidin bence.
Devlet hastanesine randevu alamıyorum ki en erken 2 hafta sonrasına veriyor özele gitmeye durumum yok eğitim araştırma üniversitesi var ama bu Pazartesi randevusuz bakınmaya çalışacağım sonuç göstericem diyip umarım bakarlar siz ilk maddede ne yazıyor biliyor musunuz peki hastanede mi çalışıyorsunuz
Nöroloji uzmanın görüşü önemli ben öğrenciyim yanlış bilgi vermek istemem ama mutlaka gitmelisiniz.
Anladım teşekkür ederim evet gidicem bakalım randevusuz bakarlarsa 2 dk