Nörolog olan birisi bakabilir mi?

İki yıl önce sınava hazırlanıyordum sonra kafamda yanma gibi baş ağrılarım ortaya çıktı. Sonrasında bu baş ağrılarım arttı ama önemsemedim bir ara arkadaşım kahveli bir içecek önerdi ama çok fazla içerisinde kahve varmış hepsini içtim kahve benim bünyem kaldırmıyor o gün anladım tansiyonum düştü ve stres geldi sabaha kadar uyuyamadım uyumaya çalıştıkça daha çok strese girdim ve kafamda ( beynimde) bir şey patladı ve yayıldı adeta balonun içine su koymuş gibi kalbim hızlandı o stresle arkadaşımın yanına gittim sabah 5 civarı o gün titremelerim asla geçmedi full stresliydim ve uyuyamadım eve geldim sonrasında o kafamda patlayan şey kötü bir şey değildir demi ilaçsız mr çektirdim damarlarım sağlammış ama o gün o olayı hala unutmadım baş ağrılarım devam etti diş sıkma da varmış o geçti baş ağrısı azaltı iğne batma gibi oluyo arada ensemden tepeme su geçer gibi oluyor anlayan biri yazar mı sadece merak ettiğim şey o gün beynimde ne patladı ama zarar vermedi aşırı kafein tükettiğimden mi oldu yoksa riskli bir durum var mıdır yine arada au geçer gibi oluyoe ama o günki ayrı bir şeydi umarım anlatabilmişimdir

Nörolog olan birisi bakabilir mi?