İki yıl önce sınava hazırlanıyordum sonra kafamda yanma gibi baş ağrılarım ortaya çıktı. Sonrasında bu baş ağrılarım arttı ama önemsemedim bir ara arkadaşım kahveli bir içecek önerdi ama çok fazla içerisinde kahve varmış hepsini içtim kahve benim bünyem kaldırmıyor o gün anladım tansiyonum düştü ve stres geldi sabaha kadar uyuyamadım uyumaya çalıştıkça daha çok strese girdim ve kafamda ( beynimde) bir şey patladı ve yayıldı adeta balonun içine su koymuş gibi kalbim hızlandı o stresle arkadaşımın yanına gittim sabah 5 civarı o gün titremelerim asla geçmedi full stresliydim ve uyuyamadım eve geldim sonrasında o kafamda patlayan şey kötü bir şey değildir demi ilaçsız mr çektirdim damarlarım sağlammış ama o gün o olayı hala unutmadım baş ağrılarım devam etti diş sıkma da varmış o geçti baş ağrısı azaltı iğne batma gibi oluyo arada ensemden tepeme su geçer gibi oluyor anlayan biri yazar mı sadece merak ettiğim şey o gün beynimde ne patladı ama zarar vermedi aşırı kafein tükettiğimden mi oldu yoksa riskli bir durum var mıdır yine arada au geçer gibi oluyoe ama o günki ayrı bir şeydi umarım anlatabilmişimdir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynı durum bende de var. Kendim araştırdım, Oksipital nevralji olduğumu düşünmüştüm, aynı şeyler var onun tanısında. Sinir iltihaplanması diye geçiyor. Şöyle ki mr’da çıkmıyor diye biliyorum. Ben de bu ay sadece 3 doktora gittim. Hepsi bir şey yok diye gönderdiler. Hatta o kadar hassaslaştım ki sanki kafama biri çizik atıyor bıçakla. Böyle tanımlayamıyorum bile. Ağrı değil acı da değil. Ama en kötüsü. Kahve konusuna gelirsek ne içtiğini hatırlıyorsan söyler misin? Ve de büyük ihtimalle kahve bünyeme ters diyerek kendini strese sokmuşsundur diye düşünüyorum.
Hiç hatırlamıyorum ama soğuk orta boy buzlu aşırı çikolata ve şekerli olduğu kadar aşırı kahveli bir içecekti çok güzel de değildi yani zaten kalktığım an başım döndü geri oturdum kolumdan tutup götürdüler beni eve arkadaşımda kaldım dediğim gibi o gün birisi de bana beyin iltihaplanmasıdır dedi doktor migren dedi ama diş sıkma da etkiledi şu an azaltı baş ağrım ama su geçer gibi oluyor kafamda sizin dediğiniz gibi cızlama falan oluyo kuru yaprak yfalanır gibi oluyo
Bir de beyin kanaması geçirdiğimi sandım ben patladığı zaman o yüzden strese girdim ama bir şey olmadı bir de kansızlık var bende sanırım o da etkiledi ve o gün yemek yememiştim o da var
Siz ilaçlı mr çektirdiniz mi
Oksipital nevraljiyi bir araştır derim. İnternette kendin uygulayabileceğin tedavi yöntemleri var. Bir de ben bu işlere çok meraklı olduğum için, geçenlerde hatırlamıyorum bir video izledim. Orada da sinir çakışması tarzı bir durumdan bahsediyordu. Ameliyatla çözüyorlardı. Bizim doktorlarımız sadece tümör odaklı düşünüyorlar. Hepsi aynı şekilde kontrol edip yolladılar. Delireceğim. Kahve ismini öğrenebilirsen öğren. Öğrenemezsen de dert etme. Ve boyun kenarlarında da böyle sinirler acıyor diye düşünüyorum. Benim boyun kenarlarımdaki yapılar da bayağı hassas. Bunun için kendime şöyle bir yol geliştirdim. Yastığa çenemi yaslayıp hafifçe zorluyorum bu benim hoşuma gidiyor. İyi geliyor gibi.
Beni mr’a dahi almıyorlar. Kendileri iki elleyerek anlayacaklarını sanıyorlar.
Bir de çok soru soruyorum ama internetten baktım şu an antibiyotik ile geçiyor yazmışlar ben implant için antibiyotik kullanmıştım onu kullandığım zamandan itibaren baş ağrılarım azaldı çoğunlukla yüksek ihtimalle sizin dediğiniz olabilir
Kendinizi strese sokmayın. Stres hastalığı yahut problemi ilerletir.
Bir de birkaç vitamin var; treon, sitikolin bu ikisini ben kullanıyorum. İyi gelir dediler. Önerimdir.
Ya işte bunları düşünmeleri lazım beyin konusu hafife alınacak bir şey değil ve bilmediğimiz şeyleri tüketmemek lazım o gün gerçekten anladım onu
Ben bu vitaminleri doktor ve eczacı tanıdığım vesilesi ile aldım ve başladım. Doktorlarımız artık cana çok önem vermiyor. Daha geçen senelerde bir çocuğu böcek ısırmıştı, krem yazıp mı ne yolladılar. Gecesinde öld*ü. Sadece paraya bakıyorlar. Kendine kendin sahip çıkacaksın.
Anladım sağolun bir de sizin kafanızda olan patlama da aynı şekil mi oldu ve nasıl oldu yani tarif ettiğim gibi mi bir anda patlar gibi mi yoksa yayılır gibi mi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!