Güncellemeler
1 yıl
Randevu onayı gibi bir şey gelmiyor randevu bilgileriniz budur diyor sadece ama gittiğimde onaylamadığın için olmuyor diyor pazara ertelendi yine mesaj geldi ama onaya dair bir şey değil bilgilerimi söylemiş sadece ne yapmalıyım 182 yi de aradım iptal var ama onay yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
6 ayda bir 3 tane ilaçlı mr çekiniyorum nöroloji takipliyim bilgim var sorabilirsiniz
Yukarıdaki gizli adama yazdım bakabilir misin😅
Basta Prolaktin yüksekliği sadece tümör gibi durumlarda yüksek olmaz o yüzden korkmayın. Psikolojik sebepler de etki ediyor yüksek olmasına içiniz rahat olsun yani eger Bi sorun olsaydı normal mr da bile kendini biraz da olsa belli ederdi
Çok teşekkür ederim Allah şifa versin size de
Tesekkur ederim size de
Onayı mhrs den yapmaniz gerekiyor yapmadınız mı
Otomatik onaylanmıştır yazıyor halbuki baktım MHRS ye🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Değişikmiş Hastaneye gittiniz mi
Gittik yapmadılar yolladılar eve işte
burada herkes dokturum der arkadaşım var der yanında çalıştım bilmem ne der. burada yardımcı olacak zor
burada ne işi olur 😅 çalışıyordur o
Bilmiyorum dedim belki şansa
İmza da vermiyormuşsun zaten
burada doktorun ne işi var
Doktor değilim ama sorabilirsin tecrübeliyim
Önce damar yolu açıyorlar sıran geldiğinde sonra mr giriyosun önce beş dakika kadar ilaçsız çekiyorlar, sonra damar yolundan ilacı enjekte ediyorlar ve tekrar devam ediyorlar ilaçlı on beş dakika sürüyor yani toplam 20 dakika da bitiyor ama herhangi bir şey görürlerse mr da süre 40 dakika ya kadar uzayabiliyor
Sor bakayım
Prolaktin seviyem yüksek çıkıyor hep dostinex bıraktıkça bırakma sebebim de nörolog boşa içme mr a girme zararlı dedi normal mr kar hep temiz çıkıyordu adet düzensizliği vs de yoktu 1-2 sene sonra çenemde sivilceler çıktı diye gittim yüksek olduğundan çıkmıştır dediler jinekoloji de ilaçlı Mr istedi yani aslında merak ettiğim şey böyle bir şey çıkarsa hayatım kaymış mı demektir 😅 bu arada annemde benim yaşlarımda aynı şeyi yaşamış onunda çıkmış hipofiz tümörü ama hiçbir şey yapmamışlar sadece dostinex içmiş bir süre öyle yaşayıp gidiyo bişi olmadı onu da brni yapmak için içmiş
Yok yok hayatın falan kaymaz endişelenme. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim iyi günler😊💓
Rica ederim
Uzmanlığım Noroloji değil ama doktorum buyrun
doktor arkadaşım var
Ywzar msn bana
yazamıyorum sen yaz
Yazamıyorum ki bende sana😅
Stajyerim sor