+1 yılEn sağlıklısı spor yaparak almayı denemen. Vücut analizi yaptır ve günlük kaç kalori yaktığını öğren. Vücut geliştirmeyi önerebilirim. Vücut geliştirmeye başladığın zaman yaptığın antrenmanların kaç kalori yaktırdığını da hesapla. Vücudunun yaktığı kaloriyi ve antrenmanlarında yakacağın kaloriyi topla. Çıkan sonucun üstüne günlük 1100 kalori eklersen haftada 1 kilo alırsın. Günlük 550 kalori eklersen haftada yarım kilo alırsın. Bu söylediklerimi yaptığın halde kilo alamıyosan bir sağlık sorunun var demektir. Parazit gibi... Kilo almak , kilo vermek gibi disiplin isteyen bir iştir. Yemek alışkanlığın yeterli değil ki kilo alamıyosun. Ben de aynı dertten muzdaribim ve bu hafta içerisinde vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum. Daha önce düzensiz yaptığım için aldığım kiloları geri verdim. Bu sene ara vermeyi düşünmüyorum. Bu arada günlük kalori ihtiyacını tamamlamaya çalışırken zorlanacaksın demedi deme. Kendim için konuşacak olursam sana dediği hesaptan günlük 3000-3500 kalori almam gerekiyo kilo almam için :) Bu da demek oluyoki deli gibi yemek yemem gerek. Geçen sene spor yaparken kahvaltıda 3 yumurta, peynir ve tereyağıyla omlet yapıp 1 ekmekle yiyodum. Yanında yediğim fındık ezmesini vs saymıyorum bile. Tabak tabak yemek yiyodum. Param yettiğince fındık , badem ve fıstık alıp yiyodum hergün.
Neyse konu fazla dağılmasın. Umarım söylediklerim yardımcı olur :)02 Yorumla- +1 yıl
7 kilo. Ama vücut geliştirmeyi bıraktıktan sonra 4 kilo verdim. şu an 70 kiloyum. Eğer Haziran'a kadar devam ettirirsem vücut geliştirmeyi en az 85 kilo olmayı hedefliyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de kilo alamıyordum. İştah olmayınca istediğin kadar kendini zorla yiyemezsin. YESEN DE VÜCUT İHTİYAÇ DUYMADIĞI BESİNLERİ VÜCUTTAN ATACAKTIR. YANİ SADECE YEMEKLE KİLO ALAMAZSIN. Body building'e veya vucudu zorlayan bir spora başla. Vücut besinlere ihtiyaç duyunca az yesen bile kilo aldığını göreceksin. Ayrıca iştahın açılacaktır. Ayda en az 1 kilo alırsın.
Bir de bekarsan evlen. Evlilikte kilo aldırıyor. Tabii ki mutlu bir evlilikse.
Birisi masturbasyonun kilo verdirdiğini söylüyor. Fazla mast. kas yapmanı engeller kilo almanı engellemez.11 Yorumla
Soran+1 yıldaha lise okuyorum ben ne evliliği :I ve ayrıca kilo alamadıgım için hep aynı ağırlıklarla çalışıyorsun ve vucut yapman ıcın o ağırlıklar artmalı ama olmuyor zincirleme bu
+1 yıl-Kilo almak için; Asla öğün atlanmamalı, günde 6 öğün beslenilmelidir.
-Öğünler 3 ana, 3 ara öğün şeklinde olmalıdır. Öğün araları 2,5 saat kadar olmalıdır.
-Yemekler ne çok hızlı ne de çok yavaş bir şekilde yenilmelidir.
-Ana öğünlerinizde besin çeşitliliğine önem veriniz. 4 temel besin grubunu mutlaka bir arada tüketmeye çalışınız.
-Süte nesquik, şeker, bal veya tercihen pekmez ilave edebilirsiniz.
-Yoğurda toz şeker veya pudra şekeri ekleyebilirsiniz.
-Aralarda hamburger yenilmesi de uygun olabilmektedir.
Ayrıca yağlı tohumlar (fındık, yerfıstığı, badem, ceviz) ve kuru meyveler de kilo almaya yardımcı olurlar.
-Şekerli limonata ve taze sıkılmış meyve suları da kilo almaya yardımcı olmaktadır.
-Muhallebi üzerine 1 - 2 kaşık fındık veya ceviz içi konulması hacim olarak bir artış sağlamazken besin içeriği ve enerji açısından önemli bir artış sağlamaktadır.
-Ayrıca kabak tatlısı, meyve jölesi, komposto, hoşaf, sütlü tatlılar (dondurma, sütlaç, muhallebi, kazandibi, puding), tahin - pekmez gibi tatlılar da sağlıklı bir şekilde kilo almanızı sağlayacaktır.
-Makarnanın üzerine sos, peynir, yoğurt, kıyma gibi ilaveler yapılması kilo almay24 Yorumla- +1 yıl
-Makarnanın üzerine sos, peynir, yoğurt, kıyma gibi ilaveler yapılması kilo almaya yardımcı olabilmektedir
_ her gün bir adet haşlanmış yumurtanın beslenmenize eklenmesi faydalı olacaktır.
-Öğünlerde yağda kızartılmış, çok yağlı yemekler yer almamalıdır.
-Yiyeceklerinizi haşlama, ızgara yapma, buğulama veya fırında pişirme yöntemleri ile hazırlayınız.
-Zayıflığın bir nedeni de psikolojik olduğu için ferah, rahat ve temiz bir ortamda yemek yenilmesi gerekmektedir.
-Sadece yaşamak için yemeyin, biraz da yemek için yaşayınız.
-Tıkanmanıza yol açmaması adına yemekle birlikte çok fazla sıvı alınmamalıdır.
-Kilo almak için, Sigarayı içiyorsanız mutlaka bırakmalısınız
Soran+1 yılvaovv bu kadar şey yazmışsınız işe yarar bılgıler var saoln
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Peki vermek icin?
Benim spor hocamın verdiği kilo aldırıcı diyetten bahsedeyim. Her gün 20 tane bebe bisküvi,20 tane fındık ya da fıstık. marketlerde satılan müskil (bir kasa yatmadan önce ve sabah) her gün bir tabak öğle akşam pirinç pilavı et yemekleri yoğurt. kahvaltı da bir yumurta. Ben yapmadım çünkü ne yapsamda fazla yiyemiyorum midem almıyor o yüzden faydasını görüp görmediğimi söyleyemeyeceğim ama uyanlar kilo almış. :)
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
arkadaşım bu işin ev yapımı diye birşey yok ben 28 yaşına kadar 58 kilo idim boyum 1.75 bildiğin iskeletordum hep birşeyler söyleyip moralimi bozuyorlardı hiç yemek yemiyormusun sen hastalığınmı var doktora gitsene elbiselerin üzerine hiç yakışmıyor gibi daha birsürü şeyler halbuki gitmediğim doktor hastane kalmadı yaptırmadığım testler kalmadı kullanmadığım vitamin çeşidi kalmadı nafile 59 kilo bile olamıyordum sanki sabitlemişler tartıları ben üstüne çıktımmı 58 gösteriyor taki karşıma o insan çıkana kadar fazlada uzatmak istemiyorum fazla detaya girmiyeyim allah o insandan razı olsun sanki beni yeniden doğurdu şu an 77 kiloyum kim ne derse desin şunu al bunu al hepsi yalan dolan benim kullanmadığım şey kalmadı birtek bu gerçek Hardline Pro gainer 5000 Gr ister inan ister inanma bunu üreten yer benim değil firmanın ortağıda değilim hepsiburada. com gir bu ürüne yapılan yorumları bir oku ben bu ürünle 17 kilo aldım şimdi kendime diyorumki ben yıllardır boşuna iskeletor gibi dolaşmışım bu kadar basit ve kolaymıydı allah bu ürünü yapandanda satandanda bana tavsiye edendende razı olsun
01 Yorumlakilo almak isteyen birine tatlı ya da ekmek kilo aldırmaz şişkinlik yapar. özellikle günlük badem-ceviz-fındık tüket. 1 yumurta mutlaka ye. meyve tüket. süt-yoğurt ye. balık-et haftada 2 kez tüket. bugur daha çok kilo yapar pilav için. kilo alırken kas olsun diyorsan tavuk-kaşar 2lisi ni es geçme. tam bugday ekmeği tüket. fast food a yönelirsen sağlıksız olur, sağlıklı kilo almak için başta protein gerekir karbonhidrat değil unutma.
26 Yorumla- +1 yıl
pirinç kilo aldırır, bulgur kas liflerine yararlıdır kilo alımına değillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
- +1 yıl
bu konuya açıklık getirmek için senden 1 tabak bulgur ve 1 tabak pirinç yapıp bana ellerinle yedirmeni öneriyorum
spora başla arkadaşım
ve günde 5-6 öğün yemek ye bunlar makarna pilav patates ve et tavuk balık ürünleri ağırlıklı ürünler yemen gerekir ara öğünlerde kuruyemiş ve kurutulmuş yiyecekler yiyerek 1 ayda 10 kiloya yakın kilo alabilirsin ( arakdaşım spora başladı beslenme düzeni olmadan sadece sporla 1 ayda 7 kilo aldı ) aığırlık çalışmalarını yap kesinlikle01 Yorumla
Soran+1 yıldoru diyorsunuzda o kadar her gün et yiyecek kadar ya da günde 6 oğün yiyecek kadar durum yok bizde
+1 yılkilo alamamanın bir kaç nedenlerini yazayım sana, bence sen sigara içiyorsun bu 1 ikincisi metabolizman hızlı çalışıyor (yaşının genç olduğu için normal) üçüncüsü ise çok mastbasyon içindesin. bunlar kilo alamamanın başlıca nedenleri.
42 Yorumla- +1 yıl
İşin püf noktası bir günde eritebileceğinden biraz fazla temelisin arkadaşım
Soran+1 yılsigaram yok mide hızlı her insan gibi ihtiyaç gelince yapılacak bırşey bence mast..
10 tane yumurta ye bak kilo alıyor musun almıyor musun. Sadece 2 tanesinin sarısını yiyeceksin. 30 kalori beyazı yani 300 kalori iki sarısı ile 350 kalori her gün fazla vereceksin. Birazda spor yapıcan hareketin çokluğuna değil ağırlığına önem verien. Örneğin eğimli yürüyüş ve ağırlık kaldırma olabilir. Sayı az ağırlık fazla olacak. Daha bir arkadaşım bunları yaparak yeni kilo aldı. Bir ayda 5 kilo bile alabilirsin. Hemde göbekten değil.
014 Yorumla- +1 yıl
İnsan alerji olur ya okdr yerse
- +1 yıl
Evt haklisin zaten yaparsa ilk günlerde cikar denemek lazim bende kilo alamiyorum bir turlu
- +1 yıl
Kuruyemiş çok pahali ya hergun alinmiyor :/
- +1 yıl
:) ben eteobur birisiyim sabah öğle aksam et yerim. Ama hic spor yapmam ona yonelmem lazim evde yapabilir miyim peki illa spor salonunami gitmem gerek
- +1 yıl
@isimsizdahaiyi o zaman bu squat ve keepuprise hareketlerini yapabilirsin. Aklıma hepsi gelmedi aratır internetten. Yiyerek kilo alırsın ama göbek olur. Vücutta tutabilmen için ağırlığı çok tekrarı az hareketler yapman lazım. Tabi evde yapacağın için sende ağırlık olmayacak. Su şişesi ile filan yapmaya çalış onları al ikil eline bir o tarafa bir bu tarafa bırak. Bir vitaminlerine iyi baktır sorun onlardansa dediklerim işe yaramayabilir.
- +1 yıl
Peki t. ederim sende çok arastirdin sanirim bu konuları.
Bünyeni zorlamalısın ve yediklerinin iki katını yemelisin. Bende bir aralar çok zayıftım zamanla spor yaparak belirli bir ölçüye sahip oldum. Bol yağlı yemekler tüketip abur cuburu eksik etme zaten zamanla farkı hissedersin. Sonra spora başla protein içerikli besinler tüket yağ oranını düşür ve kas yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılpki şoyle desem bir bardağa 1 litre suyu sığdır sıgdıramassın değilmi kardeşim o kadar yiyebilsem 2 katını yani baya bir kılolu olurdum zaten
+1 yılArkadaşım aynı sorun bendede var :D 2 yıldır 65 kiloyum ama 67 olur ama 63 olur çok yemek yerim, günde 1+ ekmek yediğim oluyor hamur işi olsun vs herşeyi yerim ama yok aldığım gibi veriyorum :s sanırım biraz metobolizma ile alakası var, çok hareketli olduğum için alamadığımı söylüyorlar
00 Yorumla
+1 yılBak kardeşim herkes birşeyler yazmış. Yaşın genç. Ben 28 yaşıma kadar hep aynı kilodaydım neredeyse. Sonradan kilo almaya başladım.
*Birinci seçenek yaşla ilgili gençliğin vermiş olduğu enerjiden olabilir.
*İkinci seçenek stresli bir insansan kafaya doladığın çok şey var ise bundan dolayı da olabilir.
*Üçüncü seçenek ise midendeki kurtlardan dolayı olabilir. Uyurken ağzından çok su geliyorsa midende kurt olabilir. Bu konuda doktora görün.01 Yorumla
Soran+1 yılağzımdan su gelıyor evet :ı ama bağırsak kurdu gaytada kendini belli ediyor diyorlar hiç rastlamadım
+1 yılHerkes kilo alacak gibi bir durum yok. Belirli vücut tipleri var. Kimisi yese de kilo alamaz metabolizmaları hızlı çalışır. Sana tavsiyem vücut çalış. Yine hangi kiloda isen o kiloda kalırsın ama vücudunda yağlar erir ve yerini kaslar almış olur ve güzel görünür. Ama uğraşman gerek uğraşmadan 5-6 ay spora gidipte bırakırsan o iş olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaka biyana annen türk yemekleri yapmıyormu evde, su böreği, yaprak sarması, baklava bunlardan yemiyormusun, hadi onu geçtim kız arkadaşın yok mu sana yemek yapan ben sevgilimle tanıştığımda 80 kiloydu 1 yılda 10 kilo aldı, söyle sevgiline ilgilensin biraz seninle
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( 3 tane vardı 1 er saat arayla anlaşmalı gibi ayrıldılar
Cevap sahibi+1 yılO zaman hak etmişsin 3 nü birden idare edersen
+1 yılKuruyemis ye kilo aldirir, yemekleri iyi cigne, asitli icecek icme, sabah kahvaltisi yap mutlaka, ekmek olarakta normal ekmek degil tahilli ye hem saglikli olur hemde daha cok kilo alirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılyok mu bunun kolay yolu :D
- +1 yıl
Valla bende bu yolla kilo aldim kolay yolu yok hic birseyin olsaydi onerirdim:D
- +1 yıl
Ayriliktanda olumden korktugun kadar kork ve birlikte olmak icin caba sarf et anlamini cikarirdim
süt yumurta dovulmus badem orta boy muz kecı boynuzu tozu kaymak ıkı corba kasıgı bal ya da hurma surubu bunları cırpıyorsun ıcıyorsun dr ender sarac soylemıstı
01 Yorumla
Soran+1 yılnot ettim saol
arı balı var özel biraz pahalı ama güzel kilo yapar bnmde kilo alamama sorunum var bn arı balı denemedim çok pahalı ama deneyen birisini biliyorum güzel kilo aldı
03 Yorumla
Soran+1 yılArıya alerjim var arıya ait hiçbir ürüne dokunamıyorum :ı
dostum cinsel hayattan bir süre uzak kal haftada 1 maximum 2 olsun. sabah erken kalk ve düzenli kahvaltı yap. öğlen canın yemek isteyecek zaten akşamda sağlam bir yemek yersen bol karbonhidrat içerikli bu iş olur doydum diyip çekilmiceksin işte o andan sonra ne yersen kar onlar kilo yapar. bolbol kırmızı et tavuk makarna pilav ye. he birde sigara içiyorsan sigarayı birden bırak 1 ay sabret... bu sonuçlarda 62 kilodan 69 kiloya çıktım...
01 Yorumla
Soran+1 yılsigara yok ve bol et yiyebileceğim kadar paramda yok
+1 yılMoritanya da kadınların kilolusu makbul deve sütüyle beslerler zor la ( etkili olabilir )))))
https://www.youtube.com/watch?v=a-BPDEtzU3Q00 Yorumla
+1 yılbende aynı sorunu yaşıyorum. karadut pekmezi aldım bir haftadır sabah aksam iki kaşık içiyorum sigara içiyorum malesef. onuda azalttim onun yerine ceviz fındık ve badem yiyorum. sağlıklı kilo almak önemli olan. yağ değil kilo almak önemli.
00 Yorumladoğum kontrol hapı çok fena iştah açıyo valla bak :D ben sevmedigim yüzüne bakmadıgım şeyleri bile yiyodum :D
25 Yorumla
Soran+1 yılgebe flan kalmıyak hayır yani ayıkta kalalımda sora sıkıntı cıkmasın bilader?
Soran+1 yıl:D tamam
+1 yılBence spora başla ve daha çok protein içeren yiyecekler tüket. Zamanla kütlen büyük kiloda alırsın vücudun da sağlam olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl spor yaptım
sağlık sorunlarından dolayı kilo alamıyorsan doktora gitmelisin ama herhangi bir sorunun olmadan zayıfım diyorsan bırak öyle kalsın ne sağlıklısı zayıf olmaktır çünkü.
00 YorumlaGeceri mantı, börek, pirinç pilavı ye. Eğer içki içen biriysen bira iç bunların yanında ve zaman kaybetmeden yat. Sumocuları kilo aldırmak için böyle besliyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yıliçki yok ama oburlrını cok denedım
32 yaşındayım aynı sorun bende de var. Kontrol ettirdiğini varsayarak şunu söyleyebilirim. Metabolizman hala hızlı çalışıyor olabilir. Düzenli yemek yemiyosundur. Proteinli yiyecekler tüketmiyosundur.
00 YorumlaGeceleri yemek ye bol bol birde hamur işlerini çok ye. Ama bence kilo alamazsın yine çünkü bazılarının hormonları böyle. Yese bile kilo almıyor..
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi moral veriyon haa
+1 yılgece uyumadan önce yemek ye özellikle cok fazla kuruyemiş ye ve ol miktarda karbonhidrat içeriği yüksek besin tüket
01 Yorumla
Soran+1 yıluyumadan once yemek yıyınce yatamıyorum
+1 yılEn etkili ev yapımı kilo aldırıcı tarif evlenmektir dostum. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah dogru dıyon bro
+1 yılGeceleri makarna mantı börek falan filan ne bulursan ye ( benim yerimede yersen sevinirim :( )
11 Yorumla
Soran+1 yıldımam :d
+1 yılGünde 6 ögun yemek yemen lazim yani 3 tane büyük ögün 3 tane kücük. Yediklerinin icinde bol bol karbonhydrat ve protein olmasi gerek. Bunu uygularsan 6 hafta icin 5 kilo alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAynı şey bendede var bi' çözüm bulamadım ama çok ye bide bende deniycem keçi boynuzu özü var eczanelerde satılıyor alcam bakalım bende sende dene zararı olmaz. Ana bir troid bezlerine baktır
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kardeşim saol g. o sanada
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaz arkadasim madde 1 :) ... knk git markete cips, kola, cikolata, bisküvi, kek ne varsa al abur cubur olarak... hergun makarna ya da pilav ye ogunlerde sebze yemeginden uzak dur... haftada 3-4 kere disarda ogle yemegini ye hamburger, kumru falan tarzi bide cok hareket etme
00 Yorumla
+1 yılSüt yulaf fıstık ezmesi bal bebe biskuvisi bunların hepsini karıştır sabah ac karna ve akşam uyumadan önce iç 1 ayda 5.6 kilo alırsun
00 Yorumla
+1 yılYemek yedikten sonra kosuyosan ya da sportif seyler yapiyosan alamazsin ya da kansizliktan
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır hep pc basında geçıyor dısarı bıle cıkmıyorum
+1 yılGece otur abur cubur ye yiyemeyecek durumda olsan da zorla yemek ye fastfood takıl
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay boyunca hergün günde 3 oğün fastfood yedim 1 kg bıle alamadım
- +1 yıl
Kaç kilosun?
Soran+1 yıl60 1.80
Baklava, kaymak, nutella, waffle, börek bunlar hep kilo işte
01 Yorumla
Soran+1 yılbunlar hep yağ olucaktı :) gereksiz kılo bunlar ben sağlıklı kılo almaktan bahsediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılohh ne güzel darısı başıma gelsin börekler çörekler baklavalarr ekmk makarna kızartma köfteler imam bayıldılarr oyy çok kıskandım seni bunları yiyipte kilo alammak isityorummmmm
02 Yorumla
Soran+1 yılbir ara rekor denemesi yaptım tam 6 kg patetesi bir oturuşta yedim ve 1.2 ekmekle yedim ayrıca 2 kg patetes kızartması 4 kısıyı rahat doyuruyor :)
Cevap sahibi+1 yılyok artık yaa ağlamk istiyorummm neden bennnn
+1 yılProtein ağırlıklı beslenerek yanına glikoz içerikli gıdalar ilave edersen hemen kilo alırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılo kadarda protein alamıyorum para olsa hep proteine abanacam zengin bir mutfak anlayışımız yok günde 1.2 oğün
- +1 yıl
Protein demek sadece et demek değil yoğurt yumurta peynir vb ürünlerde protein bunlarda pahalı olan ürünler değil
Soran+1 yılhee oda var ama hiç yemek yiyesim glemiyor artık :I mideyi kucultum galıba survıvora gitsem yabancılık çekmem hatta kilo alırım onlar bile suankı halımden cok yemek yıyor
- +1 yıl
Madem yiyemiyorsun yapacak tek şey hastaneye gidip serum bağlatman
Soran+1 yılvalla iyi olurda serumdan tiksiniyorum can yakıcı birşey. d özellıkle kansız cansız ınsanların korkulu rüyası
- +1 yıl
Ne söylediysem kendince tez çürüttün madem böyle o zaman kal bu şekilde sen kilo almak falan istemiyorsun. bilgi amaçlı sormamışsın maksat sorun cevap alsın puan kazan. hadi sana kolay gele
Soran+1 yılAyrıca soru sorunca 2 puan kazanılıyor ve ben günün sorusu olsun diye 1500 puan harcadım be bu soruya puanda olsaydı gözüm ohooo
Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. gece kalk sut ic uyu.. makarna vs ye yat 1 ay sonra tekrar gel :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsana şöyle soylesem bir saniye bile elimde yemek olmassa rahat duramıyorum desem 7/24 yemek yıyorum obezite gibi
Soran+1 yılmalesef 10 yaşındakı cocuğun kolları benım kolumdan 2.3 kat daha kalın :ı
Arkadaşım ben fitnessa başladım hocanın verdiği programı uyguladım 60 kilodan 74 kiloya çıktım. Bir ay içinde oldu. Ve şu an kilom dengede.
00 YorumlaAyni sorun bendede var var, boy 1.85 kilo 64 kendimi bildim bileli bole ama bir ara 2ay duzenli olarak kas calistim 4kilo almistim geri gitti mk.
00 YorumlaSigara içme. Protein ilacı var ondan kullanabilirsin. Geceleri yemek yemeye özen göster. Hatta gecenin bir yarısı kalk yemek ye. Hamur işi çok ye. Bu arada çay fazla içme çunku zayıflatıyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılçay asla ve asla içmiyorum kansızlık yapıyor sigarada kullanmıyorum ama sürekli o tarz aş pişmez bizim evde
Muhtemelen içinde karadelik var. Yediklerin orada kayboluyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa dmesene oylee :D
+1 yılMakarna, patates , pilav , ekmek , baklava çikolata :)
bende alamıyom :D03 Yorumla- +1 yıl
ne sandın sen beni be
Soran+1 yılhelpp mee :((
yulaf ezmesiyle sütü karıştır içine bolca kuru meyve doğra her yemekten sonra bir kase
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam alacakmış lokman hekimden adam demiş iştahı keser bu kilolular için demis vermemıs
Yeme & İçme konusunda 509 cevap paylaştı. günlük alman gereken kalori miktarı +500 al > kilo alırsın.
11 Yorumla
+1 yılun ve yağ ağırlıklı besinler tüket gece yatmadan önce ye bira ıc falan bira göbek yapar eğer istersen :)
00 Yorumla
+1 yılEskiden babannem tereyağ ve balı karıştırır kaşıkla yedirirdi kilo almam için işe yarıyo diyolar deneyebilirsin ama tereyağ ev yapımı olmalı
00 Yorumla
+1 yılYağı fazla tuketmeye çalış yağlar vucutta en zor yakılan enerji kaynaklarıdır. Tam yağlı urunleri tercih et genelde kuruyemişleri gece yatarken ye.
00 Yorumla
+1 yılDüzenli uyku, düzenli beslenme ve spor insana ideal kilosunda olmasını sağlar.
10 Yorumla
+1 yıl1 hafta boyunca aciktiginda beyaz ekmek ye 5-6 kilo garanti bide bol kasarli tos ye
00 YorumlaBadi sporu yap. bak nasıl kilo alıyorsun. Protein tozu iç
01 Yorumla
Soran+1 yılbaya yaptım baya baya :d hemde
+1 yılspor salonuna git kas kilosu alırsın olmassa ye ye yat 3 ayda 15 kilo flan aldım
00 YorumlaKçok fazla bir anda abanma bir anda çok alırsan bu seferde veremiyorum diye yazarsın :)
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 403 cevap paylaştı. Akşamlar yediğin tatlılar kilo aldırır. Direk etki ediyor.
00 Yorumla
+1 yılTam yatmadan önce bir şeyler ye kof kilo alırsın ama sağlıksız olur...
00 Yorumla
+1 yılsu içme, yatmadan önce 200 gr civarı pirinç haşla ve yut, çok uyu az hareket et, sabahları kahvaltıda yiyebildiğin kadar yumurta ye haşlanmış, ekmesiz bişey yeme,
00 Yorumlaher sabah akşam doğal pekmez bulup iç, ayrıca harnup bulabilirsen (aktarlarda satılır) hernup ye, kuru üzüm kuru siyay üzüm çok işe arar kan yapıcı seyler kilo verir.
00 Yorumla
+1 yılyemek yerken soda iç günde 2 3 tane iç
6 aydan fazla kullanma mide tembelliği yapabilir00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bende de var dostum genetik yapacak bir şey yok sanırım.
00 YorumlaBalık yağı geceleri tatlı ve beyaz ekmek yiyeyim deme mazallah şeker hastası olursun
00 YorumlaBana göre bu soru şöyle olmalıydı "neden bir türlü kilo veremiyorum" en azından benim içiin
10 YorumlaKilo parayla satılsa tüm servetimi verirdim allah canımı alsın. :D
10 Yorumla
+1 yılKardo babanne anneanne varsa git evine hiç şüphesiz kilo alır eve dönersin😉
02 Yorumla
Soran+1 yılbro annem anneanneme bakıyor evde yalnızım annem demiş çocuk evde aç gidem yemek yapam gelem oda kaç aydır bana bakıyon çocuk olmedi bugunde ölmezya açlıktan demiş :ı sen düşün yani babanne yok
- +1 yıl
Bana kanka. d. dd anneanne babaanne var her türlü karın doyurma işlemi seve seve yapılır.
- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat