Bir buçuk yıldır içmiyordum. Bu aralar tek tük içtim. Tamamen başlayacağımı düşünmüyorum yinede..
🐞
🐞
Zaten hep tek tukle baslar.. eger ki canin istemeye basladiginda icmezsen tiryaki olmazsin ama icersen tiryaki olabilirsin
Aslında durduk yere aklıma gelmiyor. Biri içerkende gelmiyor. Diyetteyim yemek yememek için yakıyorum bir tane. Tadı kokusu midemi bulandırıyor. Hem yeme isteğimi hem içme isteğimi geri bastırıyor
Aslinda yemekten once yani acken icersen istahini kapatir hemde cok canin istemez.. formunuda korursun. ama iradeli isen de zaten tiryaki olmazsin
İradeyi çitf yönlü kullanamıyorum. 😀 Ya sigarayı ya yemegi reddediyorum. 😀 😂
Bende oyle ama ben daha cok sigara tercihi yapiyorum.. yemek yemeyi pek sevmiyorum :)))))... sen yine iyi iradelisin bende o kadar da yok sigaraya dayanamiyorum
15 yıl içtim. 😀 1,5 yıldır agzıma sürmedim. Şimdi de tadını alamıyorum.. Başlamam ya eminim. İnsan kendini bilmez mi.. Su gibi içiyordum şimdi ise alkol gibi nadiren alıyorum. 😀
Ben hic alkol almadim hic de merak etmiyom tadini... sigara yeterli... aklima geldi yaktim simdi iciyorum :))) sana da vereyim mi.. iceriz karsilikli...
İşte bak canım çekmedi sen böyle dediğin halde. Eskiden olsa adını duysam yakardım. 😀
Bak bu super iste... caninin cekmemesi... gayet iradelisin demek... supersin valla
Teşekkür ederim. Fena gaza geldim. Madem süperim bir dal daha içsem bişeycik olmaz. 😀 😂
Olmadi iste.. benim yuzumden icme bari biraz bekle... ben simdi kendimi suclu hissettim :((((
Şaka yaptım.. Hala içesim yok. 😀
Iyi bari rahatladim valla... kendime k8zmaya basladiydim.. aman sakın icme
Yok ya rahat ol. Bu kadar ciddiye alacagını tahmin etmedim. O yüzden şakaya vurdum. 😀
Saka deyince rahatladim zaten.. ama huyum iste.. kimseye sebeb olmam.. ne olursa olsun :)))...
Uyudun galiba
Eig icin tsklerrrrr
Yapmaz
Cevap
5Cevap
evet bende böyle başlamıştım paket almaya başladım sonra
Yanlış düşünüyorsun hiç belli olmaz başlama tekrar istersen
Başlarsın
Niyetim o değil. İçerken bulantı yapıyor.
Yapar alışöadan bırak
Nasıl bıraktın
yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar