Sizce sigara gibi mi... bırakılması mümkün mü? Ve nasıl bırakılmalı? Bırakamıyorum bazen kendimi baskilasam da görünce dayanamıyorum.. iradesizlik mi bağımlılık mı?
En az sigara kadar zararlı olan abur cuburlar gerçekten bağımlılık yapıyor mu?
Yapmaz olur mu? Seker bagimlilik yapar. Birakmak zor. Bir hafta uzak durunca yine cok cani cekmiyor insanin.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bırakmayı denedigim zamanlarda üç günden sonra yoksunluk bir boşluk hissediyorum , o boşluğu hicbirsey doldurmuyor tatlıdan başka, sonra dersin ki yesen daha az kilo alırdın
Bu bende de var eskiden daha coktu hatta pandemiden önce iki poset dolusu alırdım herseyi yiyecek icecek sonra pandemi geldi de azalttim az aliyordum sonra biraz daha azalttim simdi daha da azallttim gibi yine aliyorum ama tek tuk aliyorum artik iste bir tane luppo aliyorum diyeyim onu iki gunde yiyorum icinde 6 tane mi ne var cikolata aliyorumbie kac tane gunde bir tane yiyorum kucuk aliyorum buyuk alirsam ikiye boluyorum
Yaparsın ya zor değil azatmak kolay ama tamamne bırakmak zor maalesef ben yaptıysam sen hayli hayali yaparsın benim normalde yemem sorun değil ben hareketsizim hareket etmiyorum edemiyorum sol ayağımda sorun var ameliyat olmam gerekiyor ameliyat olduktan sonra spora başlayabilirim ancak ben hareket etsem yediklerimi eritirim onda sorun yok ama hareket olmadığı için yiyorum kilo alıyorumo yüzden
Soran
+1 yıl
Çok geçmiş olsun şu an kendimden utandım, ben sağlam ayakla hareket etmeye üşeniyorum
İşte o yüzden sağlığının kıymeti bil hiç bir şey sağlıktan kıymetli değildir asla benim sağlığımın kıymeti yok zaten ben doğduktan sonra sorunlarım 2 3 yaşında başladı o yüzden ben alıştım ama sen kendine dikkat edebilirsin hareket edersen senin için yine iyi olur kilon varsa ver kilon yoksa o kiloyu koru kilo alma kilo hastalıkların başıdır zaten her türlü hastalık çıkıyor biri çıkıyor o gitmeden başka bir şey çıkıyor arka arkaya geliyor
Soran
+1 yıl
Çok doğru söylüyorsun, şimdiden mide problemlerim çıktı, kalbim de çarpıyor uyuyamıyorum 🥺
Ben hiç normal değilim benim gibi zor bulunur herhalde tokken de yiyorum bir de uykum geliyor yatıyorum yatamiyorum rahatsız oluyorum kalbim çarpıyor pişman oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet tabi ki de yapıyorlar
Yapmaz olur mu? Seker bagimlilik yapar. Birakmak zor. Bir hafta uzak durunca yine cok cani cekmiyor insanin.
Ben bırakmayı denedigim zamanlarda üç günden sonra yoksunluk bir boşluk hissediyorum , o boşluğu hicbirsey doldurmuyor tatlıdan başka, sonra dersin ki yesen daha az kilo alırdın
Bagimlisisiniz galiba. Miktari azaltip daha sonra birakmayi deneyin bir de
İnşaAllah, artık rahatsız da oluyorum malum artık çocuk değilim metabolizma yavaşlıyor
Evet. Sekerin (paket urunleri ve tatli olarak) bir faydasi yok. Zaten yedigimiz her seyde var. Ekstradan yonelmek yanlis.
Su goresel sigaradan daha beter sigara iç daha iyi
Allah korusun , görsel öylesine ya hayatımda aynı anda hiç bu kadar abur cubur almadım 😅
Bu bende de var eskiden daha coktu hatta pandemiden önce iki poset dolusu alırdım herseyi yiyecek icecek sonra pandemi geldi de azalttim az aliyordum sonra biraz daha azalttim simdi daha da azallttim gibi yine aliyorum ama tek tuk aliyorum artik iste bir tane luppo aliyorum diyeyim onu iki gunde yiyorum icinde 6 tane mi ne var cikolata aliyorumbie kac tane gunde bir tane yiyorum kucuk aliyorum buyuk alirsam ikiye boluyorum
Ne güzel darısı benim başıma
Yaparsın ya zor değil azatmak kolay ama tamamne bırakmak zor maalesef ben yaptıysam sen hayli hayali yaparsın benim normalde yemem sorun değil ben hareketsizim hareket etmiyorum edemiyorum sol ayağımda sorun var ameliyat olmam gerekiyor ameliyat olduktan sonra spora başlayabilirim ancak ben hareket etsem yediklerimi eritirim onda sorun yok ama hareket olmadığı için yiyorum kilo alıyorumo yüzden
Çok geçmiş olsun şu an kendimden utandım, ben sağlam ayakla hareket etmeye üşeniyorum
İşte o yüzden sağlığının kıymeti bil hiç bir şey sağlıktan kıymetli değildir asla benim sağlığımın kıymeti yok zaten ben doğduktan sonra sorunlarım 2 3 yaşında başladı o yüzden ben alıştım ama sen kendine dikkat edebilirsin hareket edersen senin için yine iyi olur kilon varsa ver kilon yoksa o kiloyu koru kilo alma kilo hastalıkların başıdır zaten her türlü hastalık çıkıyor biri çıkıyor o gitmeden başka bir şey çıkıyor arka arkaya geliyor
Çok doğru söylüyorsun, şimdiden mide problemlerim çıktı, kalbim de çarpıyor uyuyamıyorum 🥺
Bunların hepsi yemekten oluyor işte şekerden hamurdan şimdi sen doktora git bunları bırakacaksın yemeyeceksin diyecek
Evet biliyorum ama kendimi durduramiyorum deneyecegim İnşaAllah
Zor olacak ama yapmalısın en azından yavaş yavaş azaltırsan daha kolay olur
İnşaAllah, teşekkür ederim
Yapmıyor bir kaç parça tüketince bayıyorlar zaten
Yapıyor. Monosodyum glutamat sayesinde.
Peki nasıl bırakabilirim , eve almamam mümkün değil ben almazsam başkası alıyor veya başka bir yere gittiğimde
İkiside kadınlar kadar zararlı değil 🤣🤣🤣🤣
Onları sporla iyi beslemeyle dengeleye bilirsin🤣🤣🤣
Kadınlar niye zararlı 😂
Sorun şu ki spora baslayamiyorum ben bana zararliyim sigaradan daha çok 😂
Bütün paraları bitiriyolar ya🤣🤣🤣
Haklısın ne diyim alışverişte kendimizi kaybediyoruz😂
Şaka yapıyorum canınız sağolsun
Spor yapman lazım bende çok severim ıvır zıvırı ama çok spor yapar gönlümce yerim sigara da var tabi🤣🤣🤣
Yok yok şaka değil gerçek biz kadınlar alışverişi seviyoruz ya da terapi gibi bir şey oluyor , yeter ki kredi kartı elimize geçmesin 😂
Aynen spor yapabilsem yetiyor bana çok kilo almıyorum
Yok benimkadar değildir merak etme erkeklerdede vardır o marka hastalığı🤣🤣🤣
Yok marka hastalığı değil ya normal alışveriş markaya para dayanmaz ve boşuna gerçekten
Hem ölmiycezmi boş ver istediğini al gitsin 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣👍
Bak yine iyisiniz Calvin klein tommy hilfiger hiç dayanamıyorum ben napıyım🤣🤣🤣
Şaka bir yana herşeyden sorumluyuz ahirette sagligimizdan bile Allah affetsin ve biran önce bize şifa versin
Amin amin de göz aç neyapacaz
Çok kötü en az sigarakadar bağımlılık yapıyor🤣🤣
no smoking
Yapmaz erit gider yanına bide çay mis😍
Artık midem çok yorgun benim gibi çalışmıyor ben yemeği yiyorum o da beni yiyor
Hmm bndede var miğde yanması
Ben hiç normal değilim benim gibi zor bulunur herhalde tokken de yiyorum bir de uykum geliyor yatıyorum yatamiyorum rahatsız oluyorum kalbim çarpıyor pişman oluyorum
Mesaj at ordan konuşalım
Yapıyor
Yapmiyo