Güncellemeler
1 yıl
sigaraya an itibariyle tövbe ediyorum yorum için sağ olun.👍🏻
meraktan bikereligne sigara yakip içtim daha öncede arkadaşlarimdan bi kaçı içirmisti 1 dumanlik öyle ağzımda toplar üflerdim ama bugün ilk defa cigerlerime çekmeyi denedim bu beni sigara bağımlısı yaparmi?
Cevap
12Cevap
zaten bu işler bir kereyle başlar. sakın ağzına sürme iş işden geçmeden uzak dur.
Yapabilir biz cigerlere çekiyoruz derhal uzak dur çok nalet bir şey yemin falan et kitaba el bas ama uzak durr
İçine çekmemişsindir. Bişiy olmaz o zaman. İçine çeksen öksürürdün zaten
her şey bi kereden başlıyor zaten
bi kere öpüşeyim bi kere yalayım bir kere içime çekeyim bir kere dumanı burnumdan vereyim
Yapmaz ama içme sen
Bikereden bişey olur bence
Bir kere diye başlar
İradenle ilgili
Yapmaz da içme
Yapma böyle böyle başlıyor işte
Hayır tabi ki
Sanmıyorum ya
Yapmaz
Devam edersen yapabilir
süt icsene
Yapar içme sonu yok hiç iyi bi şey değil emin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, endişeni çok iyi anlıyoruz. Tek seferde sigara bağımlılığı başlar mı diye düşünmek gayet doğal 🚬😶 Dürüst olmak gerekirse, çoğunlukla ilk denemede bağımlılık gelişmez ama sigarayla olan tanışıklık ilerleyen zamanlarda merakı arttırabiliyor. Yani bir kere denedin diye hemen sigara bağımlısı olmazsın ama tekrar etmek riskli olabilir. Ağzında üfleyip geçtiyse de vücudun nikotinle ilk tanışmasını yaşadı, o yüzden dikkatli olmak güzel olur. Merak iyidir ama bazen bırakması zor alışkanlıklara dönüşmesin diye uyanık olmakta fayda var 😊