Kilolu insanlar kendini kötü mü hissetmeli? 59 kiloyum kendimi kilolu görüyorum toplum tarafindan çok baskı gördüm biktim artik zorla 59 kiloya düştüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yıl59 iyi bir kilo, fazlası zaten çok olur herkes için, toplum için değil kendin için zaten olması gereken bu, tabi yaş da bu aralıkta ise çok bile 59. Bu arada zorla yapılan şey zaten fazlasıyla sana geri dönecektir... En azından bu kiloyu sabitle ki uğraşın boşa gitmesin...
26 Yorumla- +1 yıl
Boya göre konuşsanız daha sağlıklı değil mi çok olur demek herkese neye göre kime göre yani?
- +1 yıl
Mesela ben 1.83 boyundayim 59 olsam kaburgalarimi sayarlar😀 boy da onemli
- +1 yıl
@KafaDagitan boy ve yaş da önemli. Tek rakama göre dogru yorum yapılamaz...
- +1 yıl
Kesinlikle ben 175 boyundayım 59 olsam bende rahatsızlanmaya başlarım değerlerim oynar
- +1 yıl
@Bulutlarınötesınde kılo boy endeksi önemli ama kişinin yaşı ve vücut yapısına göre de değişir
- +1 yıl
Kız 180 üzeriyse bu söylediğin çöp. Aynı şekilde 150 ve altıysa.
En İyi Cevaplar
Elinden geldiğince toplumu sallamamaya çalış, özellikle bu konuda senin iyiliğini düşündüğünü iddia edip bir yandan seni üzenleri ben senelerce çok çektim. Kilolu olmama rağmen aman yavrum dikkat et aman kilo alma aman şu aman bu şu yaşımda mide sorunları çekiyorum hele yeme bozukluğu falan başlarsa çok kötü olur senin için ayrıca 59 çok kısa değilsen mükemmel bir kilo vücudun oturdukça güzelleşirsin sıkı olmaya bak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
58Cevap
- Sağlık konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar milleti düşük görmek için aşağılamak için bahane arıyor ama sözde hepsi senin iyiliğini istiyor seni seviyor. Gerçekte ego tatmini. Kendisinde olan şeyleri gizlemek için başkalarının kötü bir şeyini bulmaya çalışıp sürekli o konudan vurur. Kimse kimsenin kilosunu ilgilendirmez. Senin kilona kimse karışamaz. Sen halinden mutluysan sana baskı yapmak değil, kilonu bile soramazlar. Kimse için yapmamalıydın. Sen kendin istiyorsan yapacaktın. Ben de o senin çektiğin baskıyı çekiyorum şimdi. Ama inan benden kilolulardan çoğunlukla. Kimi insan kilo verdin sanki biraz derken diğerleri de yine kilolusun kocaman şişman duba gibisin gtün böbeğin karpuz gibi, yiyip doymuyorsun üstten giriliyor alttan çıkmıyor gibi dalga geçme lafları ediyorlar sürekli. Çoğu insan bilerek kilo vermediğimizi, yiyip tıka basa atıştırmalık gömmekten vaz geçmek istemediğimi söylese de bende öyle olmuyor. Niye veremediğimi bilmiyorum. Çoğu günler sadece 1 ya da 2 kek ile duruyorum nadiren 1 tabaklık yiyecek yiyorum ama yine de bedenimde küçülme olmadı hiç. En az 1 aydır beslenme düzenim böyle. Çocuk emzirdiğim için sözde daha kolay vermem lazım bu durumlarda
00 Yorumla
Biliyorsun ki kilolu görünmek biraz da boy ile alakalı. İdeal kilonu, boyuna göre hesaplama yapan sitelere bakarak bulabilirsin.
Toplum baskısına göre hareket edecek olursak, yaşadığımız hayat bizim olmaktan çıkar. Bize ait birçok özgünlükten vazgeçmiş oluruz. Bu yüzden elbette toplumun düşüncesine, baskısına göre kendimizde değişikliklere gitmemeliyiz. Ancak kilonun da sağlıksal ve ruhsal açıdan zararlı olabileceğine de değinmek istiyorum. İdeal kilona ulaşana dek gerek ruh sağlığın, gerekse sağlığın için buna dikkat etmeye çaba gösterebilirsin. Yani diyebiliriz ki; kendine, insanlar için değil, kendin için dikkat etmeli; özen göstermelisin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"kendini nasıl iyi hissediyorsan" , "hayır tabiki kilolular daha tatlı " , "toplum baskısına aldırma-sallama" diyenlere asla inanma direnemezsin içinde olduğun grubun baskısına. Niyeyse bana kilolu halin çok güzel diyenler hep zayıf - fit samimiyetsiz oluyor kimin ne olduğu belli değil. İnanma ! Eger alay konusu olmak, aşağılanmak, gülünmek ve sürekli nasihat dinlemek istemiyorsan ideal kilona in ve koru geri adım atma. Hayatım nasihat dinlemekle, gülünmekle, acınmakla geçti hala daha devam ediyor bir ara indim ideal kiloma o zaman kimse bir şey diyemiyordu ama sonra tekrar aldım çünkü yemekle mutlu oluyorum yemezsem depresyona giriyorum ağlama krizleri yaşıyorum yiyorum sakinleşiyorum bu sefer de kilo alıyorum sonra tekrar konuşmaya başlıyorlar onlara karşılık verince de saygısız sinirli diyorlar ben anlamadım bu olayı. Sen ne yap ne et kilo alma madem verdin koru. Sana bu kadar diyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu olmak güzel birsey olabilir yani orantilarin düzgün se. Ben de Kiloluydum ama sen gibi 60kilo değil daha çok. Toplum 2 ye ayrılır kilo ver/al diyenler ve harika görünüyorsun diyenler. Her zaman ikisi olur kac kilo da olursan ol. Ben kilo ver/al diyenleri pek takmazdim. Ama sonunda yenik düştüm eşim öyle diyince mecbur kilo veriyorum. Ama aslında boşanip herhangi biriyle de takilabilirdim. Çoluk çocuk da yok nasılsa. Niye yapmadığımı kendim de bilmiyorum ama ben kendimi kiloyken de çok seviyordum.
00 Yorumla
+1 yılHayır, kilolular candır. Kilonuzla dalga geçen insanların ya psikolojik sorunları vardır, ya zihinsel problemleri vardır ya da kuyruk acıları vardır ve kendilerini sırf iyi hissetmek için milletle dalga geçerler ve dışlarlar. Ben en az 150 kilo olanlardan hoşlanıyorum ve kim ne derse desin gelecekteki eşim inşallah Allahın izniyle bu kadar aşırı kilolu biri olacak umarım. Kilolular candır❤
20 YorumlaKötü bir şey değil ama doğru bir şey de değil. Belki sinirlenecekler olacak ama şişmanlık normalleştirilmesi gereken bir şey değil. Sağlıklı olmaması, her an kalp krizi gibi türlü türlü hastalık yaşayabileceğiniz gibi göz zevkini de bozuyor. İnsanların rencide etmeyecek şekilde şişman insanları uyarması ve zayıflaması için teşvik etmesi gerektiğini düşünüyorum.
10 YorumlaHayır tabikide emin ol kilolarıyla barışık binlerce insan var hiç öyle düşünme herkes laf takma kendin kimi güzel kilolu olmaktan çok menun emin ol sende güzelsin başka söze bakma olduğun yaşa bu hayatı bi önerim var porsuyonu azalt meyve ve sebze yemekleri yiyebilirsin benimki sadece bir görüş hanım efendi sadece kendiniz olun etrafa bakmayın aldırış etmeyin sağlıcakla kalın
-VESSELAM-00 Yorumla
+1 yılValla ben 70 kiloyum 10 kilo verdim hala çok sıkı olmasada yediklerime dikkat ediyorum ama bunu ben istediğim kıyafete giremiyorum ben rahat edemiyorum ben kendimi beğenmiyorum diye vermeye çalışıyorum eskiden çok takmazdım insanlarda aksini söylerdi evet biraz verdim ama onlar dedi diye değil insanlar ne derse desinler sen kendin için çabala memnunsan boşver takma bu kadar milleti kimse kimsenin çizdiği kalıplara göre yaşamak zorunda değil
00 YorumlaBana göre kilo kavramı birçok etmene göre değişiklik gösterir. Bunu en iyi bireyin kendisi fark eder. Sen kendini toplum baskısı dışında kilolu hissediyorsan kilo vermelisin , ayrıca kilo vermek hormonlarının daha düzgün çalışmasına sebep olur. Seçim senin.
00 Yorumla
+1 yılBaşkaları için değil ama kendin için ideal kiloya ulaşmalısı
Kilo insanı ruhsal, fiziksel çoğu anlamda etkiliyor
Özgüven meselesi olduğunu düşünmüyorum pek
Kilolu olduğu halde gayet özgüvenli kişiler tanıyorum fakat vücut sağlığı için ideal kiloda olmak gerekiyor00 Yorumla- Sağlık konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kilolu olmak kötü bir şey daha doğrusu yağlı olmak kötü bir şey çünkü o yağlar sadece dış görünüşünüzü etkilemiyor, iç organlarınızın da etrafını sarıyor bu da sağlık açısından büyük tehdit. Sigara içmek kötü bir şey mi diye sormaktan farkı yok bu sorunun.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş olarak kimseyi ayırt etmem ama vücut kitle endeksinin üzerinde bir kiloya sahip olmak sağlıklı bir durum değil. O yüzden dengeli bir yaşam tarzını benimsemek ve sağlıklı bir kiloda olmak daha iyi. 1.71 olan bir insanın 55 kilo veya 80+ olması sağlıksızken, 62-65 arasında olması sağlıklıdır en basitinden
00 Yorumla
+1 yılKilolu olmak kötü birşey değil de çok yağlı ve şekilsiz vücut itici. Yani Kilolu olsa bile vücut hatları olmalı bir bayanın.
Çok kilolu olup, düz kalçalı, sarkık göğüslü olmak itici. Bunun için kilolu bayanları spora davet ediyorum. 😊 Hem spor yaparak göğüs sertleşip dikleşir, hemde kalça şekillenir.
Kilolu olsa bile spor yapan bir bayanin vücudu sert ve diri olacağından, kilolu olmak sorun teşkil etmiycektir.00 YorumlaBende kiloluyum. Ama bayağı yani 59 69 falan değil çok kiloluyum. Sagligim için zayıflamak istiyorum. Onun dışında umrumda değil. Sende kendin için yapmalısın bunu, ki yapmissin. 59 kilo boyun kısa olsa dahi kurtaracak bir kilo bence. Kendini iyi hissediyorsan daha da zayıflama.
00 Yorumla
+1 yılKilolu olmanız sağlığınızı etkilemiyor ise sorun değil. Herkes ince yapılı değildir ben mesela yapılı bir fiziğim var açlık orucuna girsem yine belli bir kilo altına inemem inersem de sağlığımdan olurum.
Dengeli ve sağlıklı bir fiziğiniz olması cansız manken gibi olup sağlıksız olmaktan çok daha iyi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplum baskısı ile değil de kendi psikolojin için yapmalısın bunu. Bazı insanlar kendilerini kilolu daha rahat hissederler. Sen kendini bu şekildi daha çok beğendin mi? Bunu sorgula bence. Düşüncelerin gerçek seni yaratır başkalarının düşüncesiyle hareket edersen farklı birisi ortaya çıkar. Kaçtan kaça düştün. Merak ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış bir düşünce yapısı içindesin öyle ki , kilolu olmak her anlamda daha güzel etkileyici , tatlı , güzel şekilde gösteriyor. Toplum baskısı diyorsunya , o insanlara sordun mu hiç? hangi analize veya hangi kaynağa dayanarak bunu söylüyorsun? Diye. sordugun zaman geveleme kemkumm etmeye başlıyorsa , cahilliginnden dolayı söylüyordur lafları haliyle itibar etmeyede gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılYani bu bilmiyorum. Sıkıntıli bir durum. Kişi hani ne çok kulaklarınj tıkamalı çevresine ne de çok fazla düşünüp kafaya takması gerek. Hani bir insana yakışan ideal kilo o insanı kendini maddi ve manevi olarak beğendiği kilodur.
00 Yorumlaeğer kendi rizanla değil de başkalarının baskısı ile 59 kiloya düşmen başlı başına saçma.
İnsan ilk önce kendi begenmeli diğer kişiler sonra gelir. tabi kişisel beğenme sınırlarını zorlamamak kaydı ile00 Yorumla
+1 yıltoplum baskısını boş ver kendi hayatını istediğin kadar istediğin gibi yaşa ama normalin fazla ise boyun ve kilo orantın sağlık açısından elbette önemli bazen insanları da dinlemek gerek baskı olarak algılama tavsiye olarak düşün
00 Yorumla- Sağlık konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılToplumu salla :) kendin için yaşa, kararlarını kendin ver. Senin için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilecek yaş ve olgunluktasın, milletin ağzı torba değil büzülmez. Mükemmel olsan bile bu defa kıskanacaklar.
00 Yorumla
+1 yılKilolu olamak sağlık açısından kötü ama görsellik açısından topluma sindy bebeklerden bu yana dış görünüşte dayatma var. Ben de bu fikre karşıyım. Ama bu fikrin değişebileceğini yakın zamanda sanmıyorum.
00 YorumlaFazla kilon olur kilo almışsın biraz kilo ver derler, zayıflarsın bu sefer çok zayıflamışsın biraz kilo al derler, derler de derler yani. O yüzden elalemin dediklerini dikkate alma, sen aynaya baktığında kendinden memnunsan, mutluysan gerisi önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılŞu olaya aşırı ayar oluyorum varya. Şu insada paylaşıyorlar bi kilolu bide zayıf hali. Yemin ederim gördüğüm her bayanın kilolu hali çok güzel. İnsanlar sana kilondan dolayı laf yapıyor diye. Tatlı göbüşü üzmeye ne gerek var. Kilolu diye bahsettiğimiz insanların yüzünde can oluyor. Ben. Zayıfım. Boyum 1.56 kilom 46. İdeal. Aynaya bakınca yüzümde kan yok Can yok inanmıyor kimse kilo almak için uğraşıyorum. Bu kilodayken kendimi güçsüz hissediyorum. Tabi bunlar benim görüşüm.
00 Yorumlakilolu olmak gerçekten hayatınızda bazı şeylere çok engel oluyor fakat bazı insanlarada gerçekten kilo çok yakışıyor bana göre kilolu bir insan kaplumbağa gibi geliyor uzun yaşamanın sırrı değil sakın kafanızı karıştırmasın bazı durumlarda yavaş ilerlemene engel oluyor örneğin seks hayatında
00 Yorumla
+1 yılİdeal kilo boy ve kas yapınla + vücut yapınla alakalı. benim kilom boyuma göre iyi ama sıkı olmadigim için, kas kutlem az olduğu için ve tüm vücut dengeli kilo almadigim için olduğumdan daha kilolu gözüküyorum misal. normalde çok daha fit gozukmem gerekirdi ama şans işte.. olay bu bacım toplumu boş ver.
00 Yorumlakaç kiloydunuz. bence toplum baskısıyla hayatımıza yön veriyoruz zaten çok yanlış birşey kendi aklımız fikrimzii sanki kullanamıyoruz da başkalrını dinliyoruz
00 Yorumla
+1 yılAblam inan bana sadece bizim toplumumuzda bu var, mesela diğer ülkelere git bak bu kilo meselesini kafaya takmazlar istediğinle sevgili olursun, veya sevgiliyi geçtim tanıdıkların falan da yadırgamaz kilolu olduğun için, sonuçta bu senin tercihin ve onlar seni her halinle kabul ederler ama bu alışkanlık bizim toplumumuzda yok maalesef
00 Yorumla- Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılVucüt Boy Kilo endeksi önemlidir
Kalp damar hastalıklarına
Şeker ve tansiyon a neden olur
Hızlı hareket edemezsin
Gereğinden fazla terlersin
Nefes darlığı bile oluşabilir00 Yorumla
+1 yılBen de 55 kiloyken diyetisyene gittim. Diyetisyen beni psikiyariye yönlendirmişti ondan sonra 50 kiloya düştüm ama hâla şisman hissediyordum, kiyafetler buyuk gelmeye başlamişti ama ben kendimi bir türlü fit hissedemiyordum. Toplum baskisi çok beter bir şey, bence umursamamak en iyisi. Boş ver isteyen istediğini desin. Maalesef agizlari torba değil ki sıkılasın. Bazi gereksiz şeyleri görmezden ve duymazdan gelmek iyidir mesela boş boş konuşan insanlar gibi...
00 Yorumla- Sağlık konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılbeyin yakan bir soru 59 kilo isen nasıl 59 kiloya düşersin 69 kilon ise 59 düştü isen eh derim ama 69 kiloda o kadar fazla değil 170 ya da 180 boyun varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de baskıdan kilo verdim 77 kilodan 61’e düştüm ama hâlâ kendimi kilolu görüyorum belki de vücut algısı yüzündendir. Kilolu olduğum zamanlarda bir keresinde sınıf arkadaşım bana el bileğin ayak bileğimden kalın demişti :( hiç unutmuyorum
10 Yorumla
+1 yılkendini nasıl görüyorsan öyle olmlsn kimseyi dinleme
20 Yorumla
+1 yıldikkat et yeme bozukluğuna doğru gitme. Toplum yüzünden insanlar kendini beğenmemeye başladı. Herkes fit olma çabasında. Gereksiz şekilde..
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenen her halinle beğensin neden onun bunun sözüne kulak astın ki. Herkesin bi alıcısı vardır.
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenen her halinle beğensin neden onun bunun sözüne kulak astın ki. Herkesin bi alıcısı vardır.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılToplumu çok takma ben eskiden çok zayıftım onu da diline dolardı ama ayı gibi de yerdim zaten gıdım kilo almazdım.
00 Yorumla
+1 yılKilolu olmak suç değil tabii ki. Beğenip beğenmemek tercih meselesi ama kimsenin sana bunun için utandırıcı konuşma hakkı yok
00 YorumlaHastalık seviyesinde olmadığı sürece zayıflık da şişmanlık da kötü bir şey değil... Kilolu ya da kilosuz olmak ayıp ya da suç değil..
00 YorumlaSağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Sen kendini nasıl seviyorsan öyle hareket yemişim toplumunu çok düzgün bir toplumumuz var ya sanki. Herkes kendine baksın önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sey dicem zorla kimse zayıflayamaz, ayrıca zayıflayınca daha iyi hissetmedin mi? Hem kıyafetler daha çok yakışıyor, hem istediğini alabiliyorsun, hem daha yavaş yoruluyorsun, daha sağlıklı oluyorsun, daha özgüvenli hissediyor bence insan..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında senin için motive edici olmuş ve sağlıklı bir kiloya erişmişsin bu açıdan iyi fakat genel manada insanların fikirlerini aşırı dert edip yaşamak sağlıksız. Sende olumlu yönde çalışmış ama her konuda bu kadar önemseme.
00 YorumlaSiz şöyle bir empati yapin. Karşınızda bir kilosu fazla birde normal erkek var hangisini tercih edersiniz?
00 Yorumla
+1 yılyeme bozukluğun var muhtemelen
biyoloji dersindeki iskelet olmak istiyorsun herhalde04 Yorumla
Soran+1 yılSenin nasil boy kilo
- +1 yıl
ben memnunum zayıflık itici gelir bana
seni güzel gösteren kemiğin değil etin
Soran+1 yılTamamda boy kilon kac ki
- +1 yıl
168 62
- Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılKşlolu olmak kötü bişet. Sağlıksız
Kilolu değildim. Derdim değil yani10 Yorumla Kilonun fazlası zarar sağlık acısından en azından. Ama normal bir kiloda olupta hala etraf baskı yapıyrsa takma. Onlar insanın piskolojisinide bozar
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama zararlı bir şey kendini düşün kilo ver başkalarını değil knk
00 YorumlaSağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Hayır. Kötü bir şey degil ama insanımız kötü görüp dalga geçiyor ilginç
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kötü bir şey değil, ben kilolu kızlardan çok hoşlanıyorum.
00 YorumlaŞu hayatta psikolojini sağlam tutman gerekli. Kilolarını ön planda tutma.
00 Yorumlakilolu olmak kötüdür tabiki ama dıl görünüşten değil sağlıgına olan zararından dolayı
00 Yorumla
+1 yılFiziksel açıdan hayır sağlık açısından evet ama aşırı zayıf olmak da iyi değil
00 Yorumla
+1 yılBence kendin için yap. Ama Kilo vermek güzel. Yağ miktarın az oldukça yaşlanma hızı düşüyor.
00 YorumlaAşırı kilolu olmak ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Onun dışında kimin ne dediğine bakmam asla
00 Yorumla
+1 yılKilolu olmak sağlık açısından iyi değil. Kilo verdiğin iyi olmuş.
00 YorumlaBen 1.70 70 kiloyum kimse için de kilo veremem krndimi böyle begeniyorum
00 Yorumla
+1 yıl59 normal bi kilo, hem kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan doğrusu odur yani.
00 YorumlaTabikide değil sağlığına kötü anlamda etkisi varsa vermelisin ama yoksa çok da problem değil bence
00 Yorumla
+1 yılBanada çok şey yapıyorlar ama ben miklemiyorum fakat sağlık için kilo vermeli bu bir hastalık
00 Yorumla
+1 yılhayır neden kötü birşey olsun ya benim hoşuma gidiyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri