https://youtube.com/shorts/LvG_xqp0HdU
Detay videoda. Biraz daha motivasyon :)
https://youtube.com/shorts/LvG_xqp0HdU
Detay videoda. Biraz daha motivasyon :)
Kilo başlı başına bir bela ben çocukken çok zayıftım hatta ergenligimde de zayıftım 45 kilodan yukarı çıkamıyodum yemegi de sevmiyodum herkes neden bu kadar zayıfsın kilo alsana neden yemiyosun diyordu izmirdeki Manisa'daki teyzemler bile aradığında ilk lafları sen hala öyle zayıf mısındı artık bıkmıştım yani zayıf olmamla zorbalanıyodum resmen 20 den sonra çok stresli zamanlar geçirdim bu sefer de çok yemege başladım ve 57 ye kadar çıktım diceksiniz ki bunlar da kilo mu gözle görünür çok fazla fark oldugu için ve vücudumda eşit şekilde kilo almadığım için evet kilo her neyse bu sefer de her gören aaa ne kadar kilo almışsın demeye başladı arkadaşlarım dahil buluştuğumuz da nasıl olduğumla ilgilenmek yerine kilomla ilgilendi bu sefer de çok almışsın orantısız duruyo kilo versen biraz demeye başladı yani zaten biliyodum ama deneyimlemiş oldum görünüşün hakkında insanları asla memnun edemezsin boşa da ugraşmamalısın ha sağlık için ne çok kilolu olmalı ne de çok zayıf olmalısın bunu kendin için yapman gerekir ama insanların cidden canı cehenneme ben hayatım boyunca kimseye sen ne kadar kilolusun veya zayıfsın demedim diyen herkesin de taaaa yani şimdi agmızı bozmiyim
Geçmiş olsun. Dediğin gibi, ne yaparsan yap insanları memnun edemezsin.
O yorum. yapanlarin taa canlari cehenneme ya. boş ver
Bela tabi ki.
Okulda zorbalığa uğruyorsun, istediğini giyemiyorsun, çabuk yoruluyorsun, dünya güzellik algısına uymadığın için kendini kötü, çirkin hissediyorsun, özgüvenin yerlerde oluyor zaman, zaman.
Ne erkek arkadaş yapabiliyorsun ne de istediğin şeyleri giyebiliyorsun.
Küçükken köyde dedem, akşam üstü bana şunu dedi, az yemek yemem gerektiğini söylemişti.
O kadar utanmıștım ki yerin dibine girmiștim
Ve akşam yemeğini bir bahaneyle yememiștim (kurt gibi de acıkmıştım 😅)
Yani demem o ki, zorbalamak illa kötü sözle olmuyor. Bazen karșındaki birine iyilik ettim diye düşünürken onu çok üzebiliyorsunuz..
Bu sefer güldürmedin reis.
Şimdi şöyle anlatayım, 2 yıl önce bazı sebeplerden dolayı kilo aldım 25 kg kadar. Bu benim kariyerimde yükselmeme engel olmadı evet. Geçen sene saçımdan tırnağıma kendimi değiştirmem gerektiğini düşündüm çünkü bedenim bana göre hoş gelmiyordu. Insanların saygısı her zaman vardı ama bedenimden 1 yılda o 20 kiloyu attıp sıkılaştıktan sonra insanların ne kadar şekilci olabildiklerini gördüm ve evet midem bulanıyor artık onlardan.
Kilo sağlıksız değilse başa bela değil, başa bela olan insanların şekilci davranmaları ve ön yargıları.
Yıllardır buradayım. Bir soruya verilmiş en iyi cevaplardan biri diyebilirim. Elinize sağlık
Değerli kilolu Arkadaşlar;
Kilosu yüksek olan bireyler için zayıflama ve diyet konularında dikkatli ve bilinçli olunması büyük önem taşımaktadır. Bilinçsiz kilo vermenin zararları, kilo vermemeye göre daha ciddi ve olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Örneğin, hızlı kilo vermek, karaciğer yağlanması, siroz ve karaciğer kanseri gibi ciddi sağlık sorunlarına yakalanma olasılığını artırmaktadır. Bu nedenle, kilo vermek isteyen bireylerin bu süreci kontrollü ve sağlık uzmanlarının rehberliğinde yürütmeleri önemlidir.
Cevap
13Cevap
kötü ve sağlıksızdır
Selam
Evet bela..
Hayatın her alanında mutlaka zorbalığa ugruyorsun.. Aile, arkadaş, akraba, komşu ya da seninle bağı olmayan herhangi biri tarafından bile psikolojik şiddet ve baskıya maruz kalıyorsun.. Sosyalleşmede ister istemez dışlanma, alaya alınma, kırıcı davranışlar... Mutlaka oluyorlar.. Zayıflar da aynı şekilde baskıya maruz kalıyor.. İnsanlar şaka ya da komiklik yaptığını sanıyor ama asla empati kurulmuyor.. Birisi de empati kursa belki bı nebze anlar o alaya aldığı kişinin hissettiklerini..
Kendinle ne kadar barışık olmaya çalışırsan çalış, mutlaka birileri seni eleştirecek bı yargılama yapacak bı konuşacak mutlaka.. Ağzı olan konuşuyor derler ya, tam da öyle..
Devrin hastalığı, empatisizlik...
Kilolu olmak nasıl bir duygu ne hissettiriyor hiç bilmiyorum.. 😂 Ömrümde hiç kilolu olmadım.. Maşallah bana.. 🤣
🤣🤣
😂😂
Rahat gezemezsiniz. Yürürken, bir işte çalışırken çoğu zaman nefes problemi yaşanır. Bir çok açıdan hayat kalitesini düşürür istelik sağlık açısından da sakıncalı. Bunlar hiçte basit şeyler değil bakıldığında.
Kesinlikle haklısın

Günümüz Doktoru' nun bir sözü " Bu kadar yıldır doktorluk yapıyorum şimdiki hayatıma kadar açlıktan ölen bir insan görmedim ama Çok yemekten dolayı ölenlerini çok gördüm nerde ise bu oran %75"
O zaman erkekler büyükbaş hayvan alıcısı jsjs sürekli kadın kilosu şöyle böyle olmalı diye şaapıyolar
Hahahahah tespite bak ya.
@statüko tahmini ne zaman hangi bayramda kesilir bu büyükbaşlar hocamm😁
Ortokulda 150 boyunda 97 kilo bir cocuktum malum gögüsler falan cok alay konusu oldum dokumak bu ne falan demek 1 ayda hırslan68 kiloya indim sonra tekrar aldım ama kas olarak bu sefer o el sakalarını yaptıklarında dokunduklarında betona dokunmus gibi oldular mesela Şu an olsa yapmam cnkü o zaman kücük olmasam sarkma olurdu konumuza gelcek olursak evet öyle cünkü icsel yaglanma olucaktır cigerde falan kosmada nefes nefese kalma merdiven cıkarken eniyiei sabırlı olup kilo vermek
Geçmiş olsun
Kime göre neye göre diycem de. Sağlık açısından bela olabilir. Görüntü açısından da pek hoş değil sanirsam. ama o şekilde mutlu insanlar varsa da saygı duymak lazım
Genelde bahane sunuluyor.
Kilolu değilim sadece azcuk balık etliyim ayıp etmeyin bize
Aslında videoda övüyor :)
İzlemedim
Başka bişi izliyorum belki sonra
Kilolu olmak her türlü dezavantaj, her bir zerrenizi zorlayan sağlıksız bir koşul yaratır.
Merdiven çıkarken mesela
Hayır değil. Yeni bir mücadele demek olurdu benim için. şu an bi 5 kilo eksiğim var tamamlamaya çalışırken ipin ucunu kaçırırsam yandık 😂
ben 85 kiloyum bir eksisini görmedim şişko demeleri dışında 🙂
Diyene yurmuğu çak 🤣🤣
Edanin buradaki konuşması farklı bence çünkü kilolu olmak tüm bakışları değiştiriyor
Adeleye bile kilo ver denmiş...
Sanda yazıklar olsun nasıl insansınız lan siz güneyin arkasından iş çeviriyorsunuz karaktersiz insanlar utanın
Bilmem hiç denemedim :)
🤣🤣 Denemeye değebilir hahah
4-5 kilo falan almam lazım zaten çok zayıfladım
İştahım olsa alıcam da yok
İştah açıcı şeyler dene. Arkadaşlarla yapılan bir yemekte 2 ekmeğe belki daha fazlasına çıkarım
Benim biraz sınav stresinden de iştahım kapandı. Kaldı son 24 gün. Ondan sonra alırım heralde biraz
Fazla kilo göz çıkarmaz deler boş ver takmam
🤣🤣
İyi cevp dimi motive olur insanara.😂
Evet zayıf olup kilo alamayanları kıskanıyorum 😢
🥲🥲🥲
Yemeye devam o zaman 🤣
Biber dolması?
Aaa bu videoyu biliyorum ya
Yani dizlere sorun yaratıyor bir süre sonra
sağlık için evet
Hiç deneyimlemedim bilmiyorum
Iyi hissettigin kilo neyse odur. Hareket sart