Medyaya değil kendi aklımın yolunda hareket edip aşı oldum. Medyaya inanıp asi olanlarda, aşıya karşıt olanlarda kendinde sorun aramalı. İnsan sağlığını düşünmeli önce. 3 5 sene sonra ne olacağını değil.
Benim buralar kalabalık olduğu için yürürken kalabalıklardan kaçınmanın yanında gerektiğinde takmak için yanımda 1 adet n95 / ffp2 özellikli maske taşıyorum. Bence aşısızlar maske mesafe konusunda daha hassaslar.
Kesinlikle inanmıyorum! Lakin şu mecburiyeti anlayamıyorum, sürekli bir oldunuzmu? Yazıları geliyor şirketten garip garip işler, hasta olmayı engellemiyor, olunca rahat geçirtiyormuş, yahu ben bünyeme güveniyorum belki, üstelik kışın olan vaka sayısını geçtik ama ölüm oranı 60 küsür. Demekki tedadr bir geliime var ya da bu işte bir iş var.
Google aşı zorunluluğu getirmiş, şimdi bütün şirketler bekler bakar bir şey yok, hepsi zaruri kılar. Sdam fiyorki, "faydalı mutasyon yoktur, bu virüsün doğasına aykırı, daha güçlü bir varyant ortaya çıkıyorsa, bunu labaratuarlarda yaparlar." Bu sastten sonra bu virüs işi bitmez, hep daha kötüsünü çıkarırlar çünkü milyar dolarlalar kazanıyorlar, üstelik toplumlarıda daha rahat yönlendiriyorlar.
Ya valla bıktırdılar bu tv kanalları... O kadar çok yoğun bir korkutma yayını yapıyorlar ki diyorum bu millet bu kadar aptal mı acaba ki bu durumu sorgulamıyor..