Hamur işi şekerli gıdalar tuz vs. hepsini bırakıp hareketi artırdım. Çıktım basküle 1 kilo almışım. Sonra ilk yaptığım iş pizza sipariş etmek oldu :D Hevesim kırıldı. 30 yaşınızı geçtikten sonra hepinizin başına gelecek çünkü metabolizma çok yavaş çalışmaya başlıcak.
Kilo vermek aslında hiçte zor değildir. Yağlarınızı 3 ay enerjiye çevirmeniz gerekir. Ekmek kullanmamak, asitli içecekler kullanmamak, abucubur tüketmemek, bu 3 ay bunu yaparsanız, spor yapmadan öncede sadece 1 saat öncesinden Türk kahvesi tüketilmeli enerji için. Bazıları kilo ko usunda ben spor yapmayım ama kilo vereyim mantığındalar, fakat öyle yapılan diyet vücut şeklini bozmaktadır. Squad alt karını eritir. Düzenli yapıldığında. 🥳 🥳
Evde terazimiz olmadığından dolayı 6-7 ayda bir akrabaların terazilerine çıkıyorum yalnızca. Geçen ay fakülte taşındıktan sonra defalarca transpalet çekmekten göbeğimi 1 cm eritmiştim; ama kaç kilo verdiğimi bilmiyorum.
Spora ilk başladığımda göbek eritmek için epey bir kardiyo yapıyordum. 79 kilo gittiğim spor salonunda 10 günde 82 kilo olmuştum. Spordan sonra yemek yemeyi bırakınca kilo verdim.
Nedir bu KS'deki tartı-terazi takıntısı anlamıyorum Yaa
Aynaya bakın aynaya tartıyı boşverin Tartıya bağlı yapılan diyetlerin hepsi hatalıdır. Bu yüzden diyetisyenlere gidenler illa ölçü istiyorsanız menzura ölçüsü isteyin.
Gördüm. Hatta hiç unutmam aylarca diyet yaptım fitness yaptım. Koşuya gittim görünüş olarak zayıflamışım falan sonra bir çıktım tartıya bir kilo almışım. Hayatımın şoku. Meğer kas kütlem artmış.