+1 yılÇogu kez paylaştım birkez daha paylaşıyorum. nescafe fincanı. Dibine 2 tatlı kaşığı kahve. Sadece 1 tane kesme şeker. Kahvenin eriyeceği kadar az bir sıcak su. Karıştırıp üstüne buz gibi soğuk su bardak dolana kadar. Tekrar karıştırıp bir yudum içerim. Sigaramı yarılayıp bardağı bir fondip yaparım. Sigaram bitince kahvenin kalanını fondipleyip işime giderim. 4 senedir bu şekilde uyanıyorum. Bunlar olmadan imkansız uyanamam
19 Yorumla- +1 yıl
soğuk kahve ile başlayan bir alışkanlık. midemde hiç bulanmıyor açıkcasıki kahvaltıyı bile kahve ve sigaradan sonra ederim. Çünkü o kadar mayışık oluyorumki kolumu kaldıracak birini duyacak halim olmuyor uyandıgımda.
- +1 yıl
Denedim benimkinin %1 etkisi yok. Kahve aşırı fazla oldugu için ve hızlı içildiği için bence benim karışımın üstün etkisi. Tavsiye ederim amaaa kahveye alışkın değilsen gün içerisinde başka kahve içmemeni tavsiye ederim. Fazla kafeinin ciddi zararları var kalp kirizine kadar..
- +1 yıl
Sen benim kahve formülünü bir dene. Sigara kullanıyorsan sigarayla tabiki
- +1 yıl
Ne demek :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSporcuyum;sabah 5'te uyanıp 8'e kadar tatil günlerimde ormanlık alanda koşuyorum, olmazsa bizim futbol kulübünün futbol sahasının etrafında 4x (10x400m) koşuyorum, uykum açılıyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
:):)
+1 yılKahve beni kesmiyor takarım kulaklıkları evde bahtsız bedevi gibi dolaşırım yarım saatte açılmış olur zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Sen uykunu alamıyorsun bence
- +1 yıl
Ooo iş kötü o zaman
+1 yılAçılsın diye biraz daha uyuyorum :D
48 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Öpüyorum gözlerinden :D
- +1 yıl
:D :DD
- +1 yıl
akşam geç yatıyormuşsun bideerken yatmayı dene bence kesin çözüm :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Kulaklığı kulağıma takıyor ve son ses. 😎
https://www.youtube.com/watch?v=_4VCpTZye1016 Yorumla
+1 yılben gözümü kapar sertce kafamı bir yere çarparım böylece hem korkuyorum vurunca hemde uykum cidden açılıyor
14 Yorumla- +1 yıl
valla bak yoksa benim uykum hayatta açılmaz
- +1 yıl
yinede sen biliin qnq
+1 yılYüzünü yokarım çok etkisi olmaz ama iyi gelir onun içinde canlı bir müzik açarım
11 Yorumla
+1 yılMüzik dinlerim buz gibi suyla yüzümü yıkar işe gitmek üzere yola düşerim :D
16 Yorumla- +1 yıl
6:20 de kalkıyorum 10 dk traş felan işte kalkar kalmaz direk telefondan açarım elime alırım direk telefonu o çalarken diğer dediklerimi yapar 6:40 ta çıkarım D:
- +1 yıl
Turizmci olmak,
Sosyal hayatını sıfıra indirip çalıştığın tesis için yaşamaktır.
Çocuklarına eşine sevdiklerine minimum zaman ayırmak
Rüyanda bile sorunlu misafir ve sinirli müdürlerle boğuşmaktır.
Turizmci olmak kışın işsiz kalacağını bile bile lades olmaktır.
8 ay para biriktirip 4-5 ay onu yemektir.
Turizmci olmak hiçbirşeyin taksidine girememek girersen çıkamamaktır.
Her sene patlayan turizmden payın senede bir defa verilen (belki) %3-5 zam oranıdır.
Turizmci olmak terlemek ama kötü kokamamaktır.
Sinirlenmek ama surat asamamaktır.
Koşmak ama yorulamamaktır.
Turizmci olmak aldığın üç kuruş maaşla zenginmiş gibi davranmaktır.
En az iki dil konuşup bir türlü yönetime derdini anlatamamaktır.
Turizmci olmak tatil, bayram günlerinde daha çok çalışmaktır.
Otelinde oda bile kalmasa misafiri başka otele yönlendirip mutlu olmasını sağlamaya çalışmaktır.
Sarhoş misafire 12 den sora beleş içki alamayacağını söylediğin için şikayet alıp haksız çıkmaktır. - +1 yıl
İŞ için MECBUR !!! :((
Kalkar kalkmaz yemek yiyorum. Özellikle meyve yediğimde uykum tamamen kaçıyor aplam =D
11 YorumlaValla gece uyanip ust kata cikip su icip geri gelip yattigimi ve ruyama devam ettigimi bilirim ne dagitmasindan bahsediyosun :D
115 YorumlaElini yuzunu yika turk kahvesi yap soguk suyla ic kendne gelirsin ama bunu her sabah ya benim vazgecilmezimdir sabahlari turk kahvesi
111 Yorumlaerken uyanma alışkanlıgım var.
böyle bır alışkanlık olunca miskinlik kalkıyor ortadan. bır gun 11 de ertesı gün 8 de kalkarsan hantal hissedersın111 Yorumla- +1 yıl
o üşengeçliği üzerimden atmam lazım. mesela daha önce sabah 10 akşam 10 çalışıyordum saat 8de kalkıp 8:30da evden çıkıp 10da iş yerinde oluyodum akşamda 10 çıkıp 23.30da evde oluyodum ilk 10 gün çok zor geçti ama sonrasında kendim uyanmaya başlıyodum bu üşengeçlikten kurtulmam gerek :(
Daha erken kalkıyorum o zamana kadar pinekliyorum :)
17 Yorumla
+1 yılDirekt telefona dalarım gereklş gereksiz herkese mesaj atarım uykum kendiliğinden açılır zamanla :D
11 Yorumlaçayıma karanfil atarim 6 tane tüm yorgunluğumu atar dinç olurum birden
12 Yorumla
+1 yıladana çok sıcak oldgu için uyandgnda direk duş almak iyi geliyo bide sevdgn harektli bir müzik açtgnda neşende düzeliyo benim öyle oluyo enazndan...
15 Yorumla- +1 yıl
aynen bir deneyin hoşunza gitmezse geri iade edersnz :)
- +1 yıl
kahve faln demşsinz. hani ben dha çok portk suyu yda havuç suyunu çok sevyrum. çarşda falan hep favorimdir. sabhları enzndan işthmı açıyo portkl suyu :)
+1 yılacılsın dıye bende uyuyorumm D:D :D keske ben erken davransaydım ben alırdım eic hıh :D
12 Yorumla- +1 yıl
D:D:d tamam :D
Yüzümü yikar ve içimden küfür ederek yola koyulurum :D
11 Yorumla
+1 yılArabama binip biraz canavar gibi sürmem yetiyor bana...
126 Yorumla- +1 yıl
Alırımm... :) Yalnız çok hızlı ve sert sürerim haberin olsun. :) Muhtemelen daha kalkışta ben gidiyorum dersin yani...
- +1 yıl
Hmm... Seni Bostancı'da sabah uykulu halimle göreyim teklif ederim. Sabah İstanbul trafiğini sallarız şöyle bir...
- +1 yıl
açacaksın bir şebnem ferah https://www.youtube.com/watch?v=YsaUNPBnQZI bağıra bağıra söyleyeceksin aman aman mükemmelllllll:D
- +1 yıl
Ben şebnem ferah dinlemiyorum. Bangır bangır elektronik veya pop dinliyorum. Sonra zaten aracın kükremesini duyunca uyanıyorsun birde üzerine müzik gelince dikkat konsantrasyon ve hırs patlaması oluşuyor. Sonra adrenalin... Ve bir bakıyorum uyanmışım...
- +1 yıl
İstersen o müziklerden birisini atayım.(Link var.)
Cozzy D Cheese Dreams (Extra mature mix)
Link--->
www.myfreemp3.eu/.../Cozzy+D+Cheese+Dreams+(Extra+Mature+Mix) - +1 yıl
Arabam dizel olmasa İstanbul trafiğindekilere nal toplattıracağım.260 beygir bana az gelmeye başladı...
- +1 yıl
İyi yakıyor yine bakma sen! (Mercedes Benz S350 4MATIC AMG)
- +1 yıl
Evet amg ama dizel işte... Çok yol yaptığım için aldım. Uzun yolda az yakıyor. Yoksa hiçbir esprisi yok. Sportif kullanımda hortumluyor depoyu. Ama onun dışında başka hangi araç dersen geçenlerde sürdüğüm maserati aklımı başımdan aldı. Herhalde uzun yol derdim olmasa altıma maserati granturismo mcstradale çekerdim.
- +1 yıl
Olsun önemli değil. Maserati çok güzel araç. Sandığından da güzel görünüyor. Tam bir italyan arabası...
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz. :)
- +1 yıl
Kükremesi harikaydı. İç mekam harikaydı. Önü çok güzel arka kısım daha süper. Farlar çok hoş...
- +1 yıl
*mekan
- +1 yıl
Hmm... AMG'de iyi... Evet haklısın...
- +1 yıl
Ama maserati daha güzel geldi ne diyeyim...
- +1 yıl
:))
ben müzik dinlerim ama sabah uyanınca hemen kalkmam yatak keyfi yaparım:)
11 Yorumlasabah bir uyanırım Alman gibi 1 dk sersemlik olur sonra geçer sonra devam -->
13 Yorumladuş alıyorum soğuk su ile iyi geliyor uyku falan kalmıyor.
11 Yorumlabardak dibi kadar votka koyacaksın sek fondip. Uykun açılmasın ben buradayım :D
15 YorumlaKalkar kalkmaz sabah yürüyüşü yaparım kahvaltı bile yapmadan, sen de dene günün harika geçer.
11 Yorumla
+1 yılacılsın diye 5 10 dk sonra bismillah diyerek kalkıyom :)
11 Yorumlabilimsel araştırmalara göre uyandıktan sonra yenilen elmanın kahveden daha fazla uykuyu açtığı tesbit edilmiştir
11 YorumlaKalk saate bak geri uyu, yatakta bir sigara yak Sömür bir Duşa gir evden çık bulvardan geçerken o kızı gördümmü, gözüm gönlüm acılıyo Hic uyku kalmıyor fal taşı gibi dönüyo gözlerim :D
10 Yorumla
+1 yılİşe gidiceğimi bildiğim için uykumu kalıyor:(hele p. tesi günleri tam ızdırap:)))
18 Yorumla- +1 yıl
Pazartesi sendromu herkezde vardir inkar eden yalan söyler kendi işi bile olsa arkadaş yinede izinden sonra işe gitmek fena koyuyor ya:))
- +1 yıl
Hayirlisi olsun inş... çalişmak iyidir ya şu an tatildeyim 9 günlük canım sıkıldı artık... adidasta çalişiyorum ben... işim güzel sıkıntı yok ama uyku var yaa uykuu onu bölmek zor oluyor:)))
- +1 yıl
Saha satişi kolaymi:)) başiniza güneşmi çarpti:)))))
- +1 yıl
Hmmm pekii hayırlısı olsn ozaman ne diyeyim:))
+1 yılkoca adam oldun hala sabah kalkması zor geliyor şikayet ediyorsun bak ufaklığa her sabah nasıl benden önce kalkıyor dikiliyor hiç şikayet ediyor mu diye motive ediyorum kendimi
00 Yorumlasoğuk suyla dus al :)
12 YorumlaAbdest alırım soğuk su ilen :D
11 Yorumla
+1 yılaloe vera jel iç akşama kadar kudur!!!
110 Yorumla- +1 yıl
şaka yapmıyorum netten araştırabilirsin
- +1 yıl
sen aloe vera nın ne olduğunu bilmiyosun belli müsait bir zamanda araştır bu bir çöl bitkisidir..
- +1 yıl
www.milliyet.com.tr/.../ ben bu bitkiyi bilmiyordum :o yani duydumda bu yönlerini bilmiyodum :S oha ya.
- +1 yıl
forever living aloe vera jel yaz google youtube vs heryerden çıkar sarı kapta bir içecek görürün zaten
- +1 yıl
nasıl buldun? etkileyici değil mi? ben bunun ticaretini yapıyorum:D
+1 yılyeşil elma ye açıyor uykuyu..
11 Yorumla
+1 yılValla duvar bana bn ona bakışıyoruz :)
13 Yorumla- +1 yıl
Yok valla ya bısurede gozum duvarda beynım uyuyo sonra mecbur ayrılıyoruz. d
Duş alıyrom çıkıncada çay sigar ayapıyorm
110 YorumlaElma gerçekten uykuyu açıyor :)
15 Yorumla
+1 yılalarmı birer dakka arayla kuruyom öttükçe uykun kaçıyo
00 Yorumla
+1 yıl:) Duş ama sogukla ılık arası bir duş :)
16 Yorumla- +1 yıl
Soguk ayiltir valla dusunu alirsin sonraa kahve demiycem cunku ac karna kahve zaararli , illaki kahve olucaksa yani hemen kahvalti edemeyenlerdenim diyosan bisiler atistrip en azindan oyle icilmeli kahve :) ve gunaydin :D
- +1 yıl
Cok soguk olmasıın bak hafif ılık cunku cok sicakta cok sogukta zararli :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHemen mutfağa koşarım :D
18 Yorumla- +1 yıl
Yemeğe saldırıyorum :D
- +1 yıl
Cidden ama öyle enerji topluyor insan :D
- +1 yıl
Yuh öyle kan şekeri yükseltilir mi bir anda yok artık :D biraz yavaş gel :D
- +1 yıl
Fark ettim :D
+1 yılbuz gibi bir suyla duş ohh miss:))
14 Yorumla- +1 yıl
bence de dene:) ben salı günü buz dolu bir küvette uyukumu acıcam:)
- +1 yıl
evet:))
+1 yılSoğuk su - Kahve - Spor
13 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyemdir.
güzel bir duş almak en iyisi
11 Yorumla
+1 yılSabahlari bir arkadaşım var uykumu o acıyor hep.
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır o benim!
- +1 yıl
O belki olur :)
Dolaba koşar su içerim :)
15 Yorumla
+1 yılBen direk elimi yüzümü yikiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman sağlıklı uyumuyorsunuz
+1 yılsoguk bir duş cin gibi yaoar adamı :D
154 Yorumla- +1 yıl
bol bol kahve çay yapacak başka bir şey yok :D
- +1 yıl
o zaman son care koy ver gitisn :D uykunun tadını çıkar :D
- +1 yıl
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
niye yaptır gitsin fazlada içme kafa yapar sonra :D
- +1 yıl
kim soruyo kimin sorduguna baglı tabi :D ÇD iyiki soyledin bende bilmiyordum :D :D
- +1 yıl
niye bir atar herkeze bir sebebi var mı şu konuya bir açıklık getirelim önce istersen çoçukluguna inelim :D senin kadar gıçık olamasamda olmaya calışıyoruz :D
- +1 yıl
arkadaş seninki de ne uykuymuş bee :D koala gibisin herhalde :D
- +1 yıl
koalalar günün 18 saati uyku halindeler :D bu arada profiline baktım hemşehriymişiz bu sıcakta nasıl uyuyosun anlamadım :D
- +1 yıl
yok canım sana koala demedin gibisin dedim sen hala uyanamadın herhalde kendien benden bir kahve soyle en iyiysi :D
- +1 yıl
bidaha iç diyecemde yeter fazalası zarar:D bence bu kadar içme içince sapıtıyosun belii :D
- +1 yıl
iyi koalada güzel bir hayvan :D
- +1 yıl
https://i.capsspot.com/s/6/2/119638.jpg :DDDDD hahahaha
- +1 yıl
uykunlusundur ondan :D
- +1 yıl
tamam senin sorunun ney çözdum rimel miş :D bence rimeli bırakmalısın oyle birden bırakma zor olur yavaş yavaş :D
- +1 yıl
dedigim gibi çocokluguna inmemiz gerek küçükken hiç agaçtan düştün mü :D belki bu sebebi olabillir
- +1 yıl
illa agaç degil canım yüksekçe bir yerde olur :D
- +1 yıl
Kesin düşmüşsündür :D iyi bir düşün olmadı git annene felan sor ::D
- +1 yıl
Neredesin özlettin kendini. uyuyorsun herhalde tamam bir şey demedik düşmemişsindir
- +1 yıl
Vay uyanıpta nasıl gittin tabi sevgili olunca uçarak gidersin :)
- +1 yıl
Sorun çözüldü sanırım :D
- +1 yıl
Valla benim uykum kaçtı seni uyandırmak için çare düşünmekten :)
- +1 yıl
Seninde derdin bitmiyor maşallah :) olur öyle şeyler yüzüne soğuk bir su yeter :)
- +1 yıl
Var ya işini biliyorsun işine gelince uyuyorsun uyanıyorsun :) hayırdır evleniyon mu :)
- +1 yıl
Yani diyosunki uyudum uyandım sonra yine uyudum uyandım kısır bir döngü içersindesin :) 3 sorum var 1 niye sinirlendin 2 ne iş görüşmesi 3 daha istemedilermi :D
- +1 yıl
aynen de kısır döngü diyince canm kısır istedi :D :o 1 niye sinirlendim görüşcemzi bildiği halde tlfnu şarja takıp evden çıktı aramalarıma cevap vermedi son anda döndü geri 2 vodafone kurumsal şirketti alınmadım işe bireysel bayii ile görüşcem :D 3 anneannem yayladan dönünce isticekler:D
- +1 yıl
Sen nasıl bir kızsın ha ha ha uyku deyince ne istiyor canın fazla sinir bak uyku yapar bide istemiyorlarsa dedim herhalde seni uyutuyor sevgilin :D gerçi sen normalde de uyuyodun dimi bir an aklından çıktı neyse bu kadar uyku muhabbeti yaptık bak şimdide benim uykum geldi :D
- +1 yıl
Uyan tekrar oku :)
- +1 yıl
Vallahi beklerim senden nikah masasında bile uyursun sen :D
+1 yılSoğuk suyla yüzümü yıkarım
11 YorumlaMüzik dinlerim ben genelde
12 YorumlaDus almak yetiyo benim acimdan.
14 Yorumla
+1 yılKapıyı pencereyi acarım :D
11 Yorumla
+1 yılkollarımı felan açarım
11 Yorumla
+1 yıl1000 watt pionerr cok iyi geliyoo
13 Yorumla- +1 yıl
:D o zaman kulakligini tak ve linkin park filan dinle
Yüzümü yıkadıktan sonra yürüyorum evin içinde :D
116 YorumlaElimi yüzümü yıkarım
13 Yorumlaesneme hareketleri ve maden suyu içerim
10 YorumlaKalkıp güzel bu duş alır açılirim
10 YorumlaElma ye ya da bir bardak soğuk su iç
10 YorumlaIyice kendimi gerer bağırırm :D
02 Yorumla- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUykumu tokatlarım
13 Yorumla- +1 yıl
Uygulamalı öğretirim ama :D
Kalkip oynuyorum ben
18 Yorumla
+1 yılDus almak iyidir :)
11 Yorumla
+1 yılbuz gibi suyla duş :)))
10 Yorumlamüzik dinlerim :)
11 YorumlaYine uyurum
11 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi