Sağlık Dans etmek spor gibi sayılır mı, kilo verdirir mi? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Dans ederek kilo verebilirsiniz Elbette verilir tecrübe ile sabit.Siz ne düşünüyorsunuz? Dans etmek spor gibi sayılır mı, kilo verdirir mi? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Joylessgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Tabiki de mümkün hatta başta zumba yapıp daha sonrasında sporuna başlasan iyi sonuç alırsın ben almıştım 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Tabikide ozellikle ritim dansi yapman lazim mesela oryantal dans bütün vucut tamamiyla hareket ettigi için ise yariyor 1 0 Yorumla
hereiamagain Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kpop dansları ederek zayıflayan bir kız görmüştüm. Olabiletisi var. Ama kilo vermek fiziksel aktiviteden çok yediklerine dikkat etmekle alakalı 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 861 cevap paylaştı. Verilir ama spor harici bi aktivite ile kilo vereceksem önceliğim dans da olmaz 😉 😀 1 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Mümkün, spor niteliğinde tempolu danslar var tabi. 1 0 Yorumla
IloveYouTESLA Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Verilir. Yemeye içmeye dikkat edilmeli birde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabiki de mümkün hatta başta zumba yapıp daha sonrasında sporuna başlasan iyi sonuç alırsın ben almıştım
Tabikide ozellikle ritim dansi yapman lazim mesela oryantal dans bütün vucut tamamiyla hareket ettigi için ise yariyor
Kpop dansları ederek zayıflayan bir kız görmüştüm. Olabiletisi var. Ama kilo vermek fiziksel aktiviteden çok yediklerine dikkat etmekle alakalı
Verilir ama spor harici bi aktivite ile kilo vereceksem önceliğim dans da olmaz 😉 😀
Evettt çokta eğlenceli 😀 💃🏻
Mümkün, spor niteliğinde tempolu danslar var tabi.
Dans kadar güzel bişey mi var
Verilir. Yemeye içmeye dikkat edilmeli birde
Yağ yaktırıyor sonuçta
Bence verilir
Yemezsen verirsin
Evet mümkün
Mümkün yani niye olmasın
evet
Verdirir