Annem babam öldü ben olmadım düşünmüyorum da babamda beni kandırıyor aşı olmayanlara sokağa çıkma yasağı gelecekmiş diyor 😂 biz çıkarız sen bakarsın diye tehdit ediyor 😂
15 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Merhabalar evet aşı oldum Biontech 1. Doz oldum ve hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Aşı olunması gerektiği düşüncesindeyim herkesin kendi kararı bence hastalığı bitirmenin en kestirme yolu aşıdır ve herkes olmalıdır sağlığımız için umarım bu salgınlar hastalıklar en kısa sürede biter ve maskeden kurtuluruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bağışıklık kazandırması demek hastalığı en az şekilde sorunsuz atlatmak demek ayrıca araştırmalarda sinovac aşısının %75 Biontech aşısının ise %95 oranında korunaklı olduğu kanıtlandı tabi buna şöyle yorum yapabilirsiniz yazılana söylenene ne kadar güvenebilirim ki o zaman virüs de yoktur diyebiliriz mesele yok maskesiz metrobüse binebilirsiniz.
Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Kpss sınavına aşıyı zorunlu kılarsa yaptıracağım yoksa bir müddet daha yaptırmayı düşünmüyorum 💆♂️.
14 Yorumla- +1 yıl
Kullandığımız her ilacın aslında zaten yan etkileri var. şu an bu aşılar tüm dünyada kullanıldığı için yan etkilerini abartarak söylüyorlar. Her kafası ağrıdığında antibiyotik içenler şu aşıya laf atmasın yeterli :D. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa vurulmanda sakınca yok bence 🙄
Asla
14 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla açık var güvenemiyorum zorlamaları özellikle daha da güvensizleştiryor içerik ne bilmiyoruz kısa zamanda birden ortaya çıkması vs vs doktorların ilk başlarda yıllar sürer dedikleri şey kısa zamanda birden çıkması ve doktorların ağız değiştirmesi daha çok var sayacak olsam özetle güvenmiyorum güvensem soruları yok etsem kafamdan o zaman olurum
- +1 yıl
Hayy ağzına sağlık ya bende öyle düşünüyorum, emin olmadıkları kesin çözüm olmayan asiyi herkese mecburi kılmak hangi aklın ürünü. Ya çok ciddi sorunlar çıkarsa o zaman da kimse sorumluluk kabul etmeyecek yok efendim siz net bir çözüm olmadığını bilip yaptınız bunu deyip kenara cekileceker
- +1 yıl
Aynen öyle o yüzden arkasında durmuyorlar şu an birisi ölse aşıdan mı diye bakmıyacaklar bile kabul etmiyorlar çünkü içlerinden en saçma olanı zorlamaları e bu aşı olan adamlar virüsten korunuyorsa aşı olsunlar korunsunlar olmayanlarda kendini düşünsün yani adı üstünde aşı sende bağışıklık yarasın hasta olma diye var aslında biz çok fark ettik bizi bi önceki aşılarla da mahvettiler mesela hamile kadına doğumdan önce tetenoz aşısı vuruyorlar stril temiz ortamda ameliyat hanede tetenoz oluyorsun çok saçma mesela geç öğrendim ama çok şükür öğredim yağmur ibiç said Ercan erkan türkten gibi kişiler sağolsun farkında vardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşı oldum ve güveniyorum. Farmakoloji nin ne olduğunu bilmeyenler aşıyı kötüleyen grup olarak dikkat çekiyor. Cahil olarak görüyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Şöyle ifade edeyim. İlaçların faz aşamaları var. Faz 3 aşaması yaygın kullanım aşamasıdır ve burada acil kullanım onayı söz konusu. Bu aşamada hiçbir ilaç aşı vs de onam alınmadan uygulanmaz yani bu aşıya özel bir şey değil. Sadece pandemi olduğu için yaygın kullanım söz konusu bu yüzden dikkat çekiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. Dozunu oldum bir yan etkisini görmedim
Olmak istemiyordum mecbur ailede açık kalmasın diyince..
Pek güvenilir değil yalnız virüse karşı etki göstereceği kesin
İnşallah yan etkisi olmaz öldürse de bir şey demem kurtulurum işte
Zaten acı çekiyorum10 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım hiç bir sorun yok. Antibiyotiği leblebi gibi atanlar’a doktorlar bilinçsizce kullanılmasın diyor ama nafile. Aşı olun diyor bütün dünyadaki doktorlar nedense güvenemiyorlar. Zorunlu değil aşı olmak
10 Yorumla
+1 yılYaklaşık 2 hafta oluyor aşı olalı ve her fırsatta toplumsal bağışıklığa ulaşıp eski günlerimize dönebilmemiz için aşı olun diyorum herkese
10 YorumlaHayır henüz olmadım olur muyum zorunlu olmazsam olmam
10 Yorumla
+1 yılOlmadım olmayı düşünmüyorum kısır kalmak istemiyoree
10 YorumlaMerhaba Hayır Daha Aşı Olmadım Randevu Alıp Olacağım
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılilk dozu (biontech) oldum, olumsuz bir etkisi olmadı, ikinci dozuda ilk dozdan 28 gün sonra olacağım.
10 Yorumla bilim bu kadar insanı kobay olarak kullanmaz sosyal medyadaki yorumlara takılmayınız.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen oldum asi olduktan sonra onlar kollarına egzersiz yapmıyorlar ve ağrı oluyor çünkü orda biriktiği için bu arada gizli üye benim burger king e başladın mı ise
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAklında bulunsun asinolursan eğer koluna egzersiz yap ki ağrı olmaisn
Cevap sahibi+1 yılZengin aldatır diyen gizlicikim bu arada halen ayni fikirdeyim😂😂
Cevap sahibi+1 yılHer şey para mı peki
Cevap sahibi+1 yılKendi evinizi gecerecek kadar kazanın yeter
Cevap sahibi+1 yılAylık kaç para geliri olsun peki prenses kardes
Cevap sahibi+1 yılKanka şimdi diyelim zengin birisi ile evleneceksin üzerine kuma getirecek ama miras sana Kalacak cevabın ne olur
Cevap sahibi+1 yılAklıma takıldı soru sordum
Cevap sahibi+1 yılİyi böyle bence ya
Cevap sahibi+1 yılBen seninle konuşmak degil şaka yapıyorum kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBen birşey demedim
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan bir daha yorum yazmam
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlamadın anlatayim isterseniz
Cevap sahibi+1 yılKardeşim diyorum çünkü kardeşim sin aramızda 3 yaş var abi deneme gerek yok laf lafı asar diye hitap ediyordum
+1 yılBilimden daha iyi bilicek haliniz yok gidip aşınızı olun.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşı olduğumdan beri ereksiyon ve cinsel isteksizlik problemi yaşıyorum.
10 YorumlaBir gün bize yaptırım uygulanmaya başlanırsa bende olacam şimdilik düşünmüyorum.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılİlk dozumu 1 Haziran'da oldum ikinciyi bekliyorum oda 16 Temmuzda
00 Yorumla Oldum. Hafif kol ağrısı haricinde bir şey olmadı. İkinci randevum 22 Temmuz'da.
00 YorumlaSinovac oldum 28 inde yine olcam
19 Yorumlahenüz olmadım. olanlardan daha sağlıklıyım.
14 Yorumla- +1 yıl
Herkesi mecbur bırakmaya calismalari beni asıl şüpheye düşüren şey de bu zaten. Bu kadar sağlıklı bizi daha da iyi hale getirecek bir asi olsaydı net bir şekilde çözüm olduğunu söylerlerdi ama simdi kotu bir yan etkisi olursa küçücük bir sorumluluk dahi kabul etmeyeceklerini bildiriyorlar
+1 yılOlmadım yapmayı düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılAsla olmayacağım, aklı olan olmaz 😜
10 Yorumla
+1 yılİki dozuda oldum mutluyum
10 Yorumla
+1 yılzorunda kalmadıkça hayır
10 Yorumla
+1 yılBen oldum hiç pişman değilim
10 Yorumla
+1 yılOlmadim, olmayi da düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılOlmadım mecbur kalırsam olurum
10 Yorumla
+1 yılBen aşı oldum, herhangi bir şikayetim de olmadı.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım, düşünmüyorum.
11 Yorumla Olmayacağım
27 Yorumla
+1 yılMecbur bırakmadıkları sürece aşı olmayı düşünmüyorum
00 YorumlaSinovac oldum. Hafif bir yan etkisi olmuş olabilir, erkeksel.
00 Yorumla
+1 yılEbet sen
16 Yorumla- +1 yıl
Nedne ki korkma
- +1 yıl
Ya olan bişey yok bişey olmadı baya ikinci dozu olacagım sende ol millete bosver herkeste aynı değil
- +1 yıl
Tamam
+1 yılYaptirmayacamm
16 Yorumla- +1 yıl
Biraz o var bide aşının içinde ne olduğunu bilmiyorum ?🤔🤔🤔
- +1 yıl
Belki aşı sende yan etki yapacak mesela asi yaptırıp hasta olanlar var çevremde hastanede surunuyorlar
- +1 yıl
Ben yaptırmam ne olursa olsun aşının icindekileri bullamiyorum sonucta
+1 yılOldum 2. Dozu bekliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
2 gün kol ağrısı çektim başka sorun olmadı. Sol kolum
Gizli Üye(25-29)+1 yılVurdurdum kanks.. biontech
10 Yorumlaolmadim olmayacagim :p
00 Yorumla
+1 yılOlmadım … yaptırmayı değinmiyorum..
00 YorumlaSağlık konusunda 771 cevap paylaştı. Oldum hiç bi etkisi olmadı üzerimde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk dozu oldum
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok hafif kol ağrım oldu. Onun haricinde yan etkisi olmadı.
Cevap sahibi+1 yılHiç korkma 😊 aşını yaptır
Yaptırdım
10 Yorumla1 hafta önce oldum, biontech
10 Yorumla
+1 yılEvet oldum , sinovac
10 YorumlaEvet.
10 Yorumla
+1 yılOldum pişman da olmadım
10 Yorumla
+1 yılAşımı oldum
10 YorumlaOldum
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAsi oldum.
10 Yorumla - Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOldum
10 Yorumla Aşı yaptırmamayı düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlmadım ama olacağım
10 YorumlaSağlık konusunda 510 cevap paylaştı. Olmadım olmicam
10 Yorumla
+1 yılhayır olmadım
10 Yorumla
+1 yılOlmadım düşünmüyorum
17 Yorumla- +1 yıl
20 lira veririm hemşireye oldu yazar
- +1 yıl
Neler yapıyorlar neler adamlar hapisteki adamı çıkartıyor gezdiriyor dışarda neden olmasın 😂
- +1 yıl
Bir dal sigara bile yapar bunlar 😂
+1 yılOldum
10 Yorumla
+1 yılevet oldum..
10 Yorumla
+1 yılHenüz olmadım
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bu zamanlarda değil
- Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKötü yorumlayanlar canım olanlar. Oldum tabi ki.
00 Yorumla gbii
00 YorumlaOlmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğneden korkuyorum
10 Yorumla
+1 yılOlmadım
10 Yorumla
+1 yılOlcam evet
02 Yorumla- +1 yıl
Virüsten daha cok korkuyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!