• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Hamileyim, eşim kiloluyum diye dalga geçiyor. Nasıl tepki vermem lazım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1212
Hamileyim, eşim kiloluyum diye dalga geçiyor. Nasıl tepki vermem lazım?
Hamilelik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

140

Cevap

126

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • mimarist_34
    mimarist_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Arkadaş diyet ne alaka. Hamile insan tabiki kilo alacak. Diyet yaparsan karnındaki bebek nasıl gelişecek.

3
    0 Yorumla
  • fevkalbeşer_
    fevkalbeşer_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl

Kafana gore diyet yapma. Doktora danis. Kendin nasil mutluysan oyle ol. Sana baski yapmasina izin verme

3
    0 Yorumla
  • Baygezgin0634
    Baygezgin0634 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Sana güzel bir arkadaş tavsiyesi söylediklerine kulak asma çünkü bebeğine moral, motivasyon olarak çökersen zarar verirsin. Üstelik yemeni içmeni kesme karnında beslediğin bir bebek var.
    .

2
    0 Yorumla
  • biriiste1111
    biriiste1111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Hamileyken diyetmi? Çocugunda sagligi bozulcak yapma oyle bir sey esinde hamile oldugunu bilmiyormu o nasil bir sacmalik sende sakayla biraz laf at ona senin cocugunu bi cikariyip eski fit guzel halime donucem falan de valla ne dicemi sasirdim

1
    4 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

eşi haklı, yağ dokusunun iltihap yaydıgı bilimsel olarak gösterilen birşey. bizim türkiye avratları nası olsa hamileyim bebek iyi beslenmeli kafasıyla tıka basa yiyorlar aşırı sacmalık ve bilim dışı bir davranış. ya egzersiz yapıcan ya şeker/karbonhitrat içerenn besinleri az yiyecen. vücuda giren şeker yanmak zorunda onu da bir tek hareket ve egzersiz yakar , yakmazsan da iltihap artar insülin direnci gelişerek zarar verir metabolik hastalıga zemin hazırlar. bilim der ki yag doku arttıkca iltihap artar, yani hem sana hem bebege zarar verir. git protein, yumurta balık yogurt agırlıklı beslen hem bebegin saglıklı gelişir hem kilo almamış olursun egzersize gerek kalmaz. bir canlının büyüyebilmesi için saglıklı diyet yağlar ve proteinden başa bişeye ihtiyacı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya her gorusun altına yorum yapmissin amacin ne senin yaaa @enteresanbiadam

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

ahmaklara dogruyu anlatmak ama beyin kapasiteniz düşük oldugu için zor görünüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen cok akıllısın sanki fukara sümüğü

Yorumla
  • Bursalıgenç16
    Bursalıgenç16 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Öncelikle eşinizin beyin potansiyelinin düşük olduğunu anladım bu yazıdan sonra.
    Diyet yapmanızı önermem çocuk gelişimi için beslenmeniz önemli bir rol oynar, eşinizi dinleyerek psikolojinizi bozmanıza gerek yok siz kendinizi beğeniyorsanız kimsenin ne dediğini takmayın derim.
    Doğumdan sonra diyet yapın derim şimdilik önermem.
    Allah bağışlasın umarım sağlıklı olur :D

1
    0 Yorumla
  • LimonÇiçekleriPorti
    LimonÇiçekleriPorti Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hamileyken diyet yapmakta nedir be öyleyse kendisi bebeği 9 ay karnında taşıyıp diyet yapsın sonra da doğursun bakalım becerebilecek mi bu ne aw sgjkdxfg

1
    3 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

eşi haklı, yağ dokusunun iltihap yaydıgı bilimsel olarak gösterilen birşey. bizim türkiye avratları nası olsa hamileyim bebek iyi beslenmeli kafasıyla tıka basa yiyorlar aşırı sacmalık ve bilim dışı bir davranış. ya egzersiz yapıcan ya şeker/karbonhitrat içerenn besinleri az yiyecen. vücuda giren şeker yanmak zorunda onu da bir tek hareket ve egzersiz yakar , yakmazsan da iltihap artar insülin direnci gelişerek zarar verir metabolik hastalıga zemin hazırlar. bilim der ki yag doku arttıkca iltihap artar, yani hem sana hem bebege zarar verir. git protein, yumurta balık yogurt agırlıklı beslen hem bebegin saglıklı gelişir hem kilo almamış olursun egzersize gerek kalmaz. bir canlının büyüyebilmesi için saglıklı diyet yağlar ve proteinden başka bişeye ihtiyacı yok.

Yorumla
    • LimonÇiçekleriPorti
      LimonÇiçekleriPorti
      +1 yıl

@enteresanbiadam Kadınlara avrat demeye kimsenin hakkı yok önce bunu bir kafanıza sokun

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

olur

Yorumla
  • Sucuklu-Yumurta
    Sucuklu-Yumurta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl

Esin senin şu an mucizevi bir durumda olduğunun farkında değil belliki. Çocuk için senin sağlıklı ve düzenli beslenmen gerek. Diyet falan yapma kafana göre doktorunla görüş diyet verecekse o versin

1
    1 Yorumla
    • Sucuklu-Yumurta
      Sucuklu-Yumurta
      +1 yıl

@enteresanbiadam arkadaşım ben herşeyi yesin demiyorum hamilelikte diyet sorun varsa doktor tarafından zaten uygulanıyor. Sırf zayıf olayım diye diyet yapılmaz..

Yorumla
  • ksmalbiuygulama
    ksmalbiuygulama Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Kesinlikle diyet yapma hamilesin sen illaki kilo alıcaksın çok iyi diyetisyenler bile hamilelikte yirmi kilo alıyor bunun bi önemi olmadığını söylüyorlar bebeğin için her şeye değer ama çok aşırıya kaçma hamur işinde özellikle istediğini ye bebek doğduktan sonra spor ve diyetle kolayca verirsin zaten

1
    1 Yorumla
    • Pembişşcocukkk
      Pembişşcocukkk
      +1 yıl

güzel bi cvp helal olsun beyin yaşın 25 bnce @ksmalbiuygulama

Yorumla
  • Sonkalankıl
    Sonkalankıl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 36%
    +1 yıl

Diyet yapacaksan bile doğumdan sonra yap çocuğun sağlığı için. Eşin konusunda da fazla kafana takma sözlerini gerçekten seviyorsa her türlü sever zaten

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ya bu sorulari 15 yaşında çocuklar gtunden mi uyduruyo?
    Bi adam evlenecek yaşa geldiyse hamilelik kilosunun normal olduğunu o kilonun çocuk + ödem oldugunu bilir ve çocuğun gelişimi için de kadinin belli bir kilo almasi gerektigini bu kilonun hamilelik sonrasinda gidecegini bilir.
    Hamile kadına siskooo kilo verrr diyen g3rizekalı bir adamın evlenebilecegini sanmıyorum.

1
    2 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

1,67 boyla 85 kg eşin olunca görürüm ben seni 😂

karınların hamileyken şiştiği kilo almanın saglıklı oldugu anlamına gelmiyor o şişen karın bebegin proteinle gelişimiyle şişiyor, yag dokusu artışıyla değil. yag dokusu artışı yani kilo almak yakabileceğinden fazla karbonhitrat/şeker ile beslendiğinin bir sonucudur. bebek karbonhitratla gelişmez, balık yogurt yumurta et gibi protein kaynaklarıyla büyür ve gelişir beyin dahil tüm organları.
      yani eşi haklı, yağ dokusunun iltihap yaydıgı zaten bilimsel olarak gösterilen birşey. bizim türkiye kadınları nası olsa hamileyim bebek iyi beslenmeli kafasıyla cahilce tıka basa yiyorlar tamam yesinler de hareket yoksa kilo aldıracagını bildikleri karbonhitratlara yüklenmesinler proteine yönelsinler bari. aşırı sacmalık ve bilim dışı bir davranış. çözüm cok basit ya egzersiz yapıcan/hareketli geçirecip o şekeri yakcan ya şeker/karbonhitrat içeren besinleri az yiyecen. vücuda giren şeker/karbonhitrat toksik oldugu içinn yanmak zorunda onu da bir tek hareket ve egzersiz yakar , yakmazsan da trigliserid ve yag doku ve iltihap artar insülin direnci gelişerek zarar verir metabolik hastalıga zemin hazırlar. bilim der ki yag doku arttıkca iltihap artar, yani hem sana hem bebege zarar verir. git protein zengini yumurta balık yogurt agırlıklı beslen hem bebegin saglıklı gelişir hem kilo almamış olursun egzersize ve harekete de gerek kalmaz. bir canlının büyüyebilmesi için saglıklı diyet yağlar ve proteinden başka birşeye ihtiyacı yok. karbonhitrat ve şeker hareket etmeyeceksen yakmayacaksan almıycaksın bu kadar basit.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@enteresanbiadam ya ne s4l4k adamsin. evlenme o zaman. Çocuk yapma. Yap diyen mi var. Turkiyedeki evli erkekler genelde göbekli zaten. Kadinlarin hep şişko eşleri var yani. Sizin gibi havlayan yok ama. Boş insansın

Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Bilinçsizce yapılan diyet bir çok şeye sebep olabilir. diyetisyen eşliğinde yaparsan hem bebeğin gelişimi dön derece sağlıklı olur hem kilo verebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • samet49
    samet49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 60%
    +1 yıl

Böyle gerizekalılar hala var mı dünyada özür dilerim

4
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Diyeti bırak eşini ye beyinsiz ya hamilesin yani çok normal değil mi?

4
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Hamile kadına diyet yap mı diyor? "O zaman sonrakini sen kilo almadan doğurursun" de ona. Eşin değil çocuğun önemli, boş konuşmalarını kaale alma.

2
    0 Yorumla
  • nyanya1384
    nyanya1384 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

diyet yapamazsın hamileyken. çocuğunu ve kendini tehklikeye atma. çok değil normal beslen. eşin cidden saygısızmış. üzüldüm adına.

2
    6 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

1,67 boyla 85 kg kocan olunca görürüm ben seni 😂

karınların hamileyken şiştiği kilo almanın saglıklı oldugu anlamına gelmiyor o şişen karın bebegin proteinle gelişimiyle şişiyor, yag dokusu artışıyla değil. yag dokusu artışı yani kilo almak yakabileceğinden fazla karbonhitrat/şeker ile beslendiğinin bir sonucudur. bebek karbonhitratla gelişmez, balık yogurt yumurta et gibi protein kaynaklarıyla büyür ve gelişir beyin dahil tüm organları.
      yani eşi haklı, yağ dokusunun iltihap yaydıgı zaten bilimsel olarak gösterilen birşey. bizim türkiye kadınları nası olsa hamileyim bebek iyi beslenmeli kafasıyla cahilce tıka basa yiyorlar tamam yesinler de hareket yoksa kilo aldıracagını bildikleri karbonhitratlara yüklenmesinler proteine yönelsinler bari. aşırı sacmalık ve bilim dışı bir davranış. çözüm cok basit ya egzersiz yapıcan/hareketli geçirecip o şekeri yakcan ya şeker/karbonhitrat içeren besinleri az yiyecen. vücuda giren şeker/karbonhitrat toksik oldugu içinn yanmak zorunda onu da bir tek hareket ve egzersiz yakar , yakmazsan da trigliserid ve yag doku ve iltihap artar insülin direnci gelişerek zarar verir metabolik hastalıga zemin hazırlar. bilim der ki yag doku arttıkca iltihap artar, yani hem sana hem bebege zarar verir. git protein zengini yumurta balık yogurt agırlıklı beslen hem bebegin saglıklı gelişir hem kilo almamış olursun egzersize ve harekete de gerek kalmaz. bir canlının büyüyebilmesi için saglıklı diyet yağlar ve proteinden başka birşeye ihtiyacı yok. karbonhitrat ve şeker hareket etmeyeceksen yakmayacaksan almıycaksın bu kadar basit.

Yorumla
    • nyanya1384
      nyanya1384
      +1 yıl

soruyu sorarken kilo ve boy yazmıyor. kilo fazla evet dikkat etmeli evet. yani ne diyeyim. yorum yazarken artık şu saldırı tavrından vazgeçin. cidden itici oluyor. diyet apayrı bir konu ve çoğu insan bilinçsiz ve yanlış yaptığı için vitamin eksikliğine neden oluyor. vitamin eksikliği bebekte gelişim geriliğine neden olabilir ve bu bir annenin almak isteyeceği bir risk değil. ayrıca karbonhidratlar kilo aldırıyor yalanından kurtulun artık. 12 kg verdim ve nerdeyse tek karbonhidratla beslenerek ve hala kilo veriyorum. beyinin enerji kaynağı karbonhidrat. karbonhidrat toksik falan değil. rafine ürünlerden bahsetmiyoruz. karbonhidrat = şeker. low carb ile uzun sürede kilo verebilmiş 1 kişi tanımıyorum.

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

hee bilim yalan söylüyor şekere dönüşen herşey toksiktir insülinle mitokondriye sokulup uzaklastırılıp yakılmak zorunda, eger yakılmıyorsa ya mitokondrilerin bozuktur kanserleşme iski vardır ya da yakabileceğinden fazla karbohitrat alıp az hareket ediyosundur. fazla şeker trigliserid ve kan yaglarına cevrilir eger yakmazsan insülin direncin vardır ve yag doku olarak deri altına depolarsın. yag dokunun inflamasyon yaydıgının kanıtlandıgını karatay da diyor. bel bölgesinde en ufak kalınlaşma insülin direnci göstergesi bunu ben demiyorum bilim diyor. obezitede kanser riski daha cok artıyor. bu kişide kanserleşme yoksa bile damarları yagla kaplıdır ve tıkanma bile olabilir , obezlerde kalp damardan ölüm riski artıyor zaten. ayrıca low karb ile kilo vermek istiyorsan evvela o bel bölgen incelene kadar az yiyecen cok hareket edecen zira adipose doku varlıgında istesen de kısır döngüden cıkamıyorsun tekrar ediyorum adipose (yag) doku inflamasyon yaydıgı ispat edildi.

Yorumla
    • nyanya1384
      nyanya1384
      +1 yıl

bro just shut up. you literally don't know what you are talking about. you even propably don't know what carbs mean. İf you really try to avoid carbs nice try while doing it. there is a huge different between refined sugar and carbs actually. Yes both have the same intension, namely to give you energy. Carbs can give it on long run, but sugar is for shorter period. you know what doctors tells you in some cases? don't care about salt Drink water with sugar. who has a recipe for ppl with diarrhea or for people who are excessively vomiting. you cant just use Words wrong and out off content. I literally used weight just with taking mostly carbs. İ literally cant hold it anymore. Did you ever lied on a bed while freezing and seeing mostly black because your body didnt get sugar? (no İ don't mean as a person with diabetic disorder) it's not a funny Situation and can get serious. in this cases you need sugar nothing different. and just for you to remember. everything is toxic, depends on the dose. but İf you really wanna avoid carbs here is a nice list. maybe it will help 😛✌🏻: vegetables, fruit, rice, noodle, bread... if İ did write something wrong İ don't care🙂

Yorumla
    • nyanya1384
      nyanya1384
      +1 yıl

lost weight, not used**

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

ben sana kompleks karbonhitrat alma mı dedim? yazdıgımı anlamıyorsun bile. eger karbohitrat girecekse yakana kadar yemiyecen bişey yoksa yag doku artırıp inflamasyon artırıyor dediim. muhtemelen bu 85 kgluk obez anne adayı basit karbonhitratları eksik etmiyor bu kadar kilo alımı baska türlü mümkün değil boş kaloriyle alırsın anca veya kompleks karbonhiitrat alıyor ve cok yemiyoorsan bile hücresel atp üretimin nad düzeylerin berbattır. nad 'sız sen mitokondrilerde atp bile üretemezsin şeker bile yakamazsın. hele hele o bel bölgen yaglıysa zaten o yagı eritmeden inflamatuar sitokin olan IL-6 nın HPA aksını indüklemesiyle asla o kilo aldıran kortizolü durduramazsın kısır döngüde yüzüp durursun. kortizol dogası gereği insülin direnci yapan bir hormon ve yag doku varken kortizol durmaz.

Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Dostum bir terapiste gidin ve eşinin ne kadar mal olduğunu anlat. O vakit utanır belki. Hala hal ve hareketleri devam ediyorsa bu ilişkiden bir cacık olmaz. Yol ver

2
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

Diyet falan yapma sacmalama, cocuk doğduktan sonra istersen yaparsın madem istemiyordu yapmasaydi, ne bicim insanlarlasiniz cidden

2
    0 Yorumla
  • iremd02
    iremd02 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ne diyeti saçmalıyorsyb sen bebeğe zarar mı vermek istiyorsun azıcık sesini çıkar kocana seni parmağında oynatıyor resmen

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

senin çocuğunu doğuracak kadına nasıl bu kadar kaba olabilirsin anlamıyorum

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bi anlasam…

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sende onu umursama, onu duymuyo gibi yap. tepkisiz olursan elbet farkına varacaktır

Yorumla
  • Yamuşşşş10
    Yamuşşşş10 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 973 cevap paylaştı.

Eşin tam bir mal ama sende hamilesin diye kendini salamazsın azcık yedğinize içtiğinize dikkat edin Türk kadınları iyki bi çocuk yapıyo sonra yüz kilo oluyo hamilesiniz diye dünyaları yemek zorunda değilsiniz

1
    1 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.

hamile bir kadına kilolu diyen adam da olmaz aslında anlaşılan olayı anlamamış

3
    1 Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

@enteresanbiadam aslanım bunları bilmiyor değiliz ama sen olayı anlamamış kilolu demek senin bebeğini taşıyan bir kadına yani her insanın hormon bunye yapısı aynı değildir kimi yakar kimi yakmaz kimi alır kimi almaz ama illaki bir kaç kilo alır insan bunu eşine o şekilde aksettirmek yanlış olay bebeğin beslenmesi değil

Yorumla
  • mrtcn1
    mrtcn1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

apla agzinin uzerine uzerine terlikle vur onun :) sikma canini... onun da cocugunu tasiyorsun... sen de onla dalga gec... vardir zaaflari...

1
    0 Yorumla
  • BlackSpace8
    BlackSpace8 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

Siz diyet yapmamalısınız. Boşverin o insafsızı. Canınız ne istiyorsa yiyin. Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.

1
    1 Yorumla
    • BlackSpace8
      BlackSpace8
      +1 yıl

Bu anlattığınıza yine de diyet denmiyor. Sağlıklı beslenmek gerekiyor. Zaten doğrusu da bu.

Yorumla
  • Aleyna12212
    Aleyna12212 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Hamilesin sen ne diyeti? Boşver söylesin dursun çocuk doğduktan sonra dilkkat eder diyet ve spor yaparsan verirsin zaten kiloları

1
    0 Yorumla
  • visualsutdio
    visualsutdio Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Girmeseydi ilişkiye bu ikinizin çocuğu meyve sebze yemek bu dönemde hepsini de karşılaması gerekiyor.
    Kilolu olman çok normal eşin aptal olmamalı

1
    0 Yorumla
  • matmazelmaria
    matmazelmaria Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 87%
    +1 yıl

Diyetisyen git. Böylece sağlıklı kilo verirsin, özellikle hamileyken. Sinir oldum kocana da, ne kadar kaba

1
    0 Yorumla
  • ayvesu
    ayvesu Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Nasıl yani ya ne diyeti kocanı ikna et psikolojik destek alsın ne insanlar var ya

4
    0 Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

Eşinin anlayışlı olması lazım bu konuda. Hamile olan biri ister istemez kilo alır

2
    0 Yorumla
  • nncvhhjhgf
    nncvhhjhgf Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen benim g. ötumü yee de bu cocuk dogcak kiloda gitcek it gibi yalvarirsin artik elinle sevisirsin geceleri deseydin

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten cezalı

Yorumla
  • çıngıraklıdümbelek06
    çıngıraklıdümbelek06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

Senin yerine çocuğu o doğursun otomatikman kilo verirsin

2
    0 Yorumla
  • Turkiyemmmm7
    Turkiyemmmm7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 95%
    +1 yıl

Şakasına da olsa dememeli..
    Hamile bir eşsiniz. Size böyle yapması dogru değil.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabii ki yiyeceksin bebeğinizde mineral vitamin eksikliği yüzünden bir sorun çıkarsa hala senin kilonu mu düşünecek acaba lütfen siz kendinizi ve bebeğinizin sağlığını düşünün

2
    1 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

1,67 boyla 85 kg

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hamile kadına diyet yap diyen adamın ıqsu: - 5 jsjsjs

7
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalım
    YalvarBarışalım Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Hamile hamile diyet yapmak mı? Sen bir an önce o kocayı defet

2
    0 Yorumla
  • Hıyarto44
    Hıyarto44 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 69%
    +1 yıl

O sana hakaret ettiğinde sende deki çok kolaysa bebeği sen taşı kendini benim yerime koy bi de

2
    0 Yorumla
  • mutluet
    mutluet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Benim abim yengeme niye yemiyorsun yesene kız bebek büyümez yoksa diyor

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne guzel. Bi de benim eşime bak

Yorumla
  • filtrekahve0000
    filtrekahve0000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

O adam için çocuk yapılmazmış kelke öncesinde iyice tanısaydın

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle demeyin ya

Yorumla
  • darkjblack
    darkjblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl

ne diyeti saçmalamayın lütfen, eşiniz keçileri kaçırmış hiç normal değil

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Knk delirme hamile kadın diyetmi yapar bebeğe zarar verirsin tabikide kilo alıcaksın en normal şeylerden biri sende yaptığı şakalara gülerek cevap ver şaka yaptı diye çocuğundan mı vazgeçeceksin

1
    0 Yorumla
  • Desol
    Desol Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

beni bu hale sen getirdin ve şimdi gülüyorsun öyle mi? doğurmuyorum lan! - de ayrıl.

1
    0 Yorumla
  • TatlıBörek
    TatlıBörek Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 57%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı.

Kaç kilo aldın. Normali 12 civarı hamile diyeti desteği al

1
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Ne demek dalga geçiyor boşa gitsin illa süper bir vücut mu olması gerek zaten hamilesin bi de utanmadan seni strese sokuyor belli ki bu adam seni hiç sevmemiş

1
    0 Yorumla
  • TuranReisCevaplıyor
    TuranReisCevaplıyor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hamileyken zaten kilo alman çocuğun için önemli değil mi yemeden içmeden kesilmede şaka gibi

1
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

bu kadar boş konuşmak icin özel bi caba sarfetmek gerek bence

1
    0 Yorumla
  • Sonjin
    Sonjin Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Hamilesin diyet yapma doğumdan sonra yaparsın diyetini

1
    0 Yorumla
  • İsimsizDiyelim2
    İsimsizDiyelim2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Bu olayı anlatman lazım derim anlayışla karşılayacaktır normal bir durum olduğunu

1
    0 Yorumla
  • Priinxearii
    Priinxearii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Oyle eş mi olur yaaa? Sen hamilesin ne diyetii? Dogumdan sonra gidiyor o kilolar moralini bozma

1
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Sende uydur kafandan şunu aşerdim bunu aşerdim de, dolaşsın dursun pēzevenk

4
    0 Yorumla
  • lokomotif-portakal
    lokomotif-portakal Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Yani hamileyken diyet yapman doğru olmaz diye düşünüyorum. Keske cocuk olmadan iyice tanıyabilseydin.

1
    1 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

Yorumla
  • bi_tubaa
    bi_tubaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Böyle bir insan nasıl tepki verilir hiç bilemiyorum zaten kadın hamile yani böyle bir saçmalık görülmedi

2
    1 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

Yorumla
  • Karamelaaaa
    Karamelaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

O dönsün önce dötüyle dalga geçsin başlatmasın keyfine sende diyet falan yapma sakın bol sebze ye çocuğun için yararlı besinleri al ceviz fındık bilmem ne işte ekmeği kes bol su iç yeterli

0
    3 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

eşi haklı, yağ dokusunun iltihap yaydıgı bilimsel olarak gösterilen birşey. bizim türkiye avratları nası olsa hamileyim bebek iyi beslenmeli kafasıyla tıka basa yiyorlar aşırı sacmalık ve bilim dışı bir davranış. ya egzersiz yapıcan ya şeker/karbonhitrat içerenn besinleri az yiyecen. vücuda giren şeker yanmak zorunda onu da bir tek hareket ve egzersiz yakar , yakmazsan da iltihap artar insülin direnci gelişerek zarar verir metabolik hastalıga zemin hazırlar. bilim der ki yag doku arttıkca iltihap artar, yani hem sana hem bebege zarar verir. git protein, yumurta balık yogurt agırlıklı beslen hem bebegin saglıklı gelişir hem kilo almamış olursun egzersize gerek kalmaz. bir canlının büyüyebilmesi için saglıklı diyet yağlar ve proteinden başa bişeye ihtiyacı yok

Yorumla
    • Karamelaaaa
      Karamelaaaa
      +1 yıl

@enteresanbiadam bı susar misin

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

olur

Yorumla
  • lanzoress
    lanzoress Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

* *çık diyeydin bu bebeyi tek başıma mi yaptım, ne hanzolar varya, ulan gider böyle tiplerle neden evlenirsiniz anlamam

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ne kadar aptal ve de bilinçsiz bir adam. Hamilelikte kilo sağlıktır. Bebeğe can gelmesi demektir. (Abartı olmadığı sürece) o kocayı boşaaa

1
    0 Yorumla
  • busraozdmrr
    busraozdmrr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Nasil bir kelime bu şakasına mı söylüyor yoksa ciddimiii?

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi soyluyor

Yorumla
  • tazedoktor
    tazedoktor Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Kendi çocuğunu taşıyan eşine şaka amaçlı da olsa hoş değil 😏

6
    0 Yorumla
  • fmmxmxcj
    fmmxmxcj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Hamileler içinde özel diyetler var. Diyetini yap ama bir uzmana danışmadan kendi kafana gore yapmanı tavsiye etmem bi uzman görüşü senin sağlığını da bebeğin sagligini da iyiye götürür dediğim gibi kendi kafana göre yapma.

1
    1 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

1,67 boyla 85 kg

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Doğanın kanunu böyle hamile insan kilo alır. Lütfen sağlıklı beslen diyet doğru değil senin için. Eşin de afkurmasın

1
    0 Yorumla
  • pleiades
    pleiades Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

yav ne diyeti cocuga zarar vereceksiniz yapmayin kolaysa o dogursun hamilelikte kilo alinacagini bilmiyor mu bu mall

2
    0 Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı.

Ayıp etmiş eşin üzme kendini yemeklerini de boşlama bebek var ona problem olmasın doğum yapınca azmini gösterip devam edersin

1
    0 Yorumla
  • founderofwhat
    founderofwhat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Lütfen böyle soru sormaya devam edin, bizde aramızdaki çürükleri tespit edelim, teşekkürler, bu arada şakalaştığını düşünüyorum, ciddiye alıyosan git sor kocan sonuçta.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Hamileyim, eşim kiloluyum diye dalga geçiyor. Nasıl tepki vermem lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

8 aylık hamileyim eşim çok kilo aldığımı söyledi çok alındım. Ne söylemeliyim? 64 cevap verildi
Eşim sekiz haftalık hamile ve 109 kilo zaten kilolu kilo alcak , ben kilolu kadın sevmiyorum ona... 8 cevap verildi
Eşim kilo aldığım için baskı yapıyor. Hamilelikte zayıflamak mümkün mü? 51 cevap verildi
Hamileyim kilo alıyorum eşim beni beğenmezse napacağım? 16 cevap verildi
6 aylık hamileyim eşim çok kilo aldın diyor çok kırılıyorum kafaya takıyorum ne yapmalıyım? 8 cevap verildi
Kadınlar hamilelik döneminde fazla kilolarından dolayı eşim beni böyle de beğenir mi tribine... 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İki gün önce hoşuma giden erkekten bi anda soğuyabiliyorum, bunun psikolojide adı nedir?
  • Regl öncesi cinsel isteğim aşırı artıyor, sizde de böyle bir durum var mı?
  • Baskın taraf mısın ilişkide?
  • Sitede birbirine benzettiğiniz üyeler var mı?
  • Düğün gecenizde eski sevgiliniz Beyaz ve Sen ile kapınıza dayansa ne yaparsınız 😂?
  • Sucuklu yumurtayı nasıl yiyorsunuz, benim sucuklu yumurta mı yer misin?
  • Film izlemeyi sever misin, en son izlediğin film nedir?
  • Sevgiliniz/eşiniz sütyen kullanmasa bunu sorun eder miydiniz?
  • Evcil hayvanınızın boğazına tasma takıyor musunuz?
  • Kia Sportage mi Hyundai Tucson mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨