Eveeet! Gençlere soralım, 1. Doz aşınızı vurulduktan sonra, vücudunuzda ne gibi yan etkiler/ belirtiler yaşadınız?

Buyrun bakalım, herkes gün gün şikayetlerini yazsın. Ortak şikayetler, aynı yorum altında birleşsin:). Kan gruplarımızı ve nelere alerjiniz olup olmadığımızı paylaşalım.

1. Doz aşımı olduktan sonra neler yaşadığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün 5. Günüm. 1. gün aşının vurulmasını hissetmedim hiç, sonra kolumda uyuşma oldu çok az. Hafifçe de saat ilerledikçe sanki ağrısı arttı.

2. gün sabahı aşırı kol ağrısıyla uyandım gün boyunca sürdü hareket ettiremedim...
3. gün de kol ağrım bugüne ek olarak ishal oldum. Bu durum gün boyunca sürdü... oldukça rahatsız ediciydi.. ara da belimde ani hareketlerde ağrımayan aşıdan sonra bir bel ağrısı oluştu.. sonra geçti..
4. gün genzim az az yandı hafifte mide bulantısı ve bilinç karışıklığı yaşadım... uykum düzene girdi erken uyudum yorgundum galiba ondan olabilir 😁
5. gün burnum ve genzim grip gibi gün boyunca yandı... ara da aktı ve hapşurdum... rahatsız etti bu durum...
6. güne girdik hafif baş ağrım var şu an ve genzim yanıyor...
Diğer günleri güncelleyeceğim.. sizde de böyle etkiler yaşadınız mı?

3. gün
Eveeet! Gençlere soralım, 1. Doz aşınızı vurulduktan sonra, vücudunuzda ne gibi yan etkiler/ belirtiler yaşadınız?