Buyrun bakalım, herkes gün gün şikayetlerini yazsın. Ortak şikayetler, aynı yorum altında birleşsin:). Kan gruplarımızı ve nelere alerjiniz olup olmadığımızı paylaşalım.
1. Doz aşımı olduktan sonra neler yaşadığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün 5. Günüm. 1. gün aşının vurulmasını hissetmedim hiç, sonra kolumda uyuşma oldu çok az. Hafifçe de saat ilerledikçe sanki ağrısı arttı.
2. gün sabahı aşırı kol ağrısıyla uyandım gün boyunca sürdü hareket ettiremedim...
3. gün de kol ağrım bugüne ek olarak ishal oldum. Bu durum gün boyunca sürdü... oldukça rahatsız ediciydi.. ara da belimde ani hareketlerde ağrımayan aşıdan sonra bir bel ağrısı oluştu.. sonra geçti..
4. gün genzim az az yandı hafifte mide bulantısı ve bilinç karışıklığı yaşadım... uykum düzene girdi erken uyudum yorgundum galiba ondan olabilir 😁
5. gün burnum ve genzim grip gibi gün boyunca yandı... ara da aktı ve hapşurdum... rahatsız etti bu durum...
6. güne girdik hafif baş ağrım var şu an ve genzim yanıyor...
Diğer günleri güncelleyeceğim.. sizde de böyle etkiler yaşadınız mı?
3. gün
1. Doz aşımı olduktan sonra neler yaşadığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün 5. Günüm. 1. gün aşının vurulmasını hissetmedim hiç, sonra kolumda uyuşma oldu çok az. Hafifçe de saat ilerledikçe sanki ağrısı arttı.
2. gün sabahı aşırı kol ağrısıyla uyandım gün boyunca sürdü hareket ettiremedim...
3. gün de kol ağrım bugüne ek olarak ishal oldum. Bu durum gün boyunca sürdü... oldukça rahatsız ediciydi.. ara da belimde ani hareketlerde ağrımayan aşıdan sonra bir bel ağrısı oluştu.. sonra geçti..
4. gün genzim az az yandı hafifte mide bulantısı ve bilinç karışıklığı yaşadım... uykum düzene girdi erken uyudum yorgundum galiba ondan olabilir 😁
5. gün burnum ve genzim grip gibi gün boyunca yandı... ara da aktı ve hapşurdum... rahatsız etti bu durum...
6. güne girdik hafif baş ağrım var şu an ve genzim yanıyor...
Diğer günleri güncelleyeceğim.. sizde de böyle etkiler yaşadınız mı?
3. gün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiçbir belirti olmadı. Aksine o gün baya koşu yaptım ağırlık çalıştım yine de bir şey olmadı. En ufak halsizlik bile.
Bende yaptım sporumu onu bunu ama bunlar da oldu 😅
şu an nasılsın peki?
Genzim yanıyor başım hafif ağrılı 😅
Bitki çayı veya ıhlamur falan iç boğazlarını yumuşatır. Baş ağrın için ayaklarını soğuk su ile yıkamayı deneyebilirsin. Sen de benim gibi delisin anlaşılan aşıdan sonra spor yaptığına göre. Allah'tan ciddi bir rahatsızlık geçirmemişsin. Artık 2. dozdan sonra evine gider istirahat edersin. Aşıdan sonra 3-4 gün spor yapma. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Aynen cumartesi vuruldum salı spor yaptım😂 2. Dozda evde uyurum öyle.. 2. Doz çok ağır olacakmış herkes öyle söylüyor vücut savaş veriyor içeride bakalım ne kadar dayanabilecez
Tavsiyelerin için teşekkür ederim 😊
Bak böyle demeyin işte abi hiç gidesim gelmiyor şu aşıya ya. O kadar çalıştım didindim, okulu kazandım yetmedi bölüm 1. si oldum yetmedi ödevlerimden bazıları okulda sergilenecek. Vallahi bıktık ya. Olmasın abi bir şey eğer olursa yemin ediyorum bak mezardan çıkar abdestimi alırım o aşıyı bulunanın topuğuna önce üfler sonra 4 numara tığ sokarım...
Al benden de o kadar. 1.5 yıl evden dışarı çıkmadım mis gibi virüs bile bulaşmadı saçma sapan aşıya kurban gidersek hakkımı haram ederim aldığı paraları yiyemesin
Korona aşıya, aşı bize , biz Allah'a emanet. Hadi bakalım. :D
Ağır her aşı gibi, bu da vurduğu yerde birkaç gün ağrı yaptı sadece.
Onun dışında etkisi olmadı..
Gayet güzell
Kalkınca acayip halsizlik vardı vitamin tableti içtim akşamına toparladım, ama kol 2 gün ağrıdı feci, başka birşey olmadı
Benim genzim fena yanıyor 🥺
Herkeste farklılık gösteriyor bu meret,2. Doz çok daha ağırmış bayılanlar kusanlar hastanelık olanlar olmuş napcazzz😃
Muhtemelen benim sonum 😂😂😂
Bencede 1. de bunları yaşadıysan 2. De sen iptal😃
Ben genç değilim ama değişiklik olmadı bende 2 saat falan kolum ağrıdı o kadar
ben hayatıma olduğu gibi devam ettim hiçbir yan etkisi olmadı
Gayet iyisin bende neden bunlar oldu🥲
hangi aşıyı vurundunuz acaba
Biontech sen? Ve hangi kan grubundansın
sinovac vurundum ben benim amcam doktor sinovac daha iyiymiş gelecekte ne olacağı biliniyormuş biontech öyle değil ben sinovacın daha iyi olduğunu düşünüyorum bu arada bRH+ kan grubum
biontech olduysan normal bir arkadaşımın aşı vurulduğu yere para tuttuk ve asılı kaldı şaka gibi
Of ya sinovac vurulanlarında 3. Dozu biontech olacakmış biliyor muydun
saçmalık
Açıklandı koca söyledi bugün
Arkadaşlar aşı olmayın çevrenizde olacak insanlar varsa engel olun
Niye :D
güvenmiyorum aklı olan insan vurdurmaz
Biontech oldum bugün üçüncü gün kolumda pek bir şey yok ama kalbimde hafif bir baskı var sanki ağrı değilde ağırlık gibi
Aşırı kol ağrısı ve mide bulantısı.
Mide bulantısı muhtemelen ağrındandır 😊
Bilemiyorum orasını salı günü oldum daha bugün yataktan çıkasım gelmedi hiç 🤷
Ben de cumartesi çok sağlamdım bunların olması korkuttu😅
Olası yan etkilerde yazıyordu zaten ya kalpten gitmedikçe sorun olmaz herhalde 😂
İnşallah 😂ölürsekte ölüm hak sonuçta öyle avutalım kendimizi😂
İmzaladık o kağıdı bir kere ahsha
Aynen imzalattılar... nasılda mecbur bırakıyorlar ya resmen diretiyorlar 😣
Tabi sorumluluk almak istemezler. İleride ne olur belirsiz
ben aygır gibiyim 2 hafta oldu
Maşallah😅
sen 2. doz nasıl olcan acaba bu kadar yan etki varsa.. :d
Bilmiyorum ki inan korkmuyor değilim
asıl olay 2. dozda çıkıcak. Korkma metin ol evladım.
Herkes öyle söylüyor, ne çıkıyormuş 2. Dozda
kalp ile ilgili sıkıntılar olayabiliyormuş.. hep beraber görücez artık :d
Kalpten kalbe bir yol varsa bu aşktır elbet 😂😂 görücez ölmeseydik iyiydi. d
güzel bağladın hoşuma gitti :d ölmezsek burada buluşalım.
İnşallah😂😂😂
İnş amin. :P
kol ağrısı zaten zaten oldu çoğunda varda bide erekte olamıyorum kafayı yicem...
Libidom düştü kafayı yiyeceğim
Şımarma istersen
Lan şapşal ciddiyim amqk
Hicbisey olmadi kol agrisi bile
Daha vurulmadım
Vurulma hiç bulaşma 😂😂
Amacımda zaten o 😂😂
kolum agridi
Hiçbir şey olmadı.
Aşı olmadim