Çevreniz de veya ailenizde herhangi bir yan etkisini gören oldu mu? Bizimkiler Aşı oldu. Sinovac aşısı oldular. herhangi bir yan etki ve belirti olmadı. sizde Söylenenler gibi bir yan etki oldu mu?
Aşı oldunuz mu, aşı olduktan sonra herhangi bir yan etkisini gördünüz mü?
Olmadım olmam da. Yaklaşık 2 yıldır şu illet çıktı insanlarla temaslı ve yakın mesafeli bi iş hayatım var samimiyetten dolayı sürekli tokalaşma ve temas var maske felan da takmıyorum. Hiç hasta olmadım 🧿 test yaptırma gereği bile duymadım. Açıkçası inanmıyorum çevremde bu virüsten ölen oldu ama virüs öldürmedi yanlış tedavi ve hastane öldürdü
Bu sabah biontech oldum. Ailem sinovac olmuştu ve bir yan etki görmediler. Ama ben hala kendimi kötü hissediyorum. Kolum omzumdan itibaren tamamen ağrıve hafif yanma var. Uykum gelmişti. Uyumadan önce ateşim yükseldi, şimdiyse üşüyorum. Sanırım bende biraz kötü yan etki yapıyor
daha dur bakalım :D :D yeni başlıyoruz 2. virüs vakaları görülmeye başladı bakalım yeni başlıyor filmin basındayız daha 3 5 sene sonra belli olacak o bende biontech oldum cünkü istesek de istemesekde hükümet onu mecbur kılıcak kesin olmama kararı vardı ama olmayacak mecbur tutucaklar artık
2 doz moderna 1 doz biontech oldum kayda değer bir yan etki yaşamadım, klasik ertesi gün kol ağrısı halsizlik filan gibi şeyler oldu bir tek. Sanırım şimdilik benim için aşı maratonu bitti. Tekrar aşılanmam gerekirse olurum.
Benim 90 yasindaki dedem ve ailemin tum uyeleri sinovac oldu ve hicbir yan etkisi olmadi dedemin kronik astimi var zar zor nefes alan biri ve o bile yan etki gostermedi
Olm bana corona aşısı diye alerji aşısı yapmıştı ilk adamla karıştırdı beni sonra Çin mi yaptı alman mi bilmiyorum valla yaptı geçti bende o an soramadım telle konuşuyodum
Biontech 1. doz oldum. İlk gün kolumda ağrı oldu sadece başka da bir sey olmadı. Yalnız aşıdan sonra çok fazla uykum gelmeye başladı gündüz gece farketmiyor her an uyuyabilecek moddayım.
ben olmadım zaten bir ayağım çukurda ne gerek var coronaya can feda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annemle babam oldu şuana kadar kötü bir yan etki görmedik mide bulantısı ve kol ağrısı dışında birde annemde hipertansiyon, ritim bozukluğu ve şeker hastalığıda vardı şükür kötü bir durum yaşamadık
ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), Pfizer/BioNTech ve Moderna’nın Corona virüsü aşıları için bilgi formlarına, ergenlerde ve genç yetişkinlerde nadir görülen kalp iltihabı vakaları hakkında bir uyarı ekleyeceğini açıkladı.
Selâmün aleyküm, Asi hakkım daha yeni geldi, henüz aşı olmadım. Aile fertlerim ve çevremde olan kişilerden vurulan oldu. Hiçbiri bir yan etkisini görmedi. Ben de yakın zamanda vurulucam ama Sputnik V aşısını bekliyorum, onu vurulmak istiyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kolumda ağrı ve yüksek ateş bu ikinci gün oldu. İki demişken ikinci doz daha ağrılı olabilir dedi doktor.
Ben de dinledim onu o covid olanlardan bahsediyordu. Bir kaç yıl sonra covid geçirenlerin vücudunda ne tur hastalıklar cikcak bilmiyoruz ama bunda ölümler artıxak dedi