Tam olarak rahatsızlığınız nedir bilemiyorum kendi fikrimce yazacağım ben psikoloji konularını iyi biliyorum görmüş geçirmiş bir insanim ha psikolog muyum derseniz degilim okumuyorumda. Ama ailemden en sevdiklerim sinirden yatalaktı. Çok ağır yerler gordum agir hastalar yorgunluklar en sevdiğim kişi en yakınım sinirden hastalıktan yerlerde kriz geçiriyordu. Bakın aklı selimsiniz yazabiliyor okuyabiliyorsunuz. Ne hastalığınız varsa cok ciddiyim sizin çabanızla geçer. Bende çocukluk travmaları kavga dövüş içinden geldim ergenlikte ilaçlar kullandım. Siz su kafanızda eger ben düzelicek derseniz sizi kimse tutamaz ben kendi kendimi ilaçsız iyilestirdim sadece örnek yerde kriz geçiren sevdigim kisi bile ben baktim yönlendirdim cunku annemdi. Onun bile nerden nereye ilerlediğini gördüm. Kıyaslamıyorum sadece anliyorum ve almayın rapor. Kendinizi geliştirin herseye yeniden başlayın olmazsa psikiyatri değiştirin en ufak şeylerin bule ne kadar iyi geldiğini göreceksiniz.
Denedim güzel kardeşim denedim yıllarca denedin psikologlara gittim terapiler aldım. Düzelmiyor. Başka rahatsızlığım da var. Engelli raporu alacaktım ona %20 verdiler ortopedik rahatsızlık o. %40 olursa engelli raporu veriliyor. O ortopedik rahatsızlık yüzünden uzun süre ayakta duramıyorum yürüyemiyorum. Masa başı iş bul diyor doktorlar ayağını yormayan öyle de iş yok lise mezunuyum. Bana diyorlar ki engelli raporu getir. Yok engelli raporu bana çevremde ki herkes diyor ki %20 lik ortopedik sorunun var ayaklarda. Pskiyatriden de al rapor birleştir. Ben çok utanıyorum bunları yazarken engelli raporu demekten utanıyorum küçük düşüyorum rezil oluyorum. Ama bilmiyorsun ben nasıl hayat yaşıyorum biliyor musun ki. Neden kimse empati yapmıyor. Ben iyiyim de yalandan rapor mu alıyorum 2016 dan beri doktora gidip geliyorum doktoru değiştirdim kaç defa. Biri borderline kişilik bozukluğu dedi biri bipolar dedi. Biri depresif nöbet de var sende dedi. Var oğlu var yani. Ama ayaklarım da ağrıyor. 4 ameliyat oldum ayaklardan düzelmedi napim öleyim mi ben rapor almayıp
Hiç bir şeyi olmayıp rapor alanlar var biliyor musun. Senden sağlam ama raporu var sırf devleti kandırmak peşindeler. Ben neden almayım bacım ben gerçekten rahatsızlık yaşıyorum beni anlıyorsun sen ben inanıyorum
Cevap
1Cevap
Memur olacaksın da ama siciline o engelli diye geçecek ama senin sadece psikolojik sorunların var. İlerde sorun yaşamayacaksan alabilirsin
Sicilime işlesin. Tecavüz yok Taciz yok hırsızlık yok namussuzluk yok uyuşturucu yok hastayım rahatsızım ben istemez miydim sağlıklı olmak Sicilime işlesin dışlayan istemeyen istemesin Allaha havale ediyorum
Estağfurullah kardeşim eline emeğine sağlık biliyor musun insanlar birbirini dışlıyor. Çok ön yargı var. Aslında benden kimse korkmasın kendi halinde biriyim öyle şizofren değilim sadece ağır depresyon yaşıyorum birde depresifim kırıp döküyorum. Üstte ki yazıda diyor resime bak. 2017 de adam yaralama diyor öfkemi kontrol edemiyorum sadece. Tacizci değilim kimsenin namusuna ailesine kızına karısına bakmam dil uzatmam. Uyuşturucu satmam kullanmam. Hırsızlık yapmam haram yemem aileme de yedirmem. İnsanları kandırmam duyguları ile oynamam. Bi zararım kendime var. Beni dışlayan olursa da Allah belasını versin
O kadar zaman ayırdın çok teşekkür ederim güzel insan. Çok sağolasın. Burda üye oldum dün 2 xpler olmak için soruya resim eklemek için uğraştım
Cevap gelmedi bak 4 cevap geldi. Saçma sapan sorulara yüzlerce insan akın ediyor bana gelen görüş sayısı sadece 4 görüyormusun. Böyle işte bu insanlar
Ya bak anlıyorum seni hem öfke kontrolsüzlüğün hemde psikolojik rahatsızlığın var.
Neden bir arkadaş edinmiyorsun seni dinleyen motive eden sana iyi gelen biri.
Belki aşk lazım hayatına, hiç denemedin mi birini sevmeyi sevilmeyi emin ol en büyük ilaç bu.
Belki caren o kızdadır, doktorlar da arama.
Kız arkadaşım oldu sigarayı bırakırdı içkiyi bırakırdı motive etti hep yanındayım dedi 2 sene sonra ayrılmak istiyorum dedi. Sebep ne dedim. Eskisi gibi heyecanım yok dedi özür dilerim dedi gitti. Ben dahada kötü oldum. Arkadaş desen hiç arkadaşım yok. Ben kötü biri değilim ama insanlar benimle arkadaş olmuyor. Sadece anlatmak değil dinlemeyi de seviyorum ama yok işte. Çok isterdim biri olsun zor zamanlarında arasın anlatsın dinleyim yardımcı olayım bende ona anlatim birbirimize sarılalım ama yok ki
Keşke doktor değiştirip iyileşmeyi denesen ne yapıyorsan işe yaramıyor demek ki
Bu 4. Doktorum değiştirdim piyasada ki ilaçları kullandım hep. 1 defa hastaneye bile yatırdılar ama iyileşmiyorum ben yalan söylemiyorum kendimi abartmıyorum psikolojik olarak yıllardır düzelemedim iyi değilim sen ister misin hasta olmak iyi olmak istemez misin neden öyle diyorsun güzel kardeşim
Al bence de. Umarım iyileşebilirsin...
Çok teşekkür ederim değerli vaktini ayırdın emeğine sağlık çok sağol bacım Allah razı gelsin senden çok teşekkür ederim. Çok sağol. Görüyorsun burda kimse kimseye yardım etmiyor kadın değilsen eğer
Al bence eger memur olabileceksen
Çok teşekkür ederim bana cevap verdiniz çok sağolun burada kadınlara cevap var erkeklere yok gibi sadece. Neden böyle bir düzen varsa artık. Evet memur olabilirim araştırdım. Almalısın diyorsun değil mi kardeşim
Evet bence de almalısın Eğer hayatın bundan daha iyi olacaksa Neden böyle Kalasın ki Rica ederim ne demek
Eline emeğine sağlık bacım. Çok teşekkür ederim. İyi insansın belli. Zamanını vaktini ayırdın çok teşekkür ederim
Bizim gibi iyi insanlar üzülmesin
Hayat kısa
Hep gülümseyelim, zor olsa da...
Seninde mi sorunların var psikolojik
Yok ben iyiyim
Eğer varsa bir sorunun kimse dinlemiyor ise elimden bişey gelmez ama ben dinlerim dicektim beni kimse dinlemiyor arkadaşım yok tek başıma bıraktılar ama ben dinlerim sorun değil hepimiz insanız bir birimize yardımcı olmamız lazım
extreme sporlar yap
Mesaj at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?