Arkadaşlar merhaba Yengem evlenmeden önce balık etliden biraz daha kiloluydu. Zayıflamak şartıyla abimle evlendi. Ama evlendikten sonra daha fazla kilo almaya başladı. 120 lere çıktı boyu ise 158 falan. Zayıflamak için Her sene fazlasıyla para harcıyor her türlü şeyi alıyor. Biraz kilo verdimi diyetini bozuyor. Ya bu zayıflamak için harcadığı paranın haddi hesabı yok. Eğer gerçekten işe yarasaydı bişey demezdim. Hem işe yaramıyor hemde para harcıyor. Bıktım artık. Valla koyuyor bu para harcayışı.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum süper soru seçilmişş🥰
Yengem çok fazla para harcıyor ama bir türlü zayıflayamıyor. Ne yapayım sizce?
Tatli yerse diyeti boşa gider üzgünüm ama hareket etsin o zaman hareketsiz kalmasın yürüyüş yapsın haftada 3 4 kere tatliyida fazla kaçırmasın hepsi boşa gider emeklerin
Bi nevi para bizim cepten çıkıyo. Hem cebimden çıkmasa bile yazık günah değil mi bu kadar para harcamaya. Madem harcıyor devam etsin zayıflayana kadar. Bırakmasın sürekli
Biz söylüyoruz inanki dilimizde tüy bitti. Ama her seferinde yarıda kesiyor. Kendisi in ehakim olamıyor. Abimde napsın her seferinde ne istiyorsa alıyor ona. Bu seferde hurbalife den bişeyler almış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bol bol salata ve az ekmek tüketsin suyu cok içsin su tok tutar ve açlık hissini yok eder onu zayıflatır yağlı ve unlu seyler yemesin şekerli seylerde
Salata ve su konusunda aynı dediğiniz gibi yapıyor * tatlı falan oluncada yiyor kendini tutamıyor
Tatli yerse diyeti boşa gider üzgünüm ama hareket etsin o zaman hareketsiz kalmasın yürüyüş yapsın haftada 3 4 kere tatliyida fazla kaçırmasın hepsi boşa gider emeklerin
Aynen öyle. Keşke bu konuda biraz disiplinlü olsa
Sen niye bu kadar üstüne düştün ki abinin cüzdanına ortak mısın
Aynı evde yaşıyoruz
Bi nevi para bizim cepten çıkıyo. Hem cebimden çıkmasa bile yazık günah değil mi bu kadar para harcamaya. Madem harcıyor devam etsin zayıflayana kadar. Bırakmasın sürekli
Birlikte yaşıyorsanız destek olun birazcık para harcamadan da yapılabilir alışkanlık edinmesini sağlayın. Abin ne diyor bu konuda
Biz söylüyoruz inanki dilimizde tüy bitti. Ama her seferinde yarıda kesiyor. Kendisi in ehakim olamıyor. Abimde napsın her seferinde ne istiyorsa alıyor ona. Bu seferde hurbalife den bişeyler almış
Yengene destek ver biraz yürüyüşe falan çıkın. Abin için de zor bir durum olmalı. Severek mi evlendiler
Görücü usulü oldu. Ben çalışıyorum zaten her zaman yürümeye çıkma ihtimali yok sayılır. Kendisi çıkmak isterse çıkıyor..
Allah sabır versin valla çok zor. İnşallah Bi orta yolu bulursunuz
Amin Allah razı olsun
Bu nasıl evlilik şartı kilolu olduğunu bildiğin bir kadına zayıflama şartı ile evlenmek 🤔
Abin yengene zayıflamazsan evlenmem mi dedi. Garip. Senin yapabileceğin bir şey yok burada. Yengen iradeli olmalı.
Saglik kontrolunu tam yaptirin cunku yumur. Tembelliginde kilo verilemiyor vs. Belki ondandir
Niyet yoksapara kurtarmaz.
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Sanane ya abin bir şey derse onun deme hakkı var sana ne oluyor?
Kadına evde psikolojik baskı yapıyorsunuz, sonra zayıflamasını bekliyorsunuz?
Sakin ol abla
Ne canım insanlar var ya. Yazık.
Bi odaya kitle sadece su ver