Harçlık alamıyorum?

Arkadaşlar öncelikle bu konuda beni yargılamadan görüşlerinizi belirtmenizi rica ediyorum. Liseyi bitirdim ama istediğim bölüm gelmediği için mezuna bıraktım. Bu sene yine dershaneye gidiyorum. Ailemin maddi durumu gerçekten iyi. Babam statüsü olan bir işte çalışıyor. Ayda 18 bin TL maaş alıyor. Sadece annemin hesabında bile 200binden fazla para olduğunu biliyorum. Babam hep marka giyiniyor kendisi için en iyisini alıyor. Ama bana gelince neye ihtiyacın var diye sormuyor bile. Botumun altı yarık arkadaşlar yağmurda su geçiriyor. 2 senedir de istiyorum ama kendisine ihtiyacı olmadığı halde pumadan columbiadan ayakkabı aldı beni dinlemiyor bile. Haftanın 5 günü sabah 9 dan akşam 5 e kadar dersanedeyim. Ben istemeden harçlık bile vermiyor. İstediğimde de 10TL veriyor. Arkadaşlar simit bile olmuş 2.5. Haftanın 5 günü bir simitle karnımı doyurmaya çalışsam ona bile yetmiyor. Ayrıca bir insan olarak farklı ihtiyaçlarım da oluyor. Her hafta para istemeye utanıyorum. Arkadaşlarım yemeğe çağırıyor gidemiyorum. Evde bir yığın altın var. Sadece bir tanesini almak çok cazip gelmeye başladı çünkü konuşarak hallolmuyor. Bu fikri aklımdan geçirmeye bile utanıyorum ama gerçekten ihtiyacım oluyor. Bu arada babam kendi sülalesine karşı hiç cimri değil. Akrabaları borç istediğinde deste deste paraları onlara veriyor ama bize koklatmıyor bile. Ne yapmalıyım bu konuda gerçekten kötü hissediyorum?
Harçlık alamıyorum?