Arkadaslar bir bayanın aids taşıyıcısı oldugunu nasıl anlarız? Ona gore temkinli davrancam. Bir bayanda ne gibi belirtiler varsa onla beraber olmayalım?
Cevabın nedir?
ne zaman korkarsan başına gelir türkiye geneli tahminnen hiv pozitif %15 felan yayılıyor yazık ilaç fabrikaları para kazanmak için çaresini yapmıyorlar aslında kolay bence kimseyi yüce rabbim allah hiv yapmasın.
hiv Neden oldu benim düşüncem ilaç firmaları para kazansın insanlar ölsün çünkü bu vuris laboratuarda üretildi bence hangi katil yaptıysa allah belasını verisin
hivli kızı nasıl anlarsın aşırı kilo kayıbı ve teni soluk renkli beyaz ama sarı ama pek fazla anlayamasın çünkü onlarda hayatta yaşıyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanda 3 ayda belli olur , prezervatif.
0161 Yorumla
Soran+1 yılHayir daha iluski yasamadim kadinda varsa hastalik eger bana bulastirirsa ya diye girmiyim diyorum. Nasil anlarim?
Cevap sahibi+1 yılDış olarak belirti göremezsinki
Cevap sahibi+1 yılÇok sinsi bir virüs
Soran+1 yılPrezervatifte yas siniri var mi ya
Cevap sahibi+1 yılHayır , istediğin zaman marketten alırsın
Soran+1 yılSagol tesekkur ederi kardesim. Mesela markette bir suru cesitleridri var ne ki o cesitler anlamadim herhangi birini mi aliyim yoksa digerleri ney oluyor aciklarmisin
Cevap sahibi+1 yılDurex , meyve aroması felan hiç denemedim ama durex iyidir sonra ok var
Soran+1 yılPeki son olarakta birsey soruyum canim kardesim internette tam anlamadim yok bosalma sirasinda cikarin mi diyor birseyler diydu. Ben nasil kullancam anlatirmisin detayiyla
Cevap sahibi+1 yılKardeşim Prezervatifde öyle bir risk fazla yok ama delik felan olabilir yinede çıkart , prezervatif olsada virüs kapma riskin var , bunuda söyliyim sana , sonradan günaha girmiyelim
Soran+1 yılPrezervatif korur diyolardi birde nasil virus kapma sansi oluyor ki?
Cevap sahibi+1 yılprezervatif korur ama kazayla çıkar , oral felan yapmak istersin yine olabilir , hem aidsli oldugundan neden bu kadar şüpherlisinki?
Soran+1 yılBilmem korktum oyle iste :)
Cevap sahibi+1 yılEğer genel ev kadnı değilse öyle ihtimal az korkma :)
Soran+1 yılYalan atmiyorsa eger onun ilkmis benimde ilk olcak
Cevap sahibi+1 yılBakireyse anlarsın zaten , ilkse yapma derim pişman olabilirsin ama arkadan felan yap
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben uyuyorum kardeşim iyi geceler , eğer kız bakireyse bence yapmamalısın
Soran+1 yılBakireyse nasil anliyoz vede benim bacaklarimda sivilce gibi iailik gibi seyler bacagimda ama bisey olmaz demi. Birsey bulasmaz yani.
Soran+1 yılİsilik gibi biseyler var bacagimda bisey olmaz demi
Cevap sahibi+1 yılBirsey olmaz ama bence temiz kızı kirletme sonuçta evlilik olmayabilir
Soran+1 yılDoğru bende tedirgin oldum işte şimdi.
Soran+1 yılO zaman bırakmak gerekir o ısrar ediyordu zaten. Söylerim bende olmasın diye.
Cevap sahibi+1 yılArkadan felan yaparsında , ne biliyim belki ailesi çok önem veriyodur bakirelige felan
Soran+1 yılKiz istiyorda yalanda atiyor olabilir kardesim. Bakire olup olmadigini nasil anlariz
Cevap sahibi+1 yılValla kardeşim ben bunu sana tam olarak nasıl anlatcam bilmiyorumki , yaparsan kan gelirse bakiredir
Cevap sahibi+1 yılBende Jinekolog değilim sonucta :))
Soran+1 yılKan demisken sadece kan ve cinsel salgi olursa aids bulasir demi. Bunlar hic olmadi diyelim. Hastalik kapilir mi?
Cevap sahibi+1 yılaynen bunlardan bulaşır , yine kapma ihtimalin olur ama kız temizdir , bir bok olmaz.
Soran+1 yılSagol canim kardesim bakire bir kizdan hastalik bulasmaz yani demi :)
Cevap sahibi+1 yılBulaşmaz bulaşmaz rahat ol :)
Soran+1 yılBirde hamile kalmamasi icin ertesi gun hapi almak lazimda yas siniri var midirki
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün hapını bilmiyorum inanki ama prezervatif yeterince korur
Soran+1 yılSen hastalik bulasmaz diyince prezervatifi bosverdim ben :)
Cevap sahibi+1 yılHastalık bulaşmaz ama halen hamile kalabilir? :)
Cevap sahibi+1 yılZevk suyunla bile hamile kalma ihtimali var...
Soran+1 yılOoo kotuymus ya surtunmeyle olur mu
Cevap sahibi+1 yılHer türlü olabilir , bakire kız sürtünmeyle hamile bile kalabilir kim bilebilir , sende beni iyice kadın doktoru yaptın l*n :))
Soran+1 yılYok kardesim kusura bakma Allah senden razi olsun o kadar cevap yazdin. Ne diyim Allah gonlune gore versin herseyi kardesim.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil şaka takılıyorum ya :) Malesef vermiyor be kardeşim , allahın sevdiği kulu değiliz demekki :)
Soran+1 yılBenimde rast gitmez genelde. Allah sevdiklerini imtihan edermis kardesim. Ben seyi anlamiyom oralden ya da opusmektende aids bulaskrmis o nasil oluyorki
Cevap sahibi+1 yılTükürük gibi salgılar salgılanan her yerden bulaşabilir , sen cok tkatın aids'e kardeşim :)
Soran+1 yılBakirede bisey olmaz umarim. Birde yapcak yerimiz yok onu ariyoz ev dolu arkadaslardanda ev vercek yok ne yapcaz bilmiyom
Cevap sahibi+1 yılBirşey olmaz , daha evi bulamaıs adam :))
Soran+1 yılEvet neyse onu buluruz artik :) Bakire oldugunu gorunustende yani vajinanin sekliyle anlasilirmi?
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılabilir belki , hiç bakire görmedim dostum :)
Cevap sahibi+1 yılBakire görsem ellemem yani kesin ve net , ilerde hayatı kararabilir o kızın , bu yükü ben boynuma alamam :)
Soran+1 yılBende istemiyorumda kiz illa onden yapalim diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman yap kardeşim , evi bul sen evi :D
Soran+1 yılDogru o var demi neyse iste onu bir sekilde hallederizde su hamilelik ve hastaliklar korkutuyor beni
Cevap sahibi+1 yılEğer dediği gibi bakireyseki büyük ihtimal böylerdir , birşey olmaz
Soran+1 yılBen vazgecerim diye ya da utandigindan oyle demis olabilirmi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir , belkide onu terketmender korkar , ama şu raddeden sonra sana ait olmak istiyor.
Soran+1 yılBakalım iste zaten mukoza denilen penisin uc kismindaki ince zardan geciyormus penisin kokune kasar olanki sert deriymis ordan bulasmaz. Prezervatif yerine penis boyunda naylon vb. gibi koruyucu yapsak oda ise yarar mi ayni sey demi
Cevap sahibi+1 yılAçık yerlerden girer genelde aynen , birşey yoktur kardeşim kafayı bozdun aidlse :)
Soran+1 yılDogru :) korktucu bir hastalik ya adami cinsellikten sogutcak bisey nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılAma yoktur , rahat ol sonucta bir genel yere gitmiyorsun :)
Soran+1 yıl:) O da dogru ya. Bakalim iste prezervatifin icine bosaldiktan sonra hemen cikarnakmi lazim peki
Cevap sahibi+1 yılÇıkartırsın , doymazsan yenisini takarsın yani
Soran+1 yılPeki oraldede bulasma imkani var diyolar ya. Agzina almasa diliyle yalasa bisiy olurmu
Cevap sahibi+1 yılCinsel temasın her türlüsünde ve kan yoluyla bulaşır.
Soran+1 yılOf ya prezervatifte zevki azaltiyor demi. Opusmede bile bulasiyor biz yasamayalim demi kardesim ya. Ne serefsiz bir hastalikmis ya
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmede bile bulaşıyor ama kardeşim yoktur öyle birşey , çok film izlemişsin bundan etkidesin :))
Soran+1 yılEvet cok korkuttu beni bu hastalik. Kizla nereye gitsem daha o var :(
Cevap sahibi+1 yılKorkma kardeşim korkma , birşey olmaz
Soran+1 yılSagol kardesim bakalim iste iliskiye girme konusu konusunda iste kiz bana dediki kasli vucuda onem veriyomus niyekine :)
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem , kaslı erkeğe zaafı felan vardır :) banada aşırı kaslı cinslerim bile itici geliyor , hulk gibi adamdan kim ne bekler :))
Soran+1 yılAynen kas biseye yaramiyor itici duruyor abartinca. Gene en iyisi prezervatif ya
Cevap sahibi+1 yılTak kardeşim :)
Soran+1 yılEldende bulasmaz artik demi :) Yani eliyle ovsa penisi gecmez artik yani demi
Cevap sahibi+1 yılYok geçmez la ne korkakmıssın :D
Soran+1 yılKardesim bu hastaligi duyunca odumu patlatti napiyim :)
Cevap sahibi+1 yıl100 Kadınla birlikte olsan 1 tanesinden bile bulaşma ihtimali yok gibi birşey Türkiye'de :)
Soran+1 yılO da dogru yabanci yer olsa kotuydu. Aynen haklisin kardesim.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar takıntı yapmana gerek yok :)
Soran+1 yılSagol kardesim be Allah razı olsun senden ya :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah hepimizden :) Çok takılma böyle şeye bence :)
Soran+1 yılTamam denerim. Sagol hersey için seninde bir derdin olursa anlat kardesim :) Her zaman
Cevap sahibi+1 yılValla kardeşim benim derdim varda derman olamazsın bence :)) Ne diyim e. i. c isterim bari :))
Soran+1 yılNe demek tabiki seceriz yav :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallh :) Kardeşim eğer kız bakireyse elinden ne gelirse onu bırakma tamammı :) Sonra pişmanlığı felan olmada :)
Soran+1 yılBirakirmiyim kardesim ya :) Asla
Cevap sahibi+1 yılBırakan oluyor kardeşim, sonra öyle piçler yüzünden benim gibi sevenin canı yanıyor... :)
Soran+1 yılOyleleri tam serefsiz sevmiyorsan yapmiycaksin ya da bir halt yediysen cekceksin. Ben bunlari anlamiyorum iste ya
Cevap sahibi+1 yılBen bakire birine dokunursam bırakmam şahsen bırakamam :) Geçmişi beni ilgilendirmez ama böylede terkedilmek cok acı değilmi...
Soran+1 yılTabiki oyle birakan serefsizdir zaten.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim , demiştim derdime derman olamazsın :)
Soran+1 yılYinede konusmak falan istersen burdayim kardesim
Cevap sahibi+1 yıl1 saat sonra mesaj atabilirim kardeşim , böyle ulu orta yerde anlatamam :)
Soran+1 yılTamam nasil istersen kardesim
Cevap sahibi+1 yılMilliyetçisin heralde , Sosyalist biriyim ama siyaset konusuna dalmaman hayırlı olabilir :))
Soran+1 yılEvet milliyetciyim :)
Cevap sahibi+1 yılİdeolojiler ters , siyasetten yaklasmazsan iyi olur ama :)
Soran+1 yılAyni ulkenin cocuguyuz sonucta siyaset nedirki :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah , birisi eksiyi bastı ama kim :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=kRBEwE1ocKo dinle kardeşim istersen biraz ağır gelebilir ama güzel şarkı :)
Soran+1 yılBilmiyom cekemeyen biridir :)
Cevap sahibi+1 yılBen sana mesaj atam aklımda kalsın sonra uykuya geçem :)
Soran+1 yılUzun degilde sadece bir opucuklu bulasmaz demi aids
Cevap sahibi+1 yılLa aids felan yok :)
Soran+1 yılKardesim bir fikir versen. Yer konusunu halen bulamadim. Neresi olur ki ya?
Cevap sahibi+1 yılKardeşim kız göze aldıysa sende göze al , ayrılmamde diyorsun
Soran+1 yılkiz goze aldiysa her yerde yapar demi
Cevap sahibi+1 yılDepo felansa yapmaz :D
Soran+1 yılyok be kardesim nerden buluyum depo falan calılık agac falan oralarda olurmu
Cevap sahibi+1 yılOraları hiç kabul etmez , ev filan ayarlasana kardeşim
Soran+1 yılbizim evde doluki ya. Apartman catisi olurmuki acaba
Cevap sahibi+1 yılbilmem ama çalı çırpı olmaz kardeşim , alkol almaya gittim ondan geciktim :)
Soran+1 yılpeki kardesim bakcam artık.
Cevap sahibi+1 yılPara felan yok mu biraz , otel felan?
Soran+1 yılYok be kardeşim maalesef.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarınla felan konusta ayarlamaya çalış olmazsa dediğin gibi çatı hacı
Soran+1 yılAynen mecbur başka çaresi yok. Kız isterse heryeri kabul ederde.
Cevap sahibi+1 yılValla kardeşim , o ilk seferse çokta önemli olcak yani , ondan diyorum
Soran+1 yılEvet ilk seferde, yer bu kadar önemli mi kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılValla kardeşim , kız hep hatırlar o anı belkide bilemiyorum o duygularını ama
Soran+1 yılKızda gelmedi ya ekti mi beni. Hiç sesi soluğu çıkmıyor.
Cevap sahibi+1 yılKızlar böyle kardeşim , seni 1 saat dikerler oraya sonra gelirler :D
Soran+1 yılNormalde salı günü yapalım dedi. Çarşamba oldu gene ses yok. Bugün perşembe ses yok yine. Ben ne yapayım yav?
Cevap sahibi+1 yılSen konuş hacı , mesaj at mesela :D
Soran+1 yıldoğru ha iyi fikir :)
Cevap sahibi+1 yılFışkırıyor zeka fışkırıyor :)
Soran+1 yılYok ya aklım durdu işte şaşkınlıktan :)
Cevap sahibi+1 yılAt mesaj nerdesin diye mesela :)
Soran+1 yılİşte mesaj atsamda yine tık yok.
Cevap sahibi+1 yılUyuyor olmasın , gece boyu bilgisayar veya tv başındaysa?
Soran+1 yılYok kardeşim dün atmıştım cevap yok, bugünde cevap yok.
Cevap sahibi+1 yılbir telefonla ara o zaman
Soran+1 yılTelefonu yok ki kardeşim
Soran+1 yılnumarası yok bende
Cevap sahibi+1 yılLa kız sevgilin değilmi nasıl telini almazsın :D
Soran+1 yılTam sevgili demeyelim işte yeni tanıştık :) Yeni sevgiliyiz daha.
Cevap sahibi+1 yılBen kızla sevgili değilken telefonunu almıstım :)
Soran+1 yılAslında telefonunu verdi mesaj attıydım. Sonra cevap gelmedi mahsustan yanlış numara mı verdi.
Cevap sahibi+1 yılNasıl tanıştınız olm siz , bu nasıl bir ilişki :)
Soran+1 yılSanaldan tanıştık
Cevap sahibi+1 yılSanalda çevrimiçi yakaladığın gibi yaz hacı o zaman
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum kardeşim mesela 1 kaç gün önce mesaj attım cevap gelmedi. Dün akşam çevrimiçiyken yakaladım ve konuştuk :)
Cevap sahibi+1 yılEn kısa zamanda buluşman , telefonunu felan alıp sanalı bıraktırman gerekir , yoksa ilişki zedeleniyor :)
Soran+1 yılAynen öyle ya :) Biz işte yapacağımız şey hakkında konuştuk. Eğer kız yalan atmıyorsada kız şey dedi annesi yazıştıklarımızı görmüş galiba. O yazılanları. Dün akşam kızla o konuyu konuşuyom sanarken galiba annesiyle konuşmuşum. Annesi gizlice onun biligsayarına gelmiş galiba o tuvaletteyken. Onun adınada benle yazışmış galiba.
Cevap sahibi+1 yılO nasıl iş la :)
Soran+1 yılBende anlamadım galiba işte annesi de ona kızmış. O yüzden gelemiyor yani kız. Fakat annesi neden böyle şeyler yapsın ki. Kız bence biraz naza çekiyor gibi geldi. Yalan gibi sanki. Hemen gitmiyim diyor.
Cevap sahibi+1 yılSen kızı harbi harbi seviyonmu kardeşim :)
Soran+1 yılSeviyorum nolduki :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman sabredeceksin , o hazır oldugunda olsun herşey :)
Soran+1 yılİlk kendisi dedi salı günü gelcem diye şimdide böyle yapıyor niye ki?
Cevap sahibi+1 yılİnsanın 1 anı 1 anına uymuyor malesef...
Soran+1 yılO da doğru annesi bir de benle genç diliyle yazıştı yani. Öyle kısaltmalar falan. Bilmem ne? Bence kız ağırdan alıyor sence?
Cevap sahibi+1 yılAğırdan alıyordur kardeşim büyük ihtimal böyle bu işler...
Soran+1 yılKız evi naz evi. Kızlara göre erkekler odunun teki. Biz zavallı erkeklerde kızlara mecburen diyecez ''peki'' :))
Cevap sahibi+1 yılHem odun oluyoruz , hemde romantik garip garip :D
Soran+1 yılKızları çözen yok ki zaten. Onları bilim adamları inceleseler istifa ederler meslekten.
Cevap sahibi+1 yılAğzını yerim senin böyle konuş işte :D:D
Soran+1 yılOğlum noluyor lan?
Cevap sahibi+1 yılsadhash buda yanlış anladı al işte la :D
Soran+1 yılBaşka birisi de mi yanlış anladı benden başka?
Cevap sahibi+1 yılGardaş niye için fesat la böyle :D
Soran+1 yılFesat değil kime sorsan öyle anlar :) Kardeşim yav
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi gadanı alırım desem ne anlıcan :D
Soran+1 yıldemesen daha iyi laa
Cevap sahibi+1 yılDemedim daha zaten la ne anladın sen :D
Soran+1 yılNeyse kardeşim şaka bir yana da. Ben bu kızı arayacam gerçekten merak ettim şimdi ya.
Cevap sahibi+1 yılAra kardeşim , durman hata zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nereden anlayacaksın test yapılması lazım, öyle her önünüze gelenle yapmayacaksınız bu işi bide korun yani araştır abicim
12 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatifte yas siniri var mı
Cevap sahibi+1 yılAnnem iş o işle alakam yok AIDS hakkında bilgiliyim bence bir erkeğe sor
+1 yılkonferansa gittim bu konu hakkında. dısadan anlasılmaz. onun test yaptırması lazım.
121 Yorumla
Soran+1 yılPeki bakire bir kizdan hastalik gecer mi bana?
- +1 yıl
aıds illa cinsel yolla bulaşmaz. kan yoluylada geçer. oral ilede geçermiş mesela. erkekten kadına geçme riski daha çoktu galiba emin değilim ama bundan
Soran+1 yılKardesim kanla ve cinsel salgiyla bulasiyor demi. İliskide kan olmadi sivida olmadi. Yani ikimizde bosalmadik varsayalim genede gecer mi?
- +1 yıl
evet ihtimal var. test yaptır şüphen varsa eğer bu arada hıv ile aıds farklıdır
Soran+1 yılBakire bir kizdan hastalik kapilmaz degilmi
- +1 yıl
eğer o kız aıds ise ve cinsel herhangi bir temas olduysa elbette ihtimal var
Soran+1 yılDaha once hic iliskiye girmemis bir kiz galiba. Oyle bir kiside bisey yoktur demi
- +1 yıl
kızdan neden şüphelendiğini merak ettim doğrusu. kadesim illa ilişkiye girmek gerekmez. o kız eğer aıdslı bir erkeğe oral yaptıysa, aıdslı biri ile kanı temas ettiyse, şiddetli bir şekilde öpüştüyse kız aıds olabilir. test ile anlasılır
Soran+1 yılHaa anladim ya. Anca kendisine sormam lazim
- +1 yıl
evet ama sorulur mu hiç :) aıds hakkında konu açarsın laf arasında anlarsın hal ve hareketlerinden
Soran+1 yılBana bakire olsugunu soyledi o zaman bisey olmaz
- +1 yıl
sen genede prezervatif kullan ve oral yapma yaptırma
Soran+1 yılEvet prezervatif dusunuyorum zaten. Oral yaptirmayi dusunuyodumda benim bildigim kan ve salgilarla bulasiyor agizda kan yoksa ve salgi yoksa bulasmaz demi
- +1 yıl
ağızda salgı var :) bulasma ihtimali var
Soran+1 yılNe serefsiz bir hastalikmis hicbisey yaptirmiyo bize
- +1 yıl
bence bu kızla ilişkiye girme sen çok hassassın hastalık konusunda sanrıım :D
Soran+1 yılEvet boyle biraz hassasim bu konularda nerden bildinki hakkaten ya :)
- +1 yıl
yorumlardan belli :) zina hem ya yapma bence
Soran+1 yılBende bir yandan ondan sıkıntıdayım
- +1 yıl
en hayırlısı yapmaman her yönden
Soran+1 yılhic iliskiye girmemis birisinden hastalik kapma ihtimali %0 degil mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılAıds hastası olduğundan şüphe duyduğun bir kadınla sakın birliktelik yaşama
hayatın söner gider 5 dk zevk uğruna kendini mahvetme...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece aids değil aidse kadar birçok riskli hastalık var ve kondomsuz bulaşıyor tedavisi de yok ömür boyu sürünürsün en iyisi sakat ilişkiye girmemek tanıdığın güvendiğin tek sevdiceğin olsun onla beraber ol
04 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatifle girsrm sorun olmaz demi
Cevap sahibi+1 yılolabilir, prezervatifin tam koruma sağlayamadığı hastalıklar vardır hpv araştır mesela kesin tedavisi yok virüs girdimi vücuda taşıyıcı olabilirsin ve hayatın boyunca virüs sende kalır başka virüsler de var en iyisi tek eşliliktir ve tanımadığın kimseyle ilişkiye girme bir anlık zevk için hayatın zindan olur
Soran+1 yılKizla yeni tanistim bakire oldugunu soyledi nasil anlayabilirim gercek olup olmadigini
Cevap sahibi+1 yılGoogle yazıp bakabilirsiniz bakire olunca vagina nasıl oluyor bide dikkat et genital bölgesinde sivilce mantar türü bişey olmasın prezarvatifsiz kesinlikle iş yapma
Her önüne gelen le yatmazsan korunursun
10 Yorumlailiskiye girmeyeceksin cozüm basit
00 YorumlaSağlık konusunda 441 cevap paylaştı. once duj diyosa, muhtemelen tasıyıcıdır
00 Yorumla
+1 yılS. kmdn anlayamassn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli bir seks hayatın olsun bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılseks yapma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi