Kıyafetler varken pantolon iç çamaşırsi vs sürünme yoluyla aida hastakigi yad aherhangi bir virus bulaşır mı bilen bilinçli birileri yardımcı ola bilir mi
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıyafetler varken pantolon iç çamaşırsi vs sürünme yoluyla aida hastakigi yad aherhangi bir virus bulaşır mı bilen bilinçli birileri yardımcı ola bilir mi
100 den fazla cinsel yolla bulaşan hastalık var. bir hastalık onun yediği çatal bıçak tabağı yıkasanda bulaşabilir. başka bir hastalık öpüşmekle bile bulaşabilir başka birisi kan yoluyla başka birisi tükürükle başka birisi sperm ile yani çok çeşitli aids 30 sene hepatit 10 sene pasif kalabilir ve 30 sene önceki ilişkinden kaptığın hastalık bir anda aktifleşebilir ve hayatın kararır. türkiyede sağlık sistemi iyi değil bu sebeple 3 5 taneye anca bakıyorlar ve pasifleri göremiyorlar. bu yüzden amerikaya giden çok olmakta.
Çok fazla kan değerlerine bakıld hepatit c önce pozitif daha sonra negatif çıktı smdi elssa testini bekliyorum aisd hastalığı sanieim kan yolula ve cinsel oral anal sesks bunaarla bulaşıyormjs
tr de aids 2 ay hepatit 6 aydan önce testlerde gözükmüyor. hepatit riskin varsa aşılarına baktır ve aşı ol. 6 ay içinde aşı olmazsan tedavisi yok
Size mesaj atamıyorum burdan tekrar yazıyorum peki bu sonuçlar ne zaman çıkar bana acilmelissa testi bir kaç daha istendi onlar normal çıktı ne kada rbeklemem gerek iki üç gün oldu
öncelikle özel hastaneye gitmeni öneririm. ilk iş dahiliyenin 1 üst branşı olan hematolojiye gidip durumu anlatıp kan idrar testlerine girmelisin. ikinci olarak aşı testine girip eksik aşılarını tamamlamalısın. son olarata ilk 1 yıl ayda 1 sonra yılda 1 düzenli kontrole girmelisin. bir çok tanıdığım riskli ilişki yaşayanlar 10 sene geçti halen korkudan 3 ayda 1 kontrole giriyor.
Hafta sonu gitsem bakarlar mi ozel hastanede
bilmiyorum
Hayır hayır hayır. Bulaşmaz.
AIDS çok narin bir virüs havada hemen dağılıverir bulaşması için doğrudan sıvı teması gereklidir. Bu da ancak eline mikroplu iğne batması, korunmasız cinsel ilişki veya anneden bebeğe plasenta yoluyla geçmesiyle mümkün olur. Hatta öpüşmeyle bile bulaşma riski çok ama çok düşüktür. İçiniz rahat olsun.
Kıyafetler. sıvı bulaşsa bile mi
Teşekürler bubarada
Giyisilerden üzerine sıvı boslansa bile mi
bir şey olmaz.
Cevap
4Cevap
Karşı tarafta aids varsa ortada sperm olursa oluşur
Kıyafetden geçer mi
Çok ıslak olursa geçer
Benim değil karşı tarifinn çok İslaksa
Fobi looding
🥺
ağzına aldınmı
yazdığıma bakar mısın temas yok diyorum sadece kıyafetle sürünme hiç bir şekilde bölgelere bir temas açık bı şekilde elle dokunmada yok diyorum
Sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?