Niye benim cebime giren bişey mi var 😂 sanki anasını satiyim hepatit c yi tetanozu zemzemle sulandırıyoz 😂 hepsi gavur malı adam yapmak istese bişey hepatit c ye koyar yapamaz mı ruhun duymaz 😂
@Müsavirbeeeyyy Beni niye yanlış anladınız ki. Bende Aslıhan hanımın yazdığı ikinci yoruma hak verdim demek istedim. Ayrıca sağlıkçıların insanlarla alay ettiğini nerden çıkardınız? Onlara karşı kin öfke besleyen hep sizlersiniz.
@Hayaaletkadınnn Aynen öyle. Hiç utanması da yok beyfendinin. Edep adap nedir bilmiyor. Burdan kendisine tavsiyem olsun ; lütfen kendinizi geliştirin. Emin olun hiç bir şey kaybetmezsiniz, aksine bir çok şey kazanırsınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olmadim corona ondan dolayi olmam olsaydim olurdum Aşı kendimi riske atamam çocukken bile zor grip olurdum
Sümüklü kızlardan olmadığın için şanslısın
yeah babe
İıııhhh comaaaan
Asla demem, büyük konuşmak istemem ama şimdilik aşı olmaya düşünmüyorum.
Hayır olmayacağım
Ama olmayanı ülkeden kovacaklarsa olurum 😅
Korona pozitif olmasaydım kesinlikle olurdum ama Malesef olamıyorum :))
Geçmiş olsun ececim
Salı günü biontech olacağım
Büyük cesaret
Neden kronik rahatsizliklarim var olmak zorundayım hem eşim 2 hafta önce ilk dozunu oldu
Bende de var kalp falan ama olmayacağım
Saygı duyuyorum
Yap gerekeni hadi
https://twitter.com/ghosttr2_/status/1388931865990602754?s=20
Ikinci asi dün oldum, moderna ve gece epeyli carpti.
Türkiyede cin asisi yapmazdim acikcasi
Evet olucam ama hangisi onu yazmiycam
Zaten 2 tane
Ben yurt disindayim, agir depresyon yasayan kisilerde olmasi gereklimi ve ya akil sagliginda problemi olan kisiler?
Ön yargı oluyor dimi aşıya karşı panik bozukluk oluyor
Hayir sadece olarak bazi kisiler asi yaptirmamali diye duymustum ondan sordum.
Bilmiyorum ben duymadım hangi ülkede söylendi bu
Oldum bi sorun yaşamadım
Olamiycam yakin zamanda corona geçirdim
Olurum niye olmayayım
sıra gelirse olmayı düşünüyorum
Olmayacam
Düşünmüyorum
Olurum
Aşı oldum olmalısınız.
Sağlıkçısın ondan böyle düşünüyorsun
Niye benim cebime giren bişey mi var 😂 sanki anasını satiyim hepatit c yi tetanozu zemzemle sulandırıyoz 😂 hepsi gavur malı adam yapmak istese bişey hepatit c ye koyar yapamaz mı ruhun duymaz 😂
😂😂👏🏻 çok haklısın ya
@laviniam_ evet her sağlıkçı gibi insanlarla alay etme küçük görme sendromları yaşıyorsun
2. yorum da sağlıkçı hanım size çok hak verdim.
@Hayaaletkadınnn aşıyı geçtim zaten bi sürü ilaç yurtdışı kaynaklı. Zararlı madde her neyse ateş düşürücü ilaca da koyarlar yani biraz mantık
@Müsavirbeeeyyy Beni niye yanlış anladınız ki. Bende Aslıhan hanımın yazdığı ikinci yoruma hak verdim demek istedim. Ayrıca sağlıkçıların insanlarla alay ettiğini nerden çıkardınız? Onlara karşı kin öfke besleyen hep sizlersiniz.
Ne koyuyorlar hâlâ anlamış değilim dostum neye cevap bu koymak
Siz korkuyorsunuz ya aşı olmaktan içine çip koyacaklar diye 😂🤣 aşı olmak istemeyenler 🤣
@laviniam_ kin ve öfke mi besliyorum vay anasını eee başka
Ya da kısırlık maddesi dkdkdj Allahım soyunuz tükenmesin diye ne bu çabalar ya
Ben korkuyorum çip mi ben böyle bişey mi dedim Allah Allah fazla içtim galiba
Sıra çükümemi geldi şimdi
Cahil senin anandır zilli
Kendisine söylenmeyeni üstüne alan kişi olmanıza şaşırdım ama bu üslupla devam ederseniz gerekeni yaparım
Sen sakso çekersin olur
@Hayaaletkadınnn nolur yap sayın savcım
3 bayanız size karşı en ufak kırıcı bir kelime kullanmadık cümle kurmadık uslubunuza dikkat edin lütfen
@Hayaaletkadınnn Aynen öyle. Hiç utanması da yok beyfendinin. Edep adap nedir bilmiyor. Burdan kendisine tavsiyem olsun ; lütfen kendinizi geliştirin. Emin olun hiç bir şey kaybetmezsiniz, aksine bir çok şey kazanırsınız.
Dün öğlen oldum ağrı sızı yok, mis.
olmammmm