BİONTECH SİNOVAC TURKOVAC ben aşı olmadım biontech çok yan etkili olduğu için sinovac da bi etkisi iyi bi az diyorlar ondan turkovacı bekledim turkovac çıktı bundada duruma göre inceleyeceğim peki yaz siz ne yaptınız
BİONTECH
SİNOVAC
TURKOVAC
OLMADIM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
TURKOVAC OLAN yok mu DAHA
Güncellemeler
+1 yıl
Evet kim ne oldu veya olmadı mı
Corona aşısı oldunuz mu olduysanız hangileri ni oldunuz?
anladım ben aşı olmadım olsam mı diye düşünüyorum turkovac olurum belki o çıkmasaydı sinovac düşünüyordum biontech kalp intihabı yapıyormuş avusturalyada biri ölmüş bundan dolayı biontech kesin olmam artık
Her bünye bir değil sonuçta adamın sağlık sorunları da olmuş olabilir. Bir iki istisna olabilir tabii ki. Bence daha fazla bekletmeyin derim tercihinizi bir an önce seçin
bilmiyorum bakalım turkovac cıkmasaydı sinovac dusunuyordum o cıkınca eledim onu cunku ikiside inaktif ondan turkovac olur gibime geliyor yok WHO ve fda da kalp intihabını onayladı yan etki olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 doz biontech oldum, 3. sünün zamanı daha gelmedi gelirse yine biontech olacağım
anladım nasıl yan etki falan yaptımı amcamda biontech oldu mesela 1.5 gün ateş kırgınlık vs terleme hepsi oldu
Hayır çok şükür olmadı sadece kol ağrım oldu
anladım ben aşı olmadım olsam mı diye düşünüyorum turkovac olurum belki o çıkmasaydı sinovac düşünüyordum biontech kalp intihabı yapıyormuş avusturalyada biri ölmüş bundan dolayı biontech kesin olmam artık
Her bünye bir değil sonuçta adamın sağlık sorunları da olmuş olabilir. Bir iki istisna olabilir tabii ki. Bence daha fazla bekletmeyin derim tercihinizi bir an önce seçin
bilmiyorum bakalım turkovac cıkmasaydı sinovac dusunuyordum o cıkınca eledim onu cunku ikiside inaktif ondan turkovac olur gibime geliyor yok WHO ve fda da kalp intihabını onayladı yan etki olarak
2 sinide biontech oldum keyfimin kahyası öyle istedi.
Hmm 3. doz vaktin gelmedi mi
Maalesef 4 gözle bekliyorum gelse de olsam😆
abd de 5 ay sonra 3. dozu vuruyorlar da türkiyede 4-6 ay sonra 2 dozdan
Şubatın sonlarında olurum korona dan korktuğumdan değil aşılara olan sevgimi desem zıkım şuruplardan daha iyi.
bakalım bende olmayı düşünüyorumda kararsızım olursam turkovac olurum
Ben yine aynısını olurum herhalde.
hayırlsıı
Hayır gerekmez bana böyle şeyler
sana ne gerekir
Gerek her şey var şükür aşı olan olur olmak istemeyen olmaz
hmm all right man thank you
Rica ederim
2 doz biontech olmuştum
3. doz zamanın gelmedi mi
Geldi ama olmak istemiyorum
Neden etkili koruma için 3. doz da lazım 2 doz ortalama 6 aydan sonra antikoru düşüyor
2 olmuşun 3 de ol tamamla
Valla aşılara güvenmiyorum ben gerek yok daha aşıya
😂😂😂😂 bunu demen saçma olmuş zaten 2 doz olmuşsun
Anca gülersin niye oldum sence? Okul yüzünden. Okul aşı istiyor
biliyorum bende okuyorum haftada iki kere aşı istiyorlar yok sundan güldüm 2 yi olmuşsun 3 de ol tam olsun daha iyi olur
bir doz oldum sadece
2. yi ne zaman olcan hangisini oldun
olmucam
Olsana zaten tek dozu olmuşsun 2. Sonra 3 de ol
gerek yok vücudumu mahvedemem çevremde olanlar oldu öleceklerdi
alla alla sen hangisini oldun bende turkovac mı olsam diyorum ünv de sorun olmasın diye güz döenmine kayıt olmadım aşı olmadığım için
bioontecg
hmm 2 3 ü turkovac ol o zaman
Oldum.
Hangisini
Biontech