Aşı olmam lazım iş gereği ama hiç olmak istemiyorum kafamda soru işareti var daha..
kim oldu? Yan etkileri ne oldu sizde? Veya olmayanlar siz neden olmuyorsunuz?
kim oldu? Yan etkileri ne oldu sizde? Veya olmayanlar siz neden olmuyorsunuz?
3. Yü olucam biontech, 2 gün omuzbaşı ağrısı o kadar
Hiç çevrende kötü bir şey duyduğun oldu mu biontech ile?
15yaş ve altında bazı kişilerde kalpte iltihap
Bunu duyunca işte asla yaptırmam diyorum ben kalbi duranı bile duydum
Coronadan ölen onun bin katı
Ayın 6 sını bekle
Ayın 6 ne olacak
3. Aşıyı olucam, yaşArsam srnde yaptırırsın😄
burada kanun var 3 aya kadar 2 aşımı da olmuş olmam lazım işden çıkarılmamam için….
Ol gitsin sana bişi olmaz
Neresi o rası
Almanya
İşten atma olayı yasak değil mi dava edersin, hak ve özgürlüklere karşı faşist bi düşünce, yakışmadı almantaya
Almanyada yaşamak herkesim bildiği gibi değil.. buranın standart larına göre eşek gibi çalışıyoruz biz ve karşılığı bu.
Kanun geldi aşın yoksa iş yok sana.
Arttık seni alışverişe bile sokmuyorlar ya aşın olcak ya da corona geçirmiş olmalısın
Almanyada yaşadım ve çalıştım canım😄😄😄
Abartmayalım
Ne olarak çalıştın?
Business unit manager
Urbach
3.5 yıl
Aynısı değil.
Abartmıyorum
Ben sağlık sektöründe çalışıyorum ve o kadar zor ki corona döneminde. Her işin zorluğu farklı.
Ben müdürdüm zaten teknik ekibi yönetiyordum, öyle eşşek gibi çalışmam zaten, innsan gibi çalışırım, benim sermayem aklım
Olmadim ve asla da olmayacağim
Sen neden olmak istemiyorsun?
Çünkü bende olmak istemiyorum çok fazla kötü şeyler duydum..
Çok haklısın aynı bende öyle düşünüyorum.. işimi olmazsam kayıp edicem napıcam gerçekten çok zor.
Bizim burada hiçbir yere girilmiyor bile ya aşın olucak ya da korona geçirmiş olmalısın. Zorluyorlar
Evet bunun arkasında başka bir şey var ama ne.. insanlarımızın da suçu var hemen herkes kabullendi aşı oldu. İlk başta herkes karşı gelseydi şu an bu durumlara gelmicektik.
Ben almanyada yaşıyorum İnan ki burası da aynı.
Herkes burası farklı sanıyor ama İnan burada şu an her şey çok zor.
bir şey diyimmi burdada ümit kalmadı.
Türküyede yaşıyanlar bizim durumumuz çok iyi sanıyor ama asla öyle değil.
Buranın standartına göre eşek gibi çalışıyoruz öyle kazanıyoruz.
Şimdi de işimizden olucaz aşı dan dolayı.
Amin inşallah bakalım nolcak
Aynen öyle yazık olcak
Cevap
7Cevap
2 Sinovac, 2 biontech oldum. Bu ayın 10 unda 5. doz biontech olacağım. Hiç yan etki olmadı bende. Mutlaka aşılarını yaptır
Ailecek vurdurduk 3 doz biontech oldum ben de yan etki olmadı aksine aşı olmayan kuzenimi kaybettik 😣
Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm.. kuzenin kaç yaşındaydı?
35-40 yaşları
Tam bilmiyorum o arada yaşı
2 doz biontech aşı oldum ilk dozda hiç bişey olmadı ama 2. Dozdan sonra 3 gün halsizlik ateş üşüme baş ağrısı yaptı geçti
biontech aşı 3. dozumu vuruldum hiçbir şey olmuyor Güvenebilirsin hayat tedbir alınca daha güzel olur 🙂
Hiç koruna olmamıştım
2 doz aşı oldum hiç bit yan etkisi olmadı normal hayatıma devam ettim
Hangi aşıyı vuruldun?
Biontech
Çevredekiler nasıl oldu aşıdan sorna? Kötü duyduğun da oldu mu
Ailemde oldu aynı aşıyı
Hiç sorun yaşamadık
Birazcık iğne ağrısı hepsi bu
Yan etki olmadı bende
Oldum 2 tane biontech hiçbi yan etkisi yok
Bende olursam biontech ile olucam yurt dışında yaşıyorum en çok onu öneriyorlar ama çok kötü şeyler de duydum
Bünyeden bünyeye degişiyo
Asi oldum ama koronada oldum
Olmadım
Sen neden olmadın?
Aynen bende de o var işte. Çok fazla kötü şeyler duydum hiç vurulmak istemiyorum.. ama bizim burada yurt dışında kanun geldi ya vurulcan ya işini kayıp ediceksin
Mesleğimin bitmesine 1 sene kaldı mesleğim boşa gidecek çok emek verdim.. benim yerimde napardın?
Aşı şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar