Güncellemeler
+1 yıl
1ayda 8 kilo vermeye calısıyorum çevremdeki herkes mahvolacaksın perişan olucaksın cok sağlıksız bir sey yapmaaya çalışıyorsun yapma gibi seyler soyledigi icin soruyorum
Bu arada 70 kg ile başladım Şu an 67 kiloyum
Bu arada 70 kg ile başladım Şu an 67 kiloyum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ilk kilolar su zaten kendin de belirtmişsin. daha sonra yavaslar kilo vermen sorun olmaz yani
Her hafta 2kg versem baska bir sey istemem :))
Baslarda oluyor ya tarti acayip oynuyor 😂sagliklisi haftafa bir tartilmakmiş ve 1 kg aslinda az da degil 3 ayda 10kg verse bi insan. Ben o 10kgyu 4-6 haftada verdim simdi 1 aydir veremiyorum. Fitness, diyet yok bana misin demiyor almaktansa idare ediyorum
Cok garip ya valla bir yerden sonra duruyor gerçekten benim 64den sonra duruyor cok can sıkıcı
Dün spor hocasiyla da konustum dedim sorun nerde ben yanlis mi yapiyorum durmasi normal dedi... bakalim gider umarim daha ikimizde de 🙏🏼
Umarım ❤️
2 haftada 8 kilo vermiştim bı zararını görmedim gayet fit olmuştum
O nasıl oldu ya
Diyet ve spor ile
Nasıl bir diyet nasıl bir spor bu sırrını bizimlede paylasss lütfen
Boy kaç peki
1.60
Çok iyi 🔥🔥🔥harika olursun cidden
Kahvaltıyı az yapıyodum acıkınca yemiyordum öğlene kadar kahve içiyordum öğlen hayvan gibi yerdim 😂😂😂 akşam da 7 gibi 1 tabak yemek tamam daha da bişi yemezdim o şekilde verdim gün içi de sporla uğraştım
Bende öyle yapiyorum insallah bende veririm
Verirsin tabi minyon 🙃🙃
Valla olması lazım bı bakım kullanıci adıma 😂😂
👍👍👍
Nasıl verdiğine bağlı bı diyet listesine göreyse vücudunu ona göre dengelrsin ztn ama kafana göre aç kalırsan bu sağlıksız
Evet orası öyle ama ben şeyi merak ettim 1kg dan faazla yag vermek mümkün değilmi bu aralar bu tarz söylemler cok dönüyor mümkün degil kastan sudan vs gidiyor tarzı
Sen düşünürmüydün zayıflamayı
Alakası bile yok için rahat olsun
Ben baya araştırdım öyle bişey yok kastan gitmez
Sağol canım içimi rahatlattın
Ne demek
Sabahları sağlam bir kahvaltı yapıyorsan sorun yok akşam da hafif ihmal etme
Kahvaltı yapmayı cok sevmiyorum ıf yapıyorum öglen saglam yiyorum aksam hafif dediginiz gibi yani aslında
if ne
İntermittent fasting
Oruç tut bari sevap kazan :)
Dimi ya :) ama ders calisiyorum yemek yedigim saatlerde yoksa isterdim
Anladım. Günde iki yumurta bol peynir zeytin yoğurt ye yediğin saatlerde ki vitaminsiz kalma. Akşam da az da olsa mümkünse kırmızı et. Bunlar olursa aç kalmaktan zarar gelmez.
Evet çok Mantıklı kesinlikle dikkat edeceğim bunlara cok teşekkür ederim
Rica ederim.
İki kilo çokta bişe değil neyi zararlı olcak sadece bi hastalığın varsa veya bünyen kaldıramzsa ondan dolayı sorun çıkabilir belki ama sanmam
Aynen bencede
böyle devam et.
Yoo normal
normall
Nasıl verdin
Diyet spor
Oeki devammı
Evet devam 55 olana kadar
Boy kaç
1.60
Bnce ideal şu an
bence degil