Şu anda 21 yaşındayım çok sigara içiyorum yüz hatlarım çok bozuldu Olgun göstermeye başladım. Önceden 18 yaşında 15 yaşında gibi duruken şu anda 21 yaşındayım ve 27 yaşında gibi duruyorum. Sigara yı bıraksam değişir iyim eski halime dönermiyim?
Kaç ayda kaç yılda düzelir... Boyum önceden kısa idi ama yüzüm çok güzeldi boyun uzadıkça zayıflama ve sigara bağımlılığı derken... Berbat oldum... Yüzüm çöktü.
Kaç ayda kaç yılda düzelir... Boyum önceden kısa idi ama yüzüm çok güzeldi boyun uzadıkça zayıflama ve sigara bağımlılığı derken... Berbat oldum... Yüzüm çöktü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sigarayı acil bırakın. Cildinize ve güzelliğinize yazık ediyorsunuz. Ve evet bıraktığınızda eski halinize dönersiniz.
Çok teşekkür ederim bırakacağım bugün hatta şimdi.. Benim için umut kaynağı oldunuz.
Rica ederim ne demek. Çok sevindim adınıza.
İllaki fark eder ama psikolojik olarakta etkiliyor yemene dikkat et 3 4 yılda kendine gelirsin
Tamamdır 🙏
Sigarayı kesinlikle bırak insanı çökertir. Artı yüz egzersizleri yap gerginleştirici maskeler kullan sarkmasın yüzün
Şöyle bişey var, sigara kadın ya da erkek cildini bozar. Bugün bıraksan bile çökmeyi durdurursun, geri alamazsın
Yüzün olgunlaşıyo 26-27 de aynısından daha güzel olursun sanırım umarım
Diyebileceğim en mantıklı şey sigarayı bırak tabii bi anda bırakılmaz azaltarak bırakman lazım. Ben içmiyorum çevreciyim mutluyum djfjsgks
Sigaradan olduğunu sanmıyorum. 12 yıldır içiyorum ve çoğunlukla yasimdam 5/6 yaş küçük söylüyorlar yaşımı. O fondötenleri sürmemek lazım önce sonra da normal kilonda olmak kas kaybın varsa yerine koymak. Kaslarını yaşına uygun aldırmak.
Yüz hatların öyle mi kalacak sanıyorsun? Yüz hatlarının değişimde olduğu yaştasın. 25'de anca oturur. Ayrıca bir çok kızdan, çehrenin güzel olduğuna eminim. Sıkma canını :)
Değilim işte berbat oldum.
Değilim diyor ya. Tamamen saçmalıyorsun.
Aslında objektif olarak bakardım da, abaza muamelesi görmek istemem tamda 18 yaşımda.
Yahu orta güzellikte idim çok güzelim dediğime bakma şimdi yaşlandım. Haliyle çok güzel gözüküyor eski fotoğraflarım gözüme. Buradada nasılım diye sordum artık herkes çirkinsin diyor.
Buradakileri Miss Turkey 1. si veya Türk jönleri olarak mı sayıyorsun? Ego kötü bir şey değildir.
Ego en korkun şeydir.
Erkekler bana bakmıyor eskikisi gibi.
Evet misstürkey güzeli değiller ama benden iyiler fazlasıyla artık.
Ego demek ben demektir. Ben merkezli olmaz isen üzülürsün. Şimdi karar ver; Milyonun biri olarak mı kalacaksın, yoksa milyonda bir mi olacaksın? Erkek dediğin adamlar sana sadece fiziğin için baksın istiyorsan bakmamaları en güzeli. Pandoranın kutusu açılana kadar her şey. Sonrası mâlum.
Ama ağrıma gidiyor.
Fiziğim için baksın istiyorum en önemliside aynada kendimi beğenmek istiyorum.
Ayna da kendini beğenme isteğin en doğal hakkın. Bir insanın fiziğine çeki düzen vermesi ve gereksinim duyması özsaygıdandır. 21 yaşında genceciksin. Ben şahsen, 23 gösteriyorum. Fakat bir kadın için aynı olmayabilir bu hisler. Fiziğin için baksın istiyorsan, erkeklerin ve hormonlarının esiri olursun. Sıradan ve monoton ilişkileri kendine yakıştırma.
Bakılamayacak derecede estetiğe hitap etmeyecek bir yüzün olduğuna inanmıyorum üzgünüm.
Sigaranın zararları bunlar hep
o kadar olmaz ya abartma
Gerçekten çirkin oldum... Ciddiyim
tkp attım
Hayırlısı olsun