Yaş 18 Çirkin olmam o kadar çok gözüme batıyor ki sanki yaşım ilerledikçe daha çok çirkinleşiyorum keşke hiç doğmasaymışım 😭😭😭?

18 yaşındayım ne iyi bir ailede doğdum neden güzel bir hayatım oldu sırf çok çirkinim diye kendimden hep utandım burnum büyük eğri kaşlarım kötü alnımda geçmeyen sivilcelermi desem ne desem bilmiyorum tek kelimeyle tipsizim çok acı bir gerçek biliyorum ama yaşanmıyor böyle ya üniversite gideceğim 1 yıl sonra nasıl toparlanacağım depresyona girdim sürekli ağlıyorum moralim aşırı derecede bozuk birtane bile insan görmedim tipe önem vermeyen kişinin içi güzel olup tipi iyi olmadıktan sonra içine bile bakmak istemiyorlar 😭 🥺😭 herşeyim kötü çevremde kendi yaşımda olan kızlar görünce adeta kendimi çirkin bir böcek gibi hissediyorum tipim biraz iyi olsaydı ne olacaktı Allah aşkına güzel olayım demiyorum ama bu şekilde de insan içinde yaşanmıyor kimse beni sevmeyecek.🥺😔

Güncellemeler
1 yıl
Böyle yaşayamıyorum her günüm depresif geçiyor artık böyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım 😭😭😭😭
Yaş 18 Çirkin olmam o kadar çok gözüme batıyor ki sanki yaşım ilerledikçe daha çok çirkinleşiyorum keşke hiç doğmasaymışım 😭😭😭?