Maalesef hayır... çünkü 2 yıldır nihayet sağlıklı bir şekilde yaşıyorum, kilom çok iyi. Önceden yeme bozukluğum vardı, aşırı zayıftım, 12 yaşımdan 19a kadar. Hala benim için çok hassas bir konu. Kilo vermeyle ilgili bir duruma kendimi sokarsam hastalığımın tetikleneceğini düşünüyorum. Kilolu birinin sporla fit olmasını destekleyebilirim ama zayıf olmak isteyen birine bir şey yapamam.
Sanırım sadece Annem babam kardeşlerim ve sevdiğim dışında kimseye destek olmam. Çünkü ne kadar iyilik yaptıysam bir o kadar da kötülük gördüm ve karar verdim değmiycek insanlara bulaşmıyorum sadece ailem ve sevdiğim kötülük yapmıyorum ama tanıdığım nankör insanlara da iyilik yapasım gelmiyor yoruldum artık hiç kimseyi hiçbir şekilde memnun edemiyorsun en iyisi kendim oluyorum beğenen bu halimle beğeniyor kabulleniyor beğenmeyene de yol orda misali irtibatı kesiyorum çünkü her konuda insanları eleştirmeyi küçük düşürmeyi bir marifet zannediyorlar çok yoruldum o insanlardan o yüzden kimseye destek olmam öyle.