Çevrenizdeki insanlar kilo vermenizde size destek mi köstek mi?
Kilo aldığımı farkettigimde evde daha güzel yemekler, tatlılar oluyor. Ya da ben diyetime ihanet etmek istiyorum 😅
Çevrenizdeki insanlar kilo vermenizde size destek mi köstek mi?
Kilo aldığımı farkettigimde evde daha güzel yemekler, tatlılar oluyor. Ya da ben diyetime ihanet etmek istiyorum 😅
Merhaba,
Kilo vermeye ihtiyacım yok. Zayıf fitim ama çevremdeki insanları zerre kadar umursamam. Kilo al derler zayıfsın derler derler de derler ama boş, kime ne yani size ne kardeşim! 😅
Ben beni seviyorum, halimden memnunum, herkes işine baksın! 😅
En güzeli böyle olması. Biraz kilo alsan çok aldın derler biraz kilo versin çok verdin derler insan aynaya baktığında nasıl mutlu hissediyorsa ideal kilosu odur.
Aynen öyle ya 😅 kesinlikle katılıyorum 😅 aslında bende kilo almak istiyorum ama yiyorum yiyorum alamıyorum 😅
"Yiyorum yiyorum alamıyorum' bazılarının hayali bazılarının gerçeği işte😂
He ya 😅🤣 evlenince alırsın diyorlar çok arkadaşım evlenince aldı sjsjd
Evlenince alma işini anlamıyorum yeni gelinler çok mu hamur işi yapıyor acaba?
Yaş geçtikçe de alırsın diyorlar ama bilemiyorum
Bende anlamıyorum valla arkadaşlarımın hepsi kilo aldı yani 😅
Eee ben evde de yiyorum ama alamıyorum fakat düzensiz yiyorum belki evlenince düzen olur düzenli beslenmekten olabilir 😅
Bende bilmiyorum valla sjsjs
Evet düzensiz yemek ve düzensiz uykuda kilo kaybına sebep oluyor.
İkisi de bende var
Bunları düzeltmeye bak ozamsn:)
Evlenince yaparız işte 😅
Evliliğin ne zaman olacağı belli olmaz ki. Hayatını düzene sokmaya bak sen :)
Doğru söylüyorsun hemen icraat yapmalıyım teşekkürler 😅🌸
Yeni soruma beklerim hanfendi
Rica ederim 🌸
EyvAllah
ben kimseden destek almam ama genel olarak bazı insanlar destek alır tabi ki de :) Çevrenizdeki insanların size destek olması, kilo verme hedeflerinize olan isteğinizi artırabilir ve daha motive olmanızı sağlayabilir. Çevrenizdeki insanlar, kilo verme hedeflerinize ulaşmanız konusunda size yardımcı olabilir ve sizi daha sorumlu tutabilirler. Çevrenizdeki insanlar, kilo verme konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşarak size yardımcı olabilirler. Eğer çevrenizdeki insanlar da sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıkları benimsiyorsa, siz de onlardan etkilenerek daha sağlıklı seçimler yapabilirsiniz. Ancak, çevrenin desteği sadece fiziksel çevrenizdeki insanlarla sınırlı değildir. Eğer aile ve arkadaşlarınızdan yeterli desteği alamıyorsanız, kilo verme sürecinde size destek olacak online topluluklar, spor salonları, diyetisyenler veya kilo verme gruplarına katılabilirsiniz. Bu tür platformlar, bilgi paylaşımı, teşvik ve motive edici hikayelerle size destek olabilir. Sonuç olarak, çevrenin desteği, kilo verme sürecini daha kolay ve başarılı hale getirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşup desteklerini almak ve ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olacak kaynaklardan faydalanmak, kilo verme yolculuğunuzda sizi daha güçlü kılabilir.
köstek
bi arkadasim var sürekli senin kilon yok idelasin diyor ama kendisi obez o yüzden ona ben ideal geliyorum
ailem desteklemiyor çünkü diyeti sadece salata yemekden ibaret saniyorlar o yüzden nezaman ekmek yesem ee hani diyetteydin deyip gülüyorlar dalga geciyorlar
Ona göre kilolu olman için ondan daha çok kilo alman gerekiyor 😅
Oysaki diyet daha sağlıklı beslenmek
Aynen öyle ya sekeri kestim diyorum niye ki sen kilolu degilsin
ekmek yemiyorum su arlar diyorum niye ki sen kilolu degilsin
spor yapiyorum diyorum niye ki sen kilolu degilsin
vs. bu böyle devam ediyor yani illa kilolu olmama gerek yok bunlari yapmak icin bana göre 5 kilo fazlam var yani verirsem ne ala ama saglikli bi aliskanlik kazanmak ilk hedefim yani
seker hastasi olsam veya degisik saglik sorunlarim olsa daha mi iyi
sinir oluyorum o yüzden sürekli laf söyleyen insanlara
o yüzden herkes köstek oluyor yani 😃 destek cikmalarinada gerek yok sussunlar yeter 😄
Ayy yazdıkların okadar tanıdık ki
Bencede sussalar yetecek bize😅
Cevap
1Cevap
Ne destek ne köstek. Bazen bazi laflardan etkilenebiliyorum ama cok etkisi olmuyor.
Hiç kilo vermek gibi derdim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?