Arkadaşlar öncelikle şu an reglim normal kilom 46 fakat bugün tartıldım akşam tok karnına 51 çıktım Şok oldum yani nasıl bir yanda 5 kilo alabilirim diye düşündüm bir de normal besleniyorum ama zaten birkaç gün reglim gecikmişti bugün tam olarak olmaya başladım ayrıca şu an karnım da çok şiş ve dokunduğumda ağrıyor yani böyle her an kusacakmış hissi de var sizce gerçekten kilo mu almışım yoksa o kadar ödem olabilir mi ya da ne kadar ödem toplarız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tartilma sabah ac karnina ve diskilama yapildiktan sonra yapilir. Regliyken tartilmak yanlistir. Hem tik karnina hem regl olarak tartilmissin 5kg odem. normal regl bittikten sonra sabak ac karnina tuvalet ihtiyacini gideridikten sonra tartil.
Ya zorladılar illa sende tartıl diye tartıldım kiloyu görünce şok oldum 5 kilo çok fazla geldi ama ben zaten normalde de çok fazla ödem tutan biriyim Şu anda da aşırı derecede şişin Bir de reglim gecikti o yüzden sanırım almam normal gibi biraz araştırdım da çoğu kişi de demiş Ben almıyorum falan ama bu durum kişiden kişiye değişiyor mu
Her vucuda gore degisir sen regl bitince sonraki sabah uyandiginda qc karnina tuvaletini yaptiktan sonra tartil 5 kg 2 3 olarak duser belki de normal kilonda bile cikarsin her vucuda gore farkli olur
Haklısınız o da doğru Ben demek ki çok fazla şişiyorum
Regl zamanı şişkinlik mide bulantısı gayet normal kilo değildir o geçince bir daha bakarsın
Anladım teşekkür ederim yorumlarda birisi kilo verdirir demiş de anlayamadım yani Benim bildiğim de bu zamanlarda şişkinlik olur ve gerçekten ben çok şişen bir insanım Aynen öyle geçince bir daha bakacağım bir de zaten reglim gecikti biraz
Hayır ya ne kilo verdirmesi onu yazanda erkek hahaha bilerek yazmıştır. Rica ederim
Anladım teşekkür ederim
Kotuyum Şu an
Niye knk sancı mi girdi
Niye kötüsün
Nasil anlatim ki burda
Yani çok özel bir şey değilse anlatabilirsin Ya da istersen özelde anlatabilirsin sonuçta hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz maksat yardımcı olmak
Reglden önce , regl zamanı ve regl sonrası kilo farklılıl gosterebilir
gerçek kilon ise en doğru haliyle reglden 2 hafta sonrası diye biliyorum şişkinlik ve ödem anca vücuttan atilir
Aynen öyle bir de gerçekten şu an çok fazla şişim çevremdekiler 5 kiloda çok fazla deyince moralim bozuldu çünkü çok yemek yiyen biri de değilim şaşırdım yani ama hem tok karnına tartıldım hem de daha reglimin ilk günü Bir de üstüne gecikti düşününce normal gibi
Ödem atmak için internette birçok kür var deneyebilirsin bence. Ya da en basitinden içtiği suya limon dilimleyip atarsan şişkinliğinin giderilmesine yardimci olacaktir. Sakın kilo aldigini dusundugun icin yememezlik yapma vitaminsiz kalip adet gunlerinde gecikmeler yasarsin sonra daha da şişersin
Haklısın en iyisi ben internetten birkaç kür deneyeyim ödem atmak için çünkü gerçekten her zaman şiş bir insanım adet gününde daha da çok şişiyorum umarım iştahım kesilmez ya
46 kilo ne ya çok az kötü baya boy kısa o zaman baya 150 falan mısın knk
Boyum 1.58
yine de ideali 48 bence en az o boya. adet döneminde şişkinlik çok oluyo normal kilo artışı merak etme herkeste olur nerdeyse :)
Anladım teşekkür ederim ya bir an açıkçası 5 kiloya çok şaşırdım Bir de tok karnına tartılmış tım acaba o yüzden mi o kadar gözüktü yani sadece reglden dolayı mı bir artış diyorsunuz çünkü çok yemek yiyen birisi de değilim
hem tok karna hem reglken 4-5 kilo oynayabiliyo benim de takılma
Anladım teşekkür ederim Bu dönem bittikten sonra bir tekrar tartılacağım
1 hafta sonra falan düzelir
Aynen öyle umarım düzelir çünkü yani etrafın söyledikleri ile falan biraz moralim bozuldu bugün buna çünkü çoğu dedi regl döneminde bu kadar kilo da fazla bence falan diye yani 5 kilo fazla gelmiş onlara tekim sanıyordum bu konuda içim rahatladı şu an
ya sallama kimseyi sanki kendileri sürekli fit top model. ki onlar bile şişiyo zaman zaman çok normal insanız. fesat insanların fesatlıklarının seni etkilemesine izin verme.
Haklısın vallahi ya gerçekten sırf moral düşünüyorlar
Düşüyorlar
amaç o zaten bi kulağından girip öbüründen çıksın. sanki 50 kilo almışsın alt tarafı 51 kilosun ya ki ideal kilo o boya bazı insanlar kendi haline bakmadan sırf otu b*ku eleştirmek için yaşıyo sanki yazık
Gerçekten de yazık yani Bu arada bana bunu söyleyin insanlar da mükemmel insanlar değil anlamıyorum açıkçası
5 kilo alacağını sanmıprum açıkcası 2 3 normal
Bilmiyorum ama bazı insanlar da demiş ki bende de o kadar oluyor daha fazlasını da alanlar varmış yani çünkü gerçekten çok şişim Bir de tartıldığını zaman tok karnına aldım olabilir gibi geliyor
Bir de kilo alma düşüncesi saçma geliyor çünkü çok yemek yiyen biri değilim yani açıkçası normal besleniyorum
Takma kafana ya 2 3 kiloyu nolcak zaten 50 kilosun ben 120 kiloyum o ladar üzülmüom
Haklısın tabii ki vallahi Ne konusunda aslında üzülecek bir şey yok sadece Bu dönemlerde moralim de bozuk olduğu için salak saçma şeyleri kafama takıyorum
Kimin morali düzgünki umut falan kalmadı umut yok hayatta
Maks. 10 kilo..
Nasıl yani anlamadım
Maksimum 10 kiloya kadar ulaşırsın regl döneminde. Ve bittiği zaman aldığın kiloyu verirsin korkulacak bir şey yok. Regl çayları var içmelisin rahatlık açısından. 🌼
Anladım teşekkür ederim açıkçası çok korktum bir an yani 5 kilo da çok fazla geldi gözüme çevremdeki insanlara sorduğunda da sen bence kilo almışsın dediler 5 kilo regl şişkinliği için fazla dediler ama bu beni rahatlattı teşekkür ederim ☺️
Hayır, bu konuda sorun yapma. Kendin için bu rakamlar sabit değil sürekli oynar daha gençiz ya.. : )
Haklısın tabii ki gerçekten:)
kilo verdirir regl sen bilirisn yinede
Yani Ama regli çoğu kişi de şişkinlik yapar sonuçta bu zaten bilimsel bir şeydir kişiden kişiye göre değişir tabi kilo verdirmesi fakat genel olarak insanlar şiş olur çünkü zaten bir kan deposu oluyor sen de o sırada
ama vucud sıvısı atılıyor dışarı
Vücut sıvısı dışarıya atılmadan insanda şişlik olur ve ben zaten daha yeni yeni olmaya başladım tartıldığımda da olmamıştım ve ne kadar sıvı atılsa da o şişlik dönem bitene kadar gitmez
Allah kolaylık versin bir fe ben bişi sorcam
sinirle regl ne alakası var
Çünkü o dönemlerde ağrıdan dolayı kızlar çok stresli olurlar o yüzden çok sinirli olurlar hatta bazılarını da daha ileri düzeyde olup sosyal yaşantılarını da etkiler yani herkes hakkında kötü düşünürler her şeyi sorgularlar her şeye ağlarlar belki herkes de böyle değildir Ama çoğu kız da böyledir yani o yüzden daha hassas lardır o dönem
özel bir şey daha sorardım da utandım