+1 yılayağımda dikiş izi var ve aşırı rahatsız oluyorum büyük bir iz ve görünce elim ayaiğım çekiliyor o yüzden yazın bile ayağımda hep çorap olur görmemek için
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun kuzucumm
- +1 yıl
teşekkür ederim canımm
En İyi Cevaplar
Lise yıllarında abimin kavgalı olduğu birkaç serseri tip vardı. Çıkışta abimi dövmeye gelmişler. Ben o zamanlar 10. sınıftım abim 12. sınıftı. Çocuklardan biri bıçak ile girmiş. Abim beni uzaklaştırmaya çalıştı ama bende o zamanlar salak cesareti vardı. Girdim çocukların arasına. O kavga sırasında biri bıçaklayıp kaçmıştı. Allahtan boşluğuma geldi. Ama izi hala duruyor :(
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun canım
Sadece sol dizimde faça izi var. Bir de sol yanağım da bebekliğimde beni kim sevdiyse biraz fazla abartmış tırnak izi duruyor 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Bebeklikten kalma 🙈 ne yapmış olabilir sana😅😅😅😅
- +1 yıl
Cidden öyle 😅😂
Belimde var.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
+1 yılVar dudağımın sol üst kısmında dikiş izi zamanında kardeşim bardak fırlatmıştı sağ diz kapağımda var bide bide sol ayağımda egzama var 😂
42 Yorumla- +1 yıl
Hayy masAllahh geçmiş olsun 😅😅😅
- +1 yıl
Sağol😂😂
Var tabi hangi birisini sayayım. :D
Kollarımda faça izleri , kaşımda dikiş izleri bir kaç yerde ufak yaralar var.
Biz bu hayata kolay adapte olmadık. :D34 Yorumla- +1 yıl
İyimisinnn şu an 🙈😂
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun 🙈🙈🙈
Kalp ameliyatı ve sol bileğim de dikiş izi var (korkmayın intihar etmedim sakarlığımın pik yaptığı bir akşam bulaşık yıkarken kırılan tabağı tutma refleksim yüzünden porselen bileğimi kesti ödüm koptu)
19 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Kalp ameliyatı?
- +1 yıl
@ilkbahar_Esintisi 10 yaşında geçirdiğim kapak değişecek diye alıp kapakta etçik sarkıyormuş onu aldık diye denek gibi kullanıldığım ameliyat
- +1 yıl
🤭 😲 Aman Allah’ım , geçmiş olsun, umarım bir şeyiniz yoktur
- +1 yıl
@ilkbahar_Esintisi 20 sene oldu işte aort stenozu denildi sonra şah damarında daralma var
- +1 yıl
Allah o ameliyatı yapanın yakasını bir araya getirmez inşallah, tansiyonun yoksa , limonlu sarımsak kürü iç , dolaşımın daha iyi olsun
- +1 yıl
@ilkbahar_Esintisi tansiyonum normal de 10/8 civarı limonlu su tansiyonumu iyice düşürüyor ama sirkeyi de sarımsağı da limonu da çok severim zaten tok karına uygulayabilirim sağ olun
- +1 yıl
+1 yılYok ama burnumda hiç geçmeyecek bir kırık var bu yaz tatilinde estetik yaptırcamda gerek var mı bilmiyorum normalde benim burnum uzun ve dik duruyor ama şimdi küçük duryor yaptırimmiii ama günah diye biliyom ben ya bu zamana kadar böyleydim 8 yaşındayken burnuma ettim
18 Yorumla- +1 yıl
ağğğ dur 3 kez göz amileyatı geçirdim ama o yara sayılır mı içinde mercek varmış
- +1 yıl
ilki 7 yaşımda ikincisi 12 yaşımda üçüncüsü 16 yaşımda ıyy tüylerim tiken tiken oldu
- +1 yıl
Oyyy kıyamam kız sana🙈
- +1 yıl
annem gözlük tak diyo ben istemiyom çünkü yine olcam o yüzden takmıyom zatn çok çirkin demir sapları altın sarısı yuvarlak cam takılan kısmıda siyah
- +1 yıl
sence nasıl
- +1 yıl
Bence güzel 👍🏻
- +1 yıl
yaani ne bilim annemden 20 defa terlik yiyom gözlük nerde diye takim en iyisi
- +1 yıl
Tak canım benim
+1 yılYanık izim var dayım sağolsun küçükken kızgın maşa basmıştı
32 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılBacağımdan 3 defa bıçaklandım onun izi var. Karnımdan 2 tane bıçak izi, kolumda ve kalçamda kurşun izi.
13 Yorumla- +1 yıl
Cooook geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılEvet 3 sene önce omurgama platin takıldı onun dikişleri var sırtımda uzunlamasına dikiş izi var
23 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Geçmiş olsun 🙏
Kafamın arkasında var. Doktora gitmedim yara olarak kaldı.
22 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
Hepsinden biraz biraz var.. Dikiş, yara, leke.. Ne lazımdı :))
17 Yorumla- +1 yıl
Ne için 🙄
- +1 yıl
Aaa valla kafam durmuş pardon😄😄
- +1 yıl
Kesinlikle 😂
Yara izim var ama dikiş izim yok küçükken üstüme cam düşmüştü kolumu çok kesmişti bende annem üzülmesin yaraya bakamıyor diye yarabandı yapıştırmıştım meğersem 7 dikiş atılması gerekiyormuş şimdide kocaman izi kaldı
10 Yorumla
+1 yılAskerde dol omuza kanas mermisi yemiştim 3 yıl kullanamadım allahtan şimdi iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Askerde catismada yaralandim. Uzun sure hastanede yattim. Tasimasi bir omur sereftir
11 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun ne mutlu sana
+1 yılİki tane ameliyat izim var. Yara izlerim desen sayılamayacak kadar 🤦♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
Kafamda 11 tane göğsümde 2 tane karnımda 2 tane. Yüzümde bir tane var.
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yıl5 kez ameliyat oldum onların izi ve bir kaza geçirdim cam kesikleri var vücudumda.
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılEllerde çok var, kafada iki tane dikiş, yüzde yanık izi, yüzden ve boyundan geçen ay alınan iki benin dikişlerinin izleri 😳
16 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Kopyala yapıştır 😳
- +1 yıl
Ne kopyala yapıştır yahu🙄
- +1 yıl
Bayram mesajı gibi kopyala yapıştır yapmışsın herkese 😳
- +1 yıl
Tek tek yazıyorum 🙄
- +1 yıl
Hııı
+1 yılKüçükken şah damarımın üst kısmında çıkan kas sertleşmesinde ameliyat olmuşum piercing deliği gibi tam köprücük başlangıcında küpe taktım çok şeker oldu😆
10 Yorumla
+1 yılBenim çenemde dikiş izleri var ama çok yakından bakınca belli oluyor.. çocukken oyuncak at', dan düşmüşüm çenem yarılmış hâlen nasıl küçücük attan düşüp 5 dikiş attılar aklım almaz 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSağ bilekte yanık izi var ama seviyorum sempatik duruyor hshd.
Sol kolda yara izi var.
Sağ diz kapakta da kazaya bağlı yine yara izi var neyse ki minnak.13 Yorumla- +1 yıl
Sahibinden. com araba ilanı gibi hissettim yorumu okuyunca 😀
- +1 yıl
@Bizsimdineolduk o kadarda değil ya 😅
- +1 yıl
Baya güldürdün beni espri ile yaklaşmana da sevindim de 😀 bizim nickler alt alt durunca baya uyumlu olmuş 😀
380 volt elektrik çarpmıştı ayağımda kaval kemiğinin orda ve belimde 1 lira büyüklüğünde yanık izi var sol kolumda da çocukken köyde iki kayanın arasına düşüp sıkıştığım için iki tane 10-11 santim uzunluğunda sıyrık izi var
13 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yaşayacak ömrüm varmış ölmedim
- +1 yıl
Bide çocukken lazerle sünnet olduğum için dikiş değil ama özel bölgemde kocaman 3-4 santimlik yanık izi var hayır neden deriyi o kadar uzun kesersinki :S
+1 yılDikiş izi yok. Bacağımda küçükken tam orta yerinden kırılmış +yuvarlak bir delik açılmış-kaydıraktan kayarken ayağım içine girdi ve kanamıştı onun izi var uzunca.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz olur mu? Kalbimde her dokunanın bıraktığı ayrı bi yara izi var🍃
Belki gözle görünmüyor ama kalple bakınca çok belli 💭10 Yorumla
+1 yılHer tarafım yara bere dikiş motorsiklet hastasıyım her hafta düzenli bir yere uçuyorum anasını satayım acildeki doktorlarla kanka oldum
10 Yorumla
+1 yılKarnımda 3 farkı yerde Ameliyat izi var. Büyük bir ihtimalle ömür boyu bende kalacak canlarım. Seviyorum onları
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar 10-15 tane dikiş izim var... bir yarısını motorsiklet kazasında edindim... bir yarısını spor kazasında diğer yarısınıda gece beni gasp etmeye çalışan bir baliciyle dönüşürken edindim bıçaklandım bir kaç yerden ama parayı kaptırmadım...
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağ, ol... Geçti gitti zaten minik izleri saymassak sağ, ol :)
Çocukluktan kalma baş parmağımda ve ayağımda dikiş izleri var Aslında çok uslu çocuk olduğumu söylerler ama 🤷♀️
10 Yorumlaİki tane var biri kaşımın orada biride sol bacağımın üzerinde yaklaşık 9-11cm arası dikiş var.
20 YorumlaBenimde karnimda gobegin hemen ustunde tahminim 10 cm lik ameliyat izi nesterle kesim izi var
10 YorumlaSanayi elektriği çarpması sonucu ayağımda ve belimde yanık izleri var iki hesaptan da yorum yaptım kıymetimi bil 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun ya😅
- +1 yıl
Amin efenim cümlemizden inşallah 😂
Var karnımda ve sağ bacağımın ön ve arka kısmında dikiş izleri var
10 Yorumla
+1 yılSol kaşımın üzerinde beş cm uzunluğunda bir ameliyat izim var
10 Yorumla
+1 yılMinik minik izler var fakat dikis atilacak kadar degiller
10 Yorumla
+1 yılEvet geçenlerde baya derin elimin üstünü bıçakla kesmiştim. 5 dikiş atıldı, baya belli
10 YorumlaHayir yok ben bile yok sayilir vücudumda sadece sağ göğsümde ufak var
10 Yorumla
+1 yılAyağımda elimde kafamda ve de kasığımda ameliyat izim var.
10 YorumlaBacağımda dikişlerim var ve genelde sakar olduğum için yara izimde mevcut.
10 Yorumlaufak defek vardır ama dikiş atılmış bir yara izim ya da ameliyatım hiç olmadı..
10 YorumlaDikiş izim yok ama sol arka kolumda kedimin tırnak izi var uzun bir kesik
10 Yorumla
+1 yılYüreğimde var dikiş tutmaz yara iziİyileşmez, ne oldurdu, ne öldürdü bizi Küllenir gibi olsa bile zaman zaman Bazen kıymık gibi batar içimde o sızı
21 Yorumla- +1 yıl
İlk mısra karışmış...
Yüreğimde var dikiş tutmaz yara izi
+1 yılOhooo hemde bir sürü😅 Sakar olunca öyle oluyor👉👈
10 YorumlaVar dikis degil ana kasimin kenarina cam girmisti dort cm falan orda is var
10 Yorumla
+1 yılBileğimde dikiş izi var, parmağımda piercing sonrası kalan bir iz var başka da yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçükken çaydanlık dökülmüş boynumdan doğru sadece şu kolumda Kuş şekli kalmış 😂 kuşları da severim çok, parmak ucumda dikiş izi var hafif.
10 Yorumla
+1 yılEvet ameliyat yaralarım var.. Allah herkese sağlıklı bir ömür nasip etsin..
10 Yorumla
+1 yılevet ısırma ızım var elımde kafamda tırnak yara var bıde kolumda tırnak yara var
10 Yorumla
+1 yılYüzümde dikiş izi var. Küçükkene düşüp jiletli tellere takılmıştım.
10 Yorumla
+1 yılBazı yaraya ne merhem dayanır ne dikiş sadece şevkatle okşanması gerekir belkide
10 YorumlaYok şükür, olmasın da.
39 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun ömrüm 🙊
- +1 yıl
Bende var ama 😬
- +1 yıl
Sol ayak baş parmağımın altında minicik 4 dikiscik var skskskks
- +1 yıl
Şarap şişesi ezdim çıplak ayakla sksksm
- +1 yıl
Ama şey 😬😬
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken apandisit ameliyatı olmuştum ordan kalma bir dikiş izim var.😔 Şu an için çok rahatsız değilim ama ilerde bu düşüncem stabil kalır mı bilemem
10 Yorumla
+1 yılVar ameliyat oldum izin kaldı izin geçiririci önerisi olan var mk
13 Yorumla- +1 yıl
Var var kantoron yağı 😅😅
- +1 yıl
İşe yarıyor mu
- +1 yıl
Yarıyor tabiki ama sarı kantaron yağı olsun iz bırakmadan geçiriyor bir süre kullan ama
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar kimi uzun zaman alır kapanıp iz kalmaması kimi tez zamanda geçer o ameliyatı yapan doktora bağlı bi durum
10 YorumlaKafamı yarmıstım kyk yurdunda kalırken. Varsa orada vardır bilmiyorum. Ama sağlam dikiş yemiştim :D
20 YorumlaSol kolumda iki farklı, kafamda ise herhalde 4-5 farklı yerde...
10 YorumlaDikişim var evet küçükken ameliyat olmuştum 4 kere
32 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun dostcann
küçükken arkadasımla bisiklet sürerken çöpe çarpmıstım ay allahım aklıma geldikçe gülesim geliyo duvg8ugocu8fgoe8wufheuwg. karnımda ve çenemde onun izi varr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnetde ki sayılmıyor değlmi. Pek bişe kalmadı zatn😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlacak ameliyat olduğum zaman. Eğer sağ kalırsam.
Onun dışında ufak tefekler var.10 Yorumla
+1 yılAlnimda izi var bieraz
24 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Sagol😊kucukken zıplarken hdhdhdgd
- +1 yıl
Yaramaz
- +1 yıl
Senin var mı
u +1 yıl2 farklı yerde olmak üzere toplam 9 adet dikişim var
00 Yorumla