çoğumuzda vardır :D yara iziniz var mı varsa nerenizde ve nasıl oldu hikayesi nedir? :D
Cevabın nedir?
+1 yılkısaca geçiyim
cocukken maden suyu şişesi avcumun içine girmiş 12 dikiş var
köpek ısırması var sağ bicepste onun izleri var
sol el atardamarında derin kesik var yine camla alakalı
motordan uçtum 1 hafta hastanede yattım 5 dikiş var kafada ve kaskım vardı
sol ayak bileği topuğu yarıldı dağ tırmanısında 3 dikiş
favorim sag calfta falezden atladım merdcan kesti kendim dikmek zorunda kaldım (ilkyardim sertifikam var ) 3 dikiş
küçük kesikler var onları saymıyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://img905.imageshack.us/img905/7205/WB67a9.jpg
Bu Araçta Değerli Bir Kardeşim Şehit Oldu.. Bende Yaralandım Her Yerim Yüzüm Dahil Parçalanmıştı Fakat İz Kalmadı..127 Yorumla- +1 yıl
büyük olay atlatmışın kardeşim geçmiş olsun
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Sağ Ol! Kardeşim. Uyuyordu Uyardım Sağa Çek Dedim Kızarım Diye Korktu Sonra.. Durduk Elini Yüzünü Yıkadı.. 20 dk Durduk Baktım Uykusu Yok Hadi Gidelim Dedim.. Bir Saat Durdum Baktım Uyumuyor Ben Uyuyorum Uykun Gelince Çek Kenarı Dedim. 2 Saat Kadar Uyumuşum Birden Bir Tokat Vuruldu Yüzüme Hemen Gözlerimi Açtım Baktımki Uyuyor Direksiyonda Elimi Kavuşturana Kadar Vurduk Tıra.. Tırcıda Uyuyordu Bizi Taktı Peşine Götürdü Allah'tan Arabalar Vardı Uyardılar Durdu Birde Öyle Vurduk. ...
- +1 yıl
valla sıfır yara ile kurtulman mucize olmuş
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Sıfır Değil Sağ Kolum ve Ayağım Kırıldı Vücudumun Ön Tarafında Parçalanmayan Yer Kalmadı. Ama İz Kalmadı..
- +1 yıl
estetik?
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Sadaka Vermekten Vazgeçme Bence Verdiğim Sadakalar ve Yaptığım Şeylerin Hatırına Kurtuldum Çünkü Görenler Hep Öyle Söyledi..
- +1 yıl
işte ALLAH büyüktür
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Tek Hatam Sıcak Sıcak Hissetmediğim İçin Kırık Ayakla Bir Süre Yürüdüm Ambulans Gelene Kadar. O Yüzden 30 Günde Kaynayacak Kol ve Ayak 50 Günde Kaynadı.
- +1 yıl
onu bilirim musabakada iken (boks) bileği kırdım pek bişey hissetmedim kas agrısı gibi sonradan puanla yendim birde sarılı oldugundan kan dolasımı zayıflıyo hissizleşiyo sargıyı bir cıkardık kan hucum edince anladım senin olay oldu 3 ay alcıda kaldı
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Şüphesiz ALLAH (C. C.) Büyüktür. Madecassol Adlı Krem Geçirdi Burnumun Üzerinde Yarık Vardı O İyileşmemişti İz Kalmıştı Onuda O Kremle Geçirdim Sorun Değil Kalsaydı da.
- +1 yıl
seksi gözükürdü :)
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Geçmiş Olsun. Sen gelince bir antreman yapalım?
- +1 yıl
uğraşıyo musun sen bilmiyodum
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo 9 yıldır kick boks (full contact) disiplininde son 4 yıldır boks lisans yok zevk ve stres.
- +1 yıl
bende kickboks yeni geçtim bilekler kırıldıktan sonra bacakları geliştirmek için
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Tolyo Atabiliyor musun?
- +1 yıl
yarım tolyo tam değil
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Peki Gelmeden 2 hafta önce haber ver :)
- +1 yıl
antreman mı yapıcan :)
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Sana kıyamam kalmış şurda 3 günüm :D
- +1 yıl
saol kardeşim benim yanlız 8 yıllık boks geçmişimde var :)
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Fark Etmez Benimde 9 Yıllık Kick Boks Hayatım Var + 4 Yıl Boks + İman Gücü + ALLAH-U Akbar! + Sinir + Duygusuzluk..
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Benim Canım Yanmaz Gardaş.
- +1 yıl
artı sarsılmaz :)
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Estağfurullah :D
- +1 yıl
Gecmis olsun arkadasinin da mekani cennet olur insallah allah ailesine sabir versin
- +1 yıl
@pembeninhertonu Teşekkür Ederim. ALLAH (C. C.)'ın İzni İle Cennette Kardeşim. Yarın Mezarını Ziyaret Edeceğim.
Maalesef 3 tane var birinde cama yumruk atmıştım nasıl bir malıksa artık ama çok sinirliydim neyse diğerinde bisikletten düştüm bacağıma cam girdi diğeri de baçağıma çaydanlık düştü baya yandı Yanık yara izi gibi kaldı Allah'ta fazla belli olmuyor 😆😆😆
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacağımda iz var. 5-6 cmlik bir çizik pek belli olmuyo. lisedeyken dikenli tellere takılıp çizmiştim :/
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağ bacağında mı yoksa:d
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
77Cevap
+1 yılSerce parmagimda var kucukken annemin pesinden mutfaga gitmisim oda gormeyip kapiya sikistirmis dikis atmislar. Bana cok seksi geliyor o :) yaralar karizmatikli katiyor insana
10 Yorumlaışın kılıcıyla kafam ikiye bölünmüştü diktiler.
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...ab8e311276.jpg02 Yorumlasol avuç içimde var, koşarken çamur içine düştüm. kırık cam şişesi varmış dibi içine batmıştı. orası hala kesik izi var böyle, bide alt dudağım hafif şiş, 4-5 metre aralığında biyerden yüzüstü yere düştüm. dudağımı büzünce patlak yeri belli oluyo altından. sol ve sağ işaret parmağım üzerinde de bıçak kesik izleri var, küçükken hep öyle şeylerle oynardım istemeden keserdim ahaha. bide benim sol yanağım delinmişti, resmen yanak kopmuştu ama hiç iz kalmadı orda hayret.
00 Yorumla
+1 yılSol gozumun yaninda var. Camla cizmis cocugun biri
sag diz kapagimda var. Nesterle yapmisim gene kucukken
bir de cenemde var ilkokulda boncuk tabancasiyla yapmis biri. bir de ufak tefek izler var onlari saymiyim00 YorumlaKolumda var koltuk altıma kadar giden yaralar , sırtımda var 2 tane küçük çizik. Hikayesine gelince 2 2.5 sene önce trafik kazası yaptım. Tüm kesikler cam kesiği kötü duruyor ama estetikle bile izi kalacağı için yaptırmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafamda kel var sac buyumuyo sayilirmi o tabi şu an sacim uzun oldugu icin kapatiyo ama kucukken yarilmis oyun oynarken dusup kafami vurmusum :/ 7 dikis atilmis sonra abimle oynarken kafama lego firlatmis abim 2 yasindaydi ben 7 aylik falan ayni yer tekrar yarilmis ole
00 Yorumlaarnimda var cocuken olmus annem anlatirdi o zamanlar karda oynuyormusum ve kayarken basim beton tasa carpmis ve arnimda acilmis diyordu acilen hastaneye gidip beni ameliyat etmisler.
00 YorumlaYanagimca coo dikkatli bakilinca gorunen bir iz var bebekken gece uyuyormusum sanirim kolum uyusmasin diye annem karanlikla beni duzeltmeye calisirken tirnagi girmis yanagima hafiften
00 YorumlaDiz kapağıma cam girdi onun izi var. Yüzümün sağ tarafında burnumun yakınında bir iz daha var. Koşarken biri çelme takınca kapı koluna çarpmıştım. Dahada incelemedim vardır herhalde :D
00 YorumlaÇok kaza atlattım ama fazla iz yok. Bir sol orta parmağımda kesik izi, bir sağ kolumda demir kesiği, bir de sağ kol bileğimde sebebini hatırlamadığım yuvarlak küçük bir iz. :D
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/gAvXG5.jpg
Gozumun altinda var 1 . sinifta bir bebeyle carpsmistim 16 yillik iz10 Yorumlabokstayken bir çocugun dişi elime ve dizime battı hala da duruyo izler baya dikiş atılcaktı elımdekı işaret parmağımda
00 Yorumla
+1 yılKaşımda bir kesik var, trafik kazasında oldu. İlk zamanlar üzülüyodum ama sonrasında moda oldu millet kaşını saçını çizmeye başladı
00 Yorumla
+1 yıldudagımda kasımda kafamın bıkac yerınde var ızler kucuken yaramazlıktan olmus ıste bıyerlerı delermısım sureklı :d
00 Yorumla
+1 yıl131km hızla tıra girdim
ayaklarımda
belimde dikiş izleri var11 Yorumla- +1 yıl
Ooo 😄
Kafa kafaya arabayla çarpıştım. Akciğerim söndüğü için göğüs kısmının yanında tüp takılmıştı onun izi var. Kırıklar 10 un üstündeydi de izleri yok allahtan onun dışında bi' sıkıntı yok. Yarış Tulumu eldivenler botlar kask kurtardı beni.
00 YorumlaKüçükken 2 metre yüksekten kayaların arasına düştüm dağ gibi bir yerde sivri kayalar her yerimi yaraladı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafamda var anam kizip topuklu ayakabisiyla pekmezini akitmisti 😄
10 Yorumla
+1 yıldizimde haç şeklinde iz var. Ön çapraz bağlarmdan ameliyat olunca esnetik dikiş yaptılar ama nedense cildim reaksiyon göstermiş ve iz kaldı :D onun dışında dünya kadar bıcak, malzeme kesiği :D
00 YorumlaAlnımda var, ufakligin biri taş atmisti alnima denk gelmisti sonra yere yatirip tekmeledim bir yandan alnimdan kanlar akiyor diger yandan cocugu tekmeliyorum bu da böyle bir animdir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDizimde iz var motor kazasından kalmış olabilir. O zaman ilkokula gidiyodum tabi :)
Kulağımda küçük bir dikiş izi var kulağımı azcık yırtmıştımda :D00 YorumlaBaşımda beyzbol sopasının açtığı bir yarık var ama hemşire çok iyi diktiği için saç da olunca belli bile olmuyor
00 Yorumla
+1 yılVar dizimde 3 sene önce bisikletten çok kötü düşmüştüm dizim yarılmıştı.
00 Yorumla2 kez anlım 1 kez dizim 1 kez çenem açıldı hangisini anlatayım haylaz bir çocuktum :D
00 Yorumla8-9 kadar iz var.. :))) 4`ü ameliyat izi digerleri arada olan kücük kazalar iste :D
00 Yorumla
+1 yılBir zalimin kızı vardı geldi bıçak ile kalbimin sağını solunu kesti. Kalbimin her yerini yara etti zalımın kızı :/
00 YorumlaEvet kaşımın üst tarafında hala hafif sıyrık vardır. Çocukken kırık vazonun üstüne düşmüşüm. Allahtan gözüme girmemiş :)
00 YorumlaHangi birini söyleyim ki çocukken çok düşmüşüm onların izi var ameliyat izleri var. Parmağım koptu onun dikiş izleri var varda var
00 Yorumla
+1 yılYanağım da tırnak izi var kuzenimle kavga ederken olmuştu ama karizma duruyor :D
00 Yorumla
+1 yılalnım da var 5 yaşımda topun peşine koşarken merdivenin tam köşesine geçirmiştim birsürü dikiş atmışlardı :D
00 Yorumla
+1 yılsadece su çiçeğinden kaynaklı bir izim var sayılır mı :D jsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılDizimde var. Küçükken bisikletle çalılıklara girmiştim..
01 Yorumlabenim avucumun içinde küçük bir iz var ama anısı kocaman :)
00 Yorumlaayak parmaklarımın arasında ve tabanında dikiş izleri var, denizdeyken cam girmişti :D sonra kolumun dirseğin iç tarafında yara izi var küçükken çok kötü düşmüştüm koşarken :D
00 Yorumla
+1 yılbir tane maket bıçağı izi var midemin olduğu bölgede gül satan adamla kavga etmistm o yapmsti bir de sol baldrimda futbol. maçında sıyrılan yer var
00 Yorumla
+1 yılFalçata ile elimi kestim elimin üstünde 8 dikiş izi vardı dövme ile kapattırdım
Apandist dikişinin izi var bir de kolumda yanık izi00 YorumlaSağlık konusunda 581 cevap paylaştı. Sağ ayağımda var benim mal kuzenim beni bisikletin arkasına oturttu ayağım bisiklete sıkıştı halâ varmış şimdi farkettim.
00 YorumlaSol elimin üstü yanık izi :)
Sebilden soğuk su alamya yeltenirken biraz yandan alıyodum o arada elimle sıcak bölümünüde açmışım baya yandı yani :D00 Yorumla
+1 yılVar yüzümde gözümün yanında şöyle olmuştu küçükken bir çocukla dalga geçiyodum dört göz diye beni kovalamıştı yakalayacaktı eğildim orda da demirimsi bişey vardı oraya çarptım böyle 😊
00 YorumlaSağlık konusunda 444 cevap paylaştı. 00 YorumlaAyak bilegimde var. Cay döküldü. Ufak ama hala belli oluyor 😄😄
00 Yorumla
+1 yılDirseğimde var , iskeleye çıkarken demir parçası kesti derindi baya.
00 YorumlaParmakta kesik.
Kolda çocukluktan kalma yanık.
Burunda ameliyattan kalma taze dikiş. :D00 Yorumla
+1 yılSol avucumun içinde var. İzi bilenler bir elin parmağını geçmez, çok dikkatli bakmayınca görülmüyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılVar evet..
Lise 1'de bir çocuğa 1 TL vermediğim için kolumdan bıçaklandım. Senelerdir iz biraz kapanmış olsada kolumda duruyor..00 YorumlaÇok sakin bir çocukluk geçirmeme rağmen bütün yara izlerim o dönemlerden kalma.
00 Yorumlayaa izim yok :) çok kavgaya karıştım , yeri geldi düştüm ama 0 iz :D
00 Yorumlafazla hangi birini yazayım :D yaramaz bir çocuktum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar sağ kolumda 108 tane dikiş var trafik kazası 8 kırık 6 platin :)
00 Yorumla
+1 yılLa bu gızların hepsi defoluymuş gardaşım bu ne :D :D , yara izi olan yer yerim kalbim :/
00 Yorumlaçenemde altta 3 dikiş var babaannem yüzünden merdivenden düştüm ve ucuna çakıldım :(
00 YorumlaEvet alnımda var, gözümün üst tarafında. Hastalıktan kalma
00 Yorumla
+1 yılalnımda dikiş izi var :D pimapene çarpıp yarmıştım polis olamazsın diye dalga geçerlerdi :D
00 Yorumla
+1 yılAyak bileğimde var 1 tane dizlerimde var birkaç tane de...
00 Yorumlabelimin yanlarında var. hem sağda hem solda nasıl oldğnu boşver :)
00 Yorumla
+1 yılvar muay thai sporu ypyrdm kasıma darbe aldm kaşm çizk şekilde açldı ama hayla yara var geçmedi
00 Yorumla
+1 yılOtobanda 260ile giderken kamyondan fırlamış jant ve lastiğe çarpıp takla atttm 7 takla kolum Kırıldı sadece 6 Dikiş izi var
00 Yorumla
+1 yılvar canım. ameliyat ama doktor tanıdık olduğundan iyi dikmiş silinmek üzere
00 YorumlaEvet, birinci sınıftaydım dikenlerin üstüne düştüm.. Birde dizime çakıltaşı girmişti
00 YorumlaDizimde basketbol oynarken çelme taktılar hala duruyo 4 senelik yara :D
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem