Sağlık Acil 4 kilo vermem lazım. Nasıl verebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kilo vermekte zorlaniyorum. Göbek ve yanaktan gitmesi gerek 153 boy 52 kiloyum Acil 4 kilo vermem lazım. Nasıl verebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Yemekte bol acı ye açlığı bastırır böylece az yiyip doyarsin zaten yediğin şeyler de sebze olsa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boyum çok kısa değil mi 😔 Yorumla Gokhangrsy34 +1 yıl sonra alwv sıçsın de mk Yorumla Gokhangrsy34 +1 yıl 🙃🙃🙃 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kfkdldksmdkdkdd Yorumla
atletikabi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl evet ya hemde çok acil görende 20 kilo sınırında sanıcak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baliketliyim.. Zayıf olmak istiyorum. Yorumla atletikabi +1 yıl kolayı var çıkarsın her gün 1 saat yürüsen yeter bir ayda fit olursun Yorumla Soran +1 yıl Bunu ben de çok isterdim fakat aileden dolayı çıkamam.. Yorumla atletikabi +1 yıl evde yapılacak bir kaç basit hareketlede göbegi ve nerde yağ varsa eritirsin Yorumla
DelimsiManyak00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bol spor az ekmek bol su minimum şeker düzenli beslenme uyku ile göbüşün gider takma kafaya😉 0 0 Yorumla
Kuzucuk00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Acılı şalgam iç günlük yarım litre, bir haftada 5 kilo garanti 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. 4 kilo seni kurtarıyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Zindanadasi +1 yıl Senin ideal kilon daha fazlası gerek Yorumla
seerenayyy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Bana ver ben de almak istiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boy kilo? Yorumla seerenayyy +1 yıl 171 53 Yorumla Soran +1 yıl Boyun çok iyi ama Zayıf mısın ki? Tam ideal gibi duruyor Yorumla seerenayyy +1 yıl Kendime göre zayıfım normalde ideal Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yanak nasıl gider bilmem ama gobek eritmek kolay 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekmek ve tatlı yeme su iç koyu yeşil sebzeler tuket mekik çek düzenli erir hemen Yorumla Soran +1 yıl Mekik çekemiyorum ama plank hareketi yapıyorum her gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mekik neden çekemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekemiyorsun* Yorumla Soran +1 yıl Zor geliyor bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam mekik cekmiycen zaten yarim mekik çekcen zorlandikca eriyor zaten sen düzenli spor yapıyor musun Şu an Yorumla Soran +1 yıl Düzenli spor yapıyorum ama az. 1 dk plank1 dk dağ yürüyüşü 50 squat 10ar adetde bacak hareketi. Fazlası yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu aralar ben de evde spor yapmak istyorum da daha önce evde hiç spoor yapmadim hep kulüpte yaptım acaba birbirimize destek olsakta düzenli yapsak nasıl olur Yorumla Soran +1 yıl Ben düzenli yapıyorum zaten Bir program hazırla ona uymaya çalış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bakalım Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha bu arada söylemeyi unuttum spor yaparken seni terletecek şeyler giyersen senin için daha faydali olur Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kilolu drgilsinki bence 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Baliketliyim Boyum kısa. Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Olsun Hem kadin dedigin hafif baliketli olmali bnce 🙂 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl 52 kilo cok fzla bi kilo degil ama ginede senin tercihin Yorumla Soran +1 yıl Normalde evet ama işte. 48 50 civarı güzel oluyor Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Anladim ben iyi derim 60 bile olsan normal. Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Gine de verecem kilo diyosan 50 yeterli. Yorumla Soran +1 yıl 1.53 boya 😂😂Top gibi olurum. Şimdi bile öyle sayılırım bence Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Olsun 😂Bnce okadarda olmas 70 flan olsa ozamn belki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya vıcık vıcık yağ iğrenç Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Anladim Senin için 52 kilo ideal bence ginede sen bilin 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Ricalar 🙂 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bol su iç ekmegi azalt spor yap gerisi kolay Yorumla Soran +1 yıl Su içmiyordum. Artık içeceğim. Ekmek zaten az yiyordum ama tamamen bırakacağım. Spora da ağırlık veririm Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Anladim iyi balalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yemekte bol acı ye açlığı bastırır böylece az yiyip doyarsin zaten yediğin şeyler de sebze olsa
Boyum çok kısa değil mi 😔
sonra alwv sıçsın de mk
🙃🙃🙃
Kfkdldksmdkdkdd
evet ya hemde çok acil görende 20 kilo sınırında sanıcak
Baliketliyim..
Zayıf olmak istiyorum.
kolayı var çıkarsın her gün 1 saat yürüsen yeter bir ayda fit olursun
Bunu ben de çok isterdim fakat aileden dolayı çıkamam..
evde yapılacak bir kaç basit hareketlede göbegi ve nerde yağ varsa eritirsin
Bol spor az ekmek bol su minimum şeker düzenli beslenme uyku ile göbüşün gider takma kafaya😉
Acılı şalgam iç günlük yarım litre, bir haftada 5 kilo garanti
4 kilo seni kurtarıyor mu
Nasıl?
Senin ideal kilon daha fazlası gerek
Bana ver ben de almak istiyorum
Boy kilo?
171 53
Boyun çok iyi ama
Zayıf mısın ki? Tam ideal gibi duruyor
Kendime göre zayıfım normalde ideal
Evde özel ders alabilirsin
Yanak nasıl gider bilmem ama gobek eritmek kolay
Nasıl?
Ekmek ve tatlı yeme su iç koyu yeşil sebzeler tuket mekik çek düzenli erir hemen
Mekik çekemiyorum ama plank hareketi yapıyorum her gün
Mekik neden çekemiyorum
Çekemiyorsun*
Zor geliyor bilmiyorum
Tam mekik cekmiycen zaten yarim mekik çekcen zorlandikca eriyor zaten sen düzenli spor yapıyor musun Şu an
Düzenli spor yapıyorum ama az.
1 dk plank
1 dk dağ yürüyüşü
50 squat
10ar adetde bacak hareketi. Fazlası yok
Bu aralar ben de evde spor yapmak istyorum da daha önce evde hiç spoor yapmadim hep kulüpte yaptım acaba birbirimize destek olsakta düzenli yapsak nasıl olur
Ben düzenli yapıyorum zaten
Bir program hazırla ona uymaya çalış
Peki bakalım
😊
Ha bu arada söylemeyi unuttum spor yaparken seni terletecek şeyler giyersen senin için daha faydali olur
Kilolu drgilsinki bence
Baliketliyim
Boyum kısa.
Olsun
Hem kadin dedigin hafif baliketli olmali bnce 🙂
52 kilo cok fzla bi kilo degil ama ginede senin tercihin
Normalde evet ama işte.
48 50 civarı güzel oluyor
Anladim ben iyi derim 60 bile olsan normal.
Gine de verecem kilo diyosan 50 yeterli.
1.53 boya 😂😂
Top gibi olurum. Şimdi bile öyle sayılırım bence
Olsun 😂
Bnce okadarda olmas 70 flan olsa ozamn belki 😂
Yok ya vıcık vıcık yağ iğrenç
Anladim
Senin için 52 kilo ideal bence ginede sen bilin 🙂
Teşekkürler
Ricalar 🙂
Bol su iç ekmegi azalt spor yap gerisi kolay
Su içmiyordum. Artık içeceğim.
Ekmek zaten az yiyordum ama tamamen bırakacağım. Spora da ağırlık veririm