Merhabalar canım arkadaşlarım, yapılan araştırmalarda spordan önce alınan kafein yağ yakımını arttırmada çok etkili olduğu görülmüş. Bu güzel habere göre sabahları aç iken spordan yarım saat önce içeceğiniz bir fincan kahve, yağ yakımını artırarak kilo vermenizi de kolaylaştırıyor.
Kafein dünya genelinde milyonlarca sporcunun performanslarını artırmak için tercih ettikleri takviyelerden biridir. Kafeini almanın en çok kullanılan yolu ise kahve tüketmek olmuştur, bu yöntem hem çok keyifli hem de çok faydalı.Sabah saatlerinde en yüksek verimi alabilirsiniz. Birçok sporcunun haftalık egzersiz programını incelenmeye alınıyor ve katılımcılara bir fincan sert bir kahveye eşit olan 3mg kafein veriliyor canım arkadaşlarım. Elde edilen sonuçlar ise kahvenin yağ yakmadaki etkisinin büyüklüğünü gösteriyor. Kısaca sabah sporunuza başlamadan önce içeceğiniz bir fincan kahve, spor sırasındaki yağ yakımını maksimuma çıkarıyor. Ayrıca bu yöntemin günün her saatinde faydalı olduğu belirtilmektedir. En yüksek verime ulaşmak isteyenlerin zamanlamayı sabaha çekmesi maksimum düzeyde yağ yakmanızı sağlayacak ve buda mutlu sona ulaşmanızda süper bir motivasyon olacak.
Kahve içerek kilo kontrolü sağlanır mı?
Güne mis gibi kokan bir kahve ile başlamayı sevmeyen yoktur sanırım. Devamı için tıklayın ve yazımın sonundaki sürprizi görenler olacak mı bakalım. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya insanlari niye mukkemmel hale getirmeye calisiyorsun sen be ben kusurlarla seviyorum
Başkalarına göre zindelik olur ama ben aç karnına içemem reflüm var ve hamileyim midem cok ağrır.
Yağ yaktırır
İyi olur
yağ yakımı hızlanır
Enerji verir