Psikolojim bozuldu çocukluktan beri göz tembelliğim var sol gözümde kayma zamanında tedavi ettirmemişler 4 yaştan sonra zor zaten insanlarla göz teması kuramıyorum korkudan bakışlarımdan korkanlar olmuş okulda falan arkadaşlarımdan duydum tedavi olan var mı lazer falan yapılıyormuş tüm riskleri göze almaya hazırım tedavi olmuş birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi
gecmis olsun. goz tembelligi olan goze degil de diger goze evdeyken yapiskanli goz pedleriyle kapat , tembel gpzun yalniz basina calismasini sagla. benim kuzenim bu sayede goz tembelligi olan hozun sasiligi i duzeltti, Allahin izniyle senin de duzelir insallah.. ama fotoda belli degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
gecmis olsun. goz tembelligi olan goze degil de diger goze evdeyken yapiskanli goz pedleriyle kapat , tembel gpzun yalniz basina calismasini sagla. benim kuzenim bu sayede goz tembelligi olan hozun sasiligi i duzeltti, Allahin izniyle senin de duzelir insallah.. ama fotoda belli degil
Sol gözün içeri doğru 2mm, ve3 mm yukarı doğru kaymış
Bana şaşıymışsın gibi gelmesi, kim şalı diyo doktor falan mı?
bir gözün topra diğer gözün başka bir şeye bakıyor gibi ama düzetiliyor bu diye biliyorum
Yok gayet normal evde kala kala bu sıkıntıları yaşıyorsun
Sen demesen anlamazdım ben ya
Dikkat etmeyince belli olmayacak kadar
O kadar belli olmuyor
Şaşı görünmüyorsun ki.
Soruyu görmezsem hiç anlaşılmıyor.
Ben şaşılık göremedim.
Hayır,
Bu mu şaşı. 😂😂😂😂
Ne alaka
Çok degil.
Şaşı değilsin