Bosanmalimiyim?

Tembelse o adamdan hayır gelmez aynı modelden bendede vardı. Ben bi taraflarımı yırtıyordum yeri geliyordu 14 saat çalışıyordum fotoğrafçıyım ek olarak düğün çekimlerine gidiyordum. Beyefendi koca gün yatıyordu eve eski kız arkadaşını sokuyormuş. Bi adam sen çalışırken evden çıkmıyorsa üstüne düş güvenme
Yani gelir yoksa evlilik yürümez bu bir gerçek. Ben de çalışmıyorum ama ben bekarım işe girmeden evlenmem. O yüzden hak veriyorum sana.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sorumluluk bilinci olmayan bir insanlar omur gecmez. Daha cocuk sahibi olacaksiniz belki de sen ileride calisamayacak durumda olacaksin o zaman seni hic dusunmeden yuzustu birakacaktir. Eger psikolojik ya da fiziksel bir problemi yoksa yol yakinken bosanmalisin.
Sen çalışıyorsun sanırım. evet evini geçindirmek zorunda ama yetemedigi yerde sanırım kadının da destek olması gerek ev temizliğiyle yemekle de olmuyor yeri gelcek o da temizlik yapcak yemek yapcak
Valla keyfi çalışmıyorsa boşanacaksin kardeşim anan baban elin oğluna bak diye mi büyüttü seni sal gitsin anası baksın
Çalışmayan adamdan hayır bekleme yinede boşan demem ama ondan vazgeçtiğini vazgecebildiğini göster bence sonrasına da duruma göre devam et ya da bitir
Bi konusun bu konuda ciddi bi sekilde. ya da monustuysanuz ve seni dinlemiyorsa sozunu dinleyecek kisilerle konus. Kulagini ceksinler
Allah kolaylık versin
Tek sorun çalışmaması mı peki?
Rahata alışmış, alışmış kudurmuştan beterdir
Evlilik pişmanlıktır ben evlendim de ne oldu
belki ayna gibi olmaya çalışıyordur sana
Cocuk olmadan bosan
Kesinlikle bosan
Tek maaşla ev dönmez
acimican maalesef
Neler var be
Ayrıl mutsuzsan
Bosan