Selamlar. 2 senelik evliyim ilk 1 senesinde hiçbir sıkıntı yoktu ama son 1 senedir kavgalar tartışmalar durmuyor bana küfür de etti aileme de etti her neyse şimdi taşınıcaz tanışma için izin aldı ev yerleştirmeye gideceğiz bana ikimiz gideriz dedi normalde ailemde gelicekti neden evde yapilcak bi sürü iş var (elektrikle falan ilgili) bizimkilerde gelsinde halletsin bidaha ugrasmayalim dedim yok beraber olalım anla falan dedi taşınma esnasında sen ne diyorsun ne düşünüyorsun ya dedim beni biktirma başkalarına mi gidiyim falan demeye başladı işte sonra tekrar konuştuk ben böyle insanım zaten seninle beraber olmaktan ben çok soğudum seninle hiçbirsey yapasim falan gelmiyor bu sene sana tatilde yok oturucaksin evde diyor şu an onunla beraber ailemdeyiz ben önceden gelmiştim o geldi şimdide ve hiçbir şekilde yüzüme bakmıyor konuşmuyor gelmiyor bile yanıma sabah için de kendim aileme gidicem dedi bunu bana değil benim aileme söylüyor benimle konuşmuyor. Ben seninle beraber olmaktan soğudum bıktırdın artık dedi ben bu lafa çok alındım ki 2. deyisi bunu her zaman bir sorun çıkıyordu bende çok soğudum bizimkiler ise yapma ondan iyisini mi bulucan vs diyolar dert o değilde bu şekilde kavga gürültü hergun hergun soğutturdu kendinde kendimi kullanılmış hissediyorum. İşte diyeceğim o ki mutlu falan değilim 55 kiloydum ben 40 a düşmüşüm su 1 senedir bilmiyorum böyle insan daha ne kadar çekilebilir acaba çocuk falan da yok zaten? (İçimi de dökmüş oldummn)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Böyle hayatları görünce iyi ki de evlenmemişim diyorum bekalık en güzel şeymiş bir kez daha anladım :)
Doğru söylüyorsun bekarlık en güzel şeymişde kıymetini bilemedikkk
Yapacak bir şey yok artık kanka
2 yılda ne bikmasi? Canım cicim ayları daha bu zamanda böyle olursa sonrası ne olur
Mutlu değilsen ayrıl kimseyi çekmek zorunda değilsin
Adama nasıl azap çektirmiş sen adam artık son haddeye gelmiş patlamış bence önce sen kendini yargıla
Madem öyle düşünüyorsun haketmiş o zaman
Sen bu kafayla bir arpa boyu yol gidemezsin
Neden acaba ne azabı çektirebilirim ben?
Ailen de arkandaysa çocuğunu da al ve uzaklaş ordan
Yanlış okumuşum çocuğun yokmuş ama bişey değişmiyor sende çekmek zorunda değilsin
Ne güzel yol gosteriyorsun
Ne diyebilirim cahil gibi ey başını ve bu olanlara katlan mı demeliyim
Sıkıntı yok o zaten adamın başını yere eyecegi kadar eymis
Rüya doğru diyorsun eğer öyle olursa daha çok kaybederim benn daha çok cekerimmm ailevi sorunları var ondan yapıyor desem tamamda tek bunda mi aile var nereye kadar cekecez
Can sen canım kardeşim
Bu nasıl bir kafa
Can madem öyle bana yapmam gerekeni söyle o zaman hadi bakalım
Bana yolu sen göster napayim?
Yaşınız kaç sizin
23 yaşındayım
Anladım
Boşan ondan koca olmaz çocuk var mı
Aksi hayatını zindan eder
Durum buraya gelmişse yapacak bişey yok
Kaç yaşındasın?
23 yaşındayım
Severek mi evlendin yoksa görücü usulü falan mıydı
Severek 5 sene konuştuk 6. Senede düğün oldu
Oooı bayağa da görüşmüşsünğz ya adamın aklını karıştıran bir şey var birisi var belki de yol yakınken dön derim
Psikolojisi bozuk ailesinde çok sıkıntısı var annesi babası boşandı babası başkasıyla evlendi imam nikah olarak ohoo olayda olay o yüzden bunun da kafası gitti bizden çıkıyor işte
Allah hakkında hayırlısını versin yavru
Üşenmedim okudum 😂
şok uzun olmamış mı
Ayrıl
Boşan gel bana
Kendi söylediğin şeye inanıyor musun
Kanka işine bak ya jfjdkdjd bi kere ağzım yanmış
Cok uzun okuyamadim
Mutlu değilmisin
Olmuyorsa zorlama