Bosanmalimiyim?

Selamlar. 2 senelik evliyim ilk 1 senesinde hiçbir sıkıntı yoktu ama son 1 senedir kavgalar tartışmalar durmuyor bana küfür de etti aileme de etti her neyse şimdi taşınıcaz tanışma için izin aldı ev yerleştirmeye gideceğiz bana ikimiz gideriz dedi normalde ailemde gelicekti neden evde yapilcak bi sürü iş var (elektrikle falan ilgili) bizimkilerde gelsinde halletsin bidaha ugrasmayalim dedim yok beraber olalım anla falan dedi taşınma esnasında sen ne diyorsun ne düşünüyorsun ya dedim beni biktirma başkalarına mi gidiyim falan demeye başladı işte sonra tekrar konuştuk ben böyle insanım zaten seninle beraber olmaktan ben çok soğudum seninle hiçbirsey yapasim falan gelmiyor bu sene sana tatilde yok oturucaksin evde diyor şu an onunla beraber ailemdeyiz ben önceden gelmiştim o geldi şimdide ve hiçbir şekilde yüzüme bakmıyor konuşmuyor gelmiyor bile yanıma sabah için de kendim aileme gidicem dedi bunu bana değil benim aileme söylüyor benimle konuşmuyor. Ben seninle beraber olmaktan soğudum bıktırdın artık dedi ben bu lafa çok alındım ki 2. deyisi bunu her zaman bir sorun çıkıyordu bende çok soğudum bizimkiler ise yapma ondan iyisini mi bulucan vs diyolar dert o değilde bu şekilde kavga gürültü hergun hergun soğutturdu kendinde kendimi kullanılmış hissediyorum. İşte diyeceğim o ki mutlu falan değilim 55 kiloydum ben 40 a düşmüşüm su 1 senedir bilmiyorum böyle insan daha ne kadar çekilebilir acaba çocuk falan da yok zaten? (İçimi de dökmüş oldummn)
Bosanmalimiyim?