+1 yılöncelikle geçmiş olsun arada kanıyor demişsin ki... sol aşağı doğru tam iyi kaynamış gibi değil... c vitamini al bol bol dikişlerin kapanmasını sağlar... kaşıma, darbeye karşı koru...
bence geçer tabi kişiye bağlı mesela ben canım doktorum estetik dikiş attı iz kalmasın diye meğer estetik dikişe allerjim varmış daha kötü oldum 1,5 cm şişti kızardı sert birşey oldu... o zaman cildiye dr u bir ilaç yazdı (sadece cildiye yazabiliyormuş) ki şu an kullanamazsın en az 2-3 ay geçmeli, geçmezse iğneler ile falan filan yaparız dedi dikişin yanına yapılıyormuş.. bayağı geçti aman kalan da kalsın ne acı çekeceğim korktum daha da gitmedim...
kabuk olmuş dikişin sağ tarafı soymuşsun yapma... kabuk bağlaması iyi değil c vitamini iyi gelir... balık ve incirden bir müddet uzak dur.. eskiler demiş ama işe yarıyor balık incir kaynaşmasını zorlaştırıyor ağrı yapıyor...01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Bu kadar fazla belirgin kalmaz, ama yinede tam anlamıyla geçmez..
Eczanede dikiş izleri için yararlı olan bir yağ var, onu alıp kullanabilirsin..71 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
öncelikle geçmiş olsun kardeşim geçeceğini pek zannetmiyorum hafif bir izi kalır aslında onu dikerken iz bırakmadan dikilebilir çünkü benim babamda 3 ,4 sene önce dotorların yaptığı bir yanlışlıkla bayılıyor ve kafasını kalorifer peteğine çarpmış elmacık kemiğinin üstünde açılma olmuştu tabi doktorlar o korkuyla sonuçta dava bile açabilirsin onun için babama söylüyor abi ben iz bırakmadan dikeceğim diyor gerçekten şu anda hiçbir iz yok yani onu dikerken yapabiliyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol babanızada geçmiş olsun
+1 yılYaranın nerde olduğunu anımsayamadım ama görülmez bir yerde şanslısın çünkü muhtemelen geçemeyecektir. 2 sene evvel köpek ısırığı vakası oldu. 7 dikiş atıldı dikiş tutmadı mikrop kaptı bir 6 dikiş daha atıldı iki yıldrda geçmedi doğrusu. geçmişler olsun..
05 Yorumla
Soran+1 yılsanada gemiş olsun diz kapağımın az altında ve 2 noktada diz kapağımda kemiğe delik açıp vide taktılar o kesik yerdende lif alıp bağladılar menüsküsüde içten diktiler
- +1 yıl
çok geçmiş olsun gerçekten, benimkisi buna göre daha kısa ama genişçe bir yara olduğu için lekesi hoş görünmüyor. sizdeki sadece bir çizik olarak kalacaktır diye umuyorum. Bir süre sonra kısalacaktırda.
Soran+1 yılsağol muhtemelen dediğin gibi olucak
- +1 yıl
birde avantajınız eklem bölgesinde olduğu için adımlarınızda gerilip büzüşecektir, bu da yaranın geçmesine faydalı olacaktır, diye umuyorum
Soran+1 yılsanmıyorum ama belki ola bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Bu kadar kalmasada hafif bir iz kalacaktir büyük ihtimal..
Çünkü benimde çenem yırtılmsti çocukken düşmüştüm. Dikis izi hala var ki 3 4 dikislik falandi.
Dikkatlice temiz bak yarana.
tabii benimki alt tarafa dogru hic belli degil yüzüme bakıldığında.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim.
Askerde kasatura ile yaralanmıştım. Dizimin yanından, 0.5 santim kalınlığında 10 cm uzunluğunda yara oluştu. Dikmeye bile yollamamışlardı, hala iz duruyor, hiçte umurumda değil yani..:) Erkeksin sen, kız olsan anlarımda, salla gitsin yani. Bu kadar takacağın bişey yok...:)
00 Yorumlaşimdi ne kadar iz kalacağını hiç kimse bilemez çünkü bu biraz da genetik yapına bağlıdır. bazılarında çok iz kalır bazılarında hiç kalmaz. contractubex diye bir krem var ama doktorlar ikiye bölünmüş bazıları işe yarar diyor bazıları yaramaz diyor. kantaron yağı kullanma kanıyorsa orası. beslenmene dikkat et şekerli şeyleri azalt. geçmezse bir plastik cerraha ya da dermatolojiye gidersin. ama düzelmesi uzun sürer mucize bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaze bir iz ise conturatubex jel var eczaneden direk gidip alma pahalıdir yazdırmayı dene uzmanlar yazar direk iste bu ilacı doktordan düzenli kullan bide tamamen geçirmese de görünürlüğü silikleşir ha bide kantaron yağı sanırım sarı olanı o da acayip derecede iz gideriyomuş ikisini de dene bence biri doğal yağ sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 aylık peki teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBu konuda çok fazla araştırma yaptım ve her kapı bu ikisine çıkıyor denemekte fayda var
Tamamen geçmesini beklemeyin. Boşuna ümitlenmiş olursunuz zamanla biraz daha geçer ama tam anlamıyla geçmez. Bir süre suya vs vurmayın ıslak nemli kalmasın. Kanadığı zamanlarda batikon ile temizleyebilirsiniz. Geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmez gibi muhtemelen sağ olun teşekkürler.
+1 yılşahsen yara izlerini cok cekici bulurum gecmese de olur :) ama illa gecsin istiyorum dersen krem olarak bepanten bitkisel olarak da ozon yağı yara izlerine iyi geliyor lekelere falan da etkili
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece geçiyormu geçmiyormu diye merak ettim teşekkürler.
- +1 yıl
gecer gecer sen kanatmamaya çalış ama
Zaman içinde ten renginden biraz açık şekilde kalıyor malesef. Bulabilirsen aloevera bitkisinden al. Yaprağını kırarak sıvısını yedirerek sürebilirsin. Kanıtlanmış bir iyileştirme özelliği var. Ben uzun yıllardır kullanıyorum. Yara, uçuk, yanık vb. gibi durumlarda harika.
01 Yorumla
+1 yılestetik yapılmadığı için bir iz kalacaktır ama fenada değil. zaman içinde cilt anatomisini tekrer kazanacaktır. belli belirsiz önemsiz bir iz raharsız etmez artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılKalsın merak etmiştim zaten teşekkürler.
Yara kaç zamanlık?
Kanıyor filansa iç deri iltihabı ya da bazen dikiş ipi kalıyor herhangi bir sorun olmaz.. Sarı sıvımsı birşey gelmediği sürece sıkıntı değil.
Eğer yeni ise yara contractubex jel gayet iyi sonuç veriyor..
geçmiş olsun.04 Yorumla
Soran+1 yılAmilyat olalı 2 bucuk ay oldu dikişler alınalıda 2 ay filan oldu.
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim benQben hanım.
geçer ama tam anlamıyla yok olmazz eczanede krem var adı da contractubex baya etkili aynı yere benim de maket bıçağı girmişti 7 dikiş attılar kremle daha iyi geçiyor :)
01 Yorumla
+1 yılbende 1-2 cmlik dikiş izi var. yaklaşık 13 senedir var ve hala belirgin. yani çok göze batmıyor ama tamamen kaybolmuyor. Ama kanaması ile bir bilgim yok, bence tuhaf, bir doktora sor istersen
02 Yorumla
- +1 yıl
rica ederim
malesef geçmez. benimde parmağımda sadece 3 dikiş vardı ama kesildiği şekilde izi kaldı hafifte olsa. ki gördüğüm kadarıyla seninki daha derin bir yara...
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimki direk ameliyat izi ordan lif aldılar işte maalef biraz derin.
Soran+1 yılSağ olun.
+1 yıltemel ve ileri ilkyardım eğitimi aldım bu kadar kötü dikiş ben bile atmam
ya yara da enfeksiyon olmuş ya da kötü bir dikiş atılmış
tamamen geçmesi imkansız
geçmiş olsun01 Yorumla
Soran+1 yılSağol amilyat izi sanırım geçmicek şimdi kan yok şişlik var.
+1 yılestetik dikişte bile iz kalıyor. Benım 20 tane dikişim vardı estetik olarak ipince bir çizgi halinde kaldılar...
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
genelde dikiş atılan hastalara contractubex jel verilir. bunu kendinde alabilirsin fakat 70 80 tl eczaneye görede değişebilir en iyisi doktoruna yazdırmalısın.. hiçbir iz kalmıyo düzenli kullanırsan..
00 YorumlaBiraz erken almışlar dikişlerini sanki (zımba dikiş sanırım) FİTO kullanabilirsin hem çabuk iyileşir hemde iz kalmasını azaltan bir ilaç ayrıca enfeksiyon kapmasını da önler :)
02 Yorumla
+1 yılTam manasiyla kaybolmaz, hayal meyal de olsa belli olur ilerde, 10 seneyi atlatmis biri olarak soyluyorum.
01 Yorumla
+1 yıldövme yaptırmayı düşünebilirsin. ben dövme seviyorum omzumda bir dikiş izim var kolumu ve omzumu arkasını kapatan bir dövme yaptırmayı düşünüyorum kapatır hem izi
00 YorumlaBir saglıkçı olarak söyleyeyim bu tür izlerin ameliyatları var araştırmak lazım yaraya göre nasıl olduguna gore degisiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğal olarak kendi geçmicekse pek takıntı yapmıyorum arwen hanım
+1 yılTamamen geçmez ama hafifler contractubex kullan faydasını görürsün 👍 ayrıca izler çol hoş duruyor uğraşma geçmesi için bence 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol.
+1 yılTam bir yara halinden cksın. iz icin bir krem var dr bana vermsti. bayagı gecrdi. ama bu ara kullanmadgmdan kaldı. istersen kremin adını yazarım
02 Yorumla
Soran+1 yılYazar saniz iyi olur teşekkür ederim.
- +1 yıl
Contractubex. yaran savsın oyle kullan ama.70 80tl bir kirem ve etkilidruzun sure yeter sana. Bide duzenli kullan.
geçmiyo kardeş valla benim dizlerimde anlımda kafada dikiş dolu :D küçüklüğümde olmuş şeylerdi hala duruyor kimisi ameliyatla geçiyo dio onada gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi.
+1 yılBence doktora git Allah muhafaza kim blir enfeksiyon kapmıştır sonra daha çok uğraşırsın.. Benim dikiş izim böyle olmamıştı çünkü.
03 Yorumla
Soran+1 yılEkimde gideceğim seren hanım alla biraz şişlik oluştu amilyat izi benimki sizin nasıl olmuştu.
- +1 yıl
Adım bircan. Benim jiletle kesildi ne yazık ki 4 dikiş atıldı ama derim tamamen yapıştı benım bırbırıne bu baya açık kalmış ve kabukumsu bir doku var etlerinin birbirine yapışması gerekiyodu bence kaynasın diye bu şekilde izin daha büyük ordaki derin daha ince olur bence..
Soran+1 yılAh kusuruma bakmayın nickinizin başında Seren ismini görünce öyle olduğunu düşündüm. Hayırlısı artık.
+1 yılbunları geçiren merhemler var eczanelerde. ama güneş görmezse tamamen geçebilir. keşkemestetik dikiş atsalarmıl hiç izi kalmazdı. geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılValla amilyat anında asistan dikiyordu zaten pek kendimde değildir.
- +1 yıl
anladım. dediğim gibi güneş çok görmezse kolay geçer
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim cevabınız için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas sendeki yara izi hiçbirşey değil ya, TV de görmüştüm kızın suratı şakaklarından cenesine kadar dikiş izleri dolu. Yeni bir lazer tedavi yöntemi bulunmus bilmem kac seans ta yok edilebiliyormus. Fraksiyonel LAzer epilasyon diye bir ismi vardı.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur çok takmıyorum açıkcası merak ettim sadece hani gidecek birşeyse gitsin sonucta kusur gibi durmasının bir önemi yok.
Cevap sahibi+1 yılFraksiyonel co2 lazerler miş bir arastır istersen
bende geçmedi biliyorsun ama estetik ameliyatla falan geçer demişlerdi bana ben rahatsız olursam yaptırıcam babam yaptıralım dedi falan ama ^^
07 Yorumla
Soran+1 yılvalla kafam yerindeyken bir daha hiç bir amilyat olmayı düşünmem çeken bilir -_- sen yaptır ^^
Soran+1 yılsen yaptır yaptır cidden faça attırdığını düşünürler ^^
Soran+1 yılolur olur sen yaptır biraz canın acısın çok zevkli olur ^^
Soran+1 yılgülmem ama pis pis sırıtırım ^^
- Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBenim tüm izlerim duruyor, hafif geçer ama tamamen geçmiyor... Ha tamamen geçse bile ruhta izi kalıyor...
011 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen ruhta kesin kalacak sayın büyüğüm bir daha ameliyat benden uzak dursun.
- +1 yıl
5 ayrı yerimde, muhtelif uzunluklarda dikiş izim var... Gazi Nişanı gibi taşıyorum hepsini...
Geçmiş olsun...
Soran+1 yılSağ olun sizin nasıl oldu o dikişler.
- +1 yıl
Hepsi ameliyat...
Soran+1 yılGeçmiş olsun o kadar çok mu sorununuz vardı. -_-
- +1 yıl
Kanserdim...
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun benimki neymişki sizinkinin yanında peki geçtimi.
- +1 yıl
Bana bir böbreğe, akciğerimin bir kısmına ve bir kaç kasıma maloldu ama geçti...
Soran+1 yılKime dokunsam muhakkak bir yaşanmışlığı var en azından kurtulmuşsunuz cidden sevindim.
- +1 yıl
Hepimiz insanız...
Soran+1 yılKesinlikle.
+1 yılBodrumda tatilde bisikletin zinciri atıp tekerleğe dolanınca bisikletten uçmuştum çene altına 2 dikişcik attılar ve şu an izi var aylar geçti üstünden
00 Yorumla
+1 yılArkadasimdada boyle iz vardi 3 yil oldu hala duruyor. Uzerine dovme falan yaptirabilirsin rahatsiz ederse.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok dövmeden nefret ederim yinede sağ olun ameliyat izi sonuçta geçmeye bilir sanırım.
+1 yılBende de var yaklasık 1 parmak büyüklüğünde geçmedi geçmeyecek de (: 6 yıl oldu ameliyat olalı (: geçmeyecek yani dostum ama bu bir problem olmamalı
09 Yorumla
Soran+1 yılsenin ne amilyatıydı acaba
- +1 yıl
Kasık fıtığı dolayısıyla ameliyat olmuştum.. hala bazı sıkıntılarım var o bölgem çok hassas ama alıştım yani dikiş işine (: sen ne ameliyatı oldun
Soran+1 yılgeçmiş olsun çapraz bağ menüsküs benimde geçmicek gibi zaten yürüyemiyorum
- +1 yıl
Sana da geçmiş olsun kardeşim , fizik tedavi uygulamazsan düzelmez ama fizik tedavi uygulasan bile eskisi gibi olmayacak
Soran+1 yılsağol fizik tedavi vermedi kendin yapıcaksın hareketleri dedi amilyatın 2. günü direni cıkarır cıkarmaz başladık hareketlere
- +1 yıl
Daha erken bence ama tabi doktorun daha iyi bilir..
Soran+1 yılvalla 1 bucuk ay oldu yaklaşık işte çarşamba yürütücek heralde
- +1 yıl
Hayırlısı olur İnşaAllah kardeşim geçmiş olsun tekrardan
Soran+1 yıleyw sağol
Hafif bir izi kalır büyük ihtimalle ama arada açılıp kanaması iyi değil hareketlerini azalt ve yavaşlat bence iyileşmesini geciktirirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılnerdeyse hiç hareket edemiyorum zaten -_-
Soran+1 yılsağol çok teşekkür ederim
+1 yıl5 cm'lik dikis geçti benim kantaron yağıyla pansuman yaptım günde 8-9 defa.
16 Yorumla
Soran+1 yılaşşağıda biride önerdi demek geçiriyor -_- teşekkürler
- +1 yıl
Evet mutlaka denemelisiniz
Sarı kantaron yağı diye alın aktarlardan falan.
Soran+1 yılarada kan çıkıyoro siyah değil diğer yerinden yan etkisi filan olurmu acaba -_-
- +1 yıl
Yan etkisi olacağını sanmıyorum
Mide problemlerinde de suyla karıstırılıp icilerek tedavi yöntemi var
Simdiye kadar bircok defa hem bebeklerde hem hayvanlarda insanlarda karısık kullandım
Bir sıkıntı olmadı doğal kantaron bitkisinin yağı iste :)
Soran+1 yılanladım denemekte fayda var teşekkür ederim ^^
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılalnımda ve yanağımda var estetik olmasına rağmen geçmedi kalıcı makyaj yapan bir kadın demişti dikiş izine bir şey yapıyormuş rengini koyulaştırıyor sanırım belli olmuyormuş
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım resimdeki bebiş hala çok tatlı. ^^
- +1 yıl
evet hala aynı bebiş :)
Soran+1 yılBiliyorum yazamadan edemedim. ^^
- +1 yıl
:))
Soran+1 yıl^ ^
- Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılYok malesef. Benim dikisim daha uzun. Doktora da sordum eczaneyere hep sarı beyaz kaplı c ismiyle başlayan bir krem veriyorlar
00 Yorumla Ne zaman atıldı benim çocukluktan kalma izlerim var halada belli oluyor :D
02 Yorumla
Soranamilyat olduğum zaman yani 2 ay önce atıldı.
+1 yılBu tip dikişler tamamen geçmez ama iyi bakarsan çok dikkali bakılınca görülen bir iz olabilir ancak.
03 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Bir de tamamen kabuk tutana kadar bölgedeki deriyi germemeye çalış ve pansuman yap
+1 yılDikiş izi hiç geçmez ama rengi ten rengine döner. Vücudumun çok yerinde dikiş ve lazer izi var bana inanabilirsin.
01 Yorumla
SoranPeki teşekkür ederim.
Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Benim parmağımın üzerindeki 1 cm'lik iz bile geçmedi..
Kolumdaki 2 tane 10'ar cm'lik ameliyat izini ise hiç anlatmayayım..00 Yorumlatipi çok kötü değil. bence ilerde dövmeye falan çevirebilirsin eğer geçmezse
01 Yorumla
Soran+1 yılDövme sevmiyorum sadece merak etmiştim teşekkürler.
kardeşim bu zımba dikiş değilmi? zımbaların izleri belli olur yarıkda biraz belli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sağol.
Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tamamen geçmez ama zamanla%75 -80 düzelir. Ve erkeklerde dikiş izi kötü durmaz. Aksine bazen iyi bile görünebilir.
00 Yorumla
+1 yılDikiş izi geçmiyor ne yazık ki ama bu kadar iz kalmaz.
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim.
- Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAçılıp çıkan kan meselesi için doktora görün dikişler tutmamış olabilir. Yara izine gelince doktor işinde uzmansa geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılAsistan dikti peki sağol.
- +1 yıl
Sende sağol
+1 yılablamda bunun 3kati kadar var merdeyse ama tam olarak gecmedi yine izler belli oluyo ne yazik ki
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçmicek gibi boksijen hanım.
- +1 yıl
olsun ya nolcak takma kafaya :)
Soran+1 yılYok takmıyorum sadece merak etmiştim.
- +1 yıl
guzel o halde :)
Kantoran kullanmalısın. Geçiçeğine %100 söylüyorum.
01 Yorumla
+1 yıltam anlamiyla gecmez kiz kardesim kücükken bir kaza gecirmisdi basda oldugu kadar belirgin deiller fakat tam anlamiyla gecmediler
01 Yorumla
Soran+1 yılValla banada geçmicek gibi geliyor artık birazda sisti dikiş yeri.
+1 yılgecmez o pasam ama guzel bir dowmeyle kamufule edebilirsin internette bicok ornegi mevcut
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sharnganlı dövme sevmiyorum yinede teşekkür ederim önerin için.
Geçmez bence de estetik merkezlerinde kök hücre tedavisi mi ne yapıyolar orda geçirirler
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçmeyecek gibi duruyor cidden.
- +1 yıl
Geçmez benim de ayağıma atmışlardı bir de dikiş açıldı hem yara hem dikiş izi var
Krem yağ felan kullanma onlar geçirmez sadece azıcık görünümü azalır
Direk oraya tedavi yaptır araştır kök hücre tedavisini
İlla bişey kullanmak istiyosan bepantolun pişik kremini al eczaneden 3 4 liraya cildi yeniliyo
+1 yılkiyamam ya cok gecmis olsun bir eczaciya danis benimse yuzumde wardi 3 cm bir ilac werdiler adini hatirlayamiyom 1 senede anca gecti
03 Yorumla
Soran+1 yılsağol öyle yapıcamda ben eczaneye gidicek durumum yok yürüyemiyom henüz ^^ iyi bazılarının geçiyor bazılarının geçmiyor sanırım ^^
- +1 yıl
ewt nasil oldu
Soran+1 yıl4 sene önce maç oynarken dizim ters dönüyor ^^
+1 yılDikisler alinali kac gun oldu ki hala kaniyor. Yarayi islatmamaya ozen goster ki enfeksiyon kapmasin. Lazerle izden kurtulabilirsin. Ancak henuz erken.
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an 2 ay oldu kanama geçti ama şişlik oluştu.
- +1 yıl
Fotografa bakinca 2 gunluk gibi duruyor yara izleri o nedenle sordum. Enfeksiyon kapmis olma ihtimali var yara etrafinda agri, kizariklik ve yanma hissi var mi
Soran+1 yılKızarıklık var
- +1 yıl
Anladim. Yara izi icin erken hemen gecmez zaten de eger cok rahatsiz ediyorsa dermatologla gorusup lazerle kaybettirebilirsin. Gecmis olsun
Soran+1 yılAmeliyat izi işte yok rahatsız etmiyor ama kendi başıma geçe biliyorsa kalmasınıda istemem kusur gibi.
son çare olarak izli dokuyu aldırıp estetik dikiş attırabilirsin. başka da bu yara izini ne geçirir bilemiyorum :S Geçmiş olsun..
00 Yorumlageçer sıkıntı yok, annemin 30 cmlik dikiş izi geçti bu ne ki
05 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye değişiyor sanırım bu.
Soran+1 yılOda doğru hayırlısı.
Soran+1 yılİlginçmiş.
+1 yılKapalı yapmayı denemisler olmamış açığa dönmüşler heralde. Menisküs ameliyatı mı oldun?
03 Yorumla
Soran+1 yılmenisküs çapraz bağ
- +1 yıl
Geçmiş olsun ama geçmez kalır biraz
Soran+1 yılsağol öyle olucak gibi
dikiş izi geçer yaranın izi çok uzun süre kalır, bende 4 senedir duruyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılvalla edense geçmicek gibi gleiyor arada birde kanıyor -_-
Soran+1 yılgeçmiş olsun senin ne amilyatlarıydı valla benim 15 günde geç alında 15 gün de alınması gerekirken bende anlam veremedim
Soran+1 yılbenim tam 1 ayda aldılar 15 günde bir kısmını aldılar o alınan kısımdan geliyor sanırım :( 15 gün sonrada diğerlerini aldılar
Soran+1 yılsağol malesef ölye :( inş
+1 yılYaranın derinligine gore ce atilan dikisin turune gore degisebilir eczanelerde bahsedilen yaglar ve kremler hakkinda bilgim yok ama deri butunlugu bozuldugu icin iz kalir
00 Yorumla
+1 yılContarctubex isimli krem var onu al 2 ay kadar kullan ama surdugun bolge gunesten uzak dursun gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim.
3 dikiş var bende tam kafamin saç çıkma sınırında. d izi var beyazimsi ten olarak duruyor lâkin görsel acidan olumsuz etki yapmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım geçmiş olsun
+1 yılGeçmez ama yara iyiliestikden sinra bir krem varmis suruyomussun belli bir sure sonra deriyi yeniliyomus boyle boyle yapa yapa duzelir
03 Yorumla
Soran+1 yılbakalım bir çok kişi geçmez diyor
- +1 yıl
Öyle zamanla gecmez benimde boynumda var bir 5cmlik belli oluyor yakından dusunuyorum krem almayı gecmis olsun allah bir daha göstermesin
Soran+1 yılEyw Sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir dikiş izi geçmez. Sonuçta orda cerrahi bir işlem uygulanmış ne ameliyatı olursa olsun, dikiş atılan bir yerin izi asla geçmez. Öyle bir teknoloji de yok. Anca belirginliğini azaltabilirsiniz o kadar.
14 Yorumla
Soran+1 yılyani kesin kalır sanırım
Cevap sahibi+1 yılbir ihtimal derecesi yok hocam, kesin yani. Yok 1 yıl sonra geçer yok 1 ay sonra geçer öyle bişey yok, kesin kalır. Ben size lazer işlemini öneriyorum, büyük bir derecede belirginliği azaltır o izin. Olmadı iz geçirici kremler jeller falan kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi, anca belirginliğini azaltırsanız bu tür işlemlerde.
Soran+1 yılanladım sağol bilgilendiridğin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
ben ameliyat oldugumda estetik doktoru bir krem yazmıştı adını hatırlamıyorum 1 ayda kapıyo kardeş istersen bir araştır krem bitti ve attım başka doktorlar yazmıyo estetik doktoru olacak illa.
05 Yorumla
Soran+1 yılkesin geçiriyormu acaba
Soran+1 yılismini yazim teşekkürler
- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım